Hei alle sammen,

Jeg har vært en stor fan av YSL Rouge Volupte Shine Lipsticks. Det er den eneste rene formelen jeg pleide å elske. Nylig kom de ut med en nyere versjon av Rouge Volupte Shine-serien. Jeg var litt forvirret i begynnelsen av hva som var forskjellen mellom den originale Rouge Volupte Shine og Rouge Volupte Shine Oil-in-Stick. Jeg lurte også på om det er noen forskjell i formelen, eller har de nettopp lagt til ny nyanser i serien. Etter å ha gjort undersøkelsen fant jeg ut at Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick bare er et nytt navn for Rouge Volupte Shine-serien. Men fortsatt, de fargene de har lagt til serien er vakre, derfor måtte jeg plukke opp noen nyanser. Skyggen som jeg skal gjennomgå i dag, er Orange Perfecto.

Pris: $37 Produktbeskrivelse: En revolusjonerende leppestift som gir en vakker farge og lysende glans mens du faktisk lager lepper. Hva det gjør: Laget med 60% oljer, smelter den dyp hydratiserende teksten øyeblikkelig til lepper som gir en fargefarge, umiddelbar hydrering og komfort i hele dagen. Etter 4 uker ser leppene ut sunn og næring. 6 oljer for 6 fordeler: hydrering, høy glans, komfort, ultra-smelting, lysstyrke og glatthet. Med den addicting signaturen YSL mango duft, er disse leppestifterne gode nok til å spise. Nå i 12 helt nye nyanser, fra moderne nøytrale, lekne pinks og intense bær, er det en Rouge Volupte Shine for hvert øyeblikk. Hva annet trenger du å vite: Antioksidanter i naturlige ekstrakter av granatäpple og rosmarin reduserer utseendet på fine linjer, mens candelilla harpiks danner et tynt, beskyttende lag for å lette fuktighet og forstørre farge og glans. Mineralpigmentene gir lyse, pulserende farger og en smelteformel (i stedet for en solid pinne) som muliggjør glattere glidende påføring og en ultrafine lettvektsfilm på leppene. Hyaluronsyre sfærer hydrerer og myker leppene for å forsegle fuktighet i opptil åtte timer med hydrering.

Min erfaring med YSL Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick # 46 Orange Perfecto:

emballasje: Emballasjen er den samme som for Rouge Volupte Shine-serien. Leppefargene kommer inn i et vakkert, gyldent rør med YSL-logobåndet innpakket på midten av røret med en fargekoordinerende strimmel under. Emballasjen har en vekt på den som gjør at den ser ut og føles veldig luxe. Skyggenummeret er nevnt på bunnen av røret.

Tekstur: Ikke bare emballasjen er vakker, men formuleringen er like imponerende. Skyggen # 46 er en lys oransje med røde undertoner og vil se flatterende ut på alle hudtoner. Strukturen av YSL Rouge Volupte Shine Oil-in-Stick er glatt og har en glide på den. Det glir uten problemer, og gir en ren til middels dekning på leppene. Det er ganske byggbart. En sveiping gir en liten vask av farge og 3 til 4 swipes vil levere medium dekning. På meg, disse ikke fjær, men noen mennesker med modne lepper kan merke noe feathering. Alle YSL-leppeproduktene, inkludert denne, har en fruktig duft som er ganske plagsom for noen mennesker.

Men personlig, jeg elsker duften av YSL leppestifter. På grunn av skinnet etterligner denne leppestiften klumpete og fulle lepper. Det går ikke i rette linjer, noe som er et stort pluss for meg. Disse overfører på bestikk hvis du spiser eller drikker. YSL Rouge Volupte Shine Oil i Stick fader jevnt og etterlater en vakker flekk. Disse føler seg veldig komfortable og lette på leppene. Selv etter at leppestiften er helt slitt, føles leppene hydrert. Den eneste ulempen er kuleformen. Det har ingen tips, noe som gjør det ganske vanskelig å bruke på leppene. Disse har samme oppholdsstyrke som Rouge Volupte Shine, og jeg får 4-5 timers slitasje.

Fargeprøver:

Fordeler med YSL Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick # 46 Orange Perfekt:

 • En rekke nyanser.
 • Hydrerer på leppene.
 • Komfortabelt på leppene.
 • Helt til middels dekning.
 • Glatt og glir lett på.
 • Leaves a stain.
 • Fades jevnt.
 • Lips føles hydrert selv etter at fargen er helt slitt av.
 • Mimics plump og fyldigere lepper.

Ulemper med YSL Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick # 46 Orange Perfekt:

 • Kan være fjær på noen mennesker.
 • Duften kan forstyrre noen mennesker.
 • Mangel på presisjon på grunn av kuleformen.

IMBB Rating: 4.9/5 Vil du anbefale / tilbakekjøp YSL Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick # 46 Orange Perfecto? Ja!

YSL Rouge Volupté Shine Oil-in-Stick # 50 Fuschia Stiletto YSL Rouge Pur Couture Mats leppestift nr. 204 Rouge Scandal YSL Rouge Vermillion Rouge Pur Couture leppestift - Sindoor for leppene dine? YSL Rouge Volupte Silke Sensual Radiant Lipstick # 11 Rose Culte Garnier Fructis Style Slank og skinn Flat Iron Perfector Rettemåte Canmake Bye Bye Oil Stick Patanjali Honey Orange Face Wash Dagens Makeup: Orange Pink Eyeliner YSL Rouge Pur Couture Mats: # 207 Rose Perfecto

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: