Hei alle sammen,

I dag vil jeg dele mine synspunkter om Tom Ford Lip Contour Duo i skyggen Make Me. Som navnet antyder, er dette lip contour duo et to-i-ett-produkt: lip shaper og lip farge. Gjør meg har en skinnende rose rosa leppe blyant og en veldig mørk plomme leppe farge. Denne duoen bidrar til å definere leppekonturen og gir en ombre-effekt. Jeg elsker absolutt konseptet med dette to-i-ett-produktet. For å vite mer om det, vennligst fortsett å lese.

Pris: $53 Produktbeskrivelse: Tom Ford innovasjon møter leppeartikkelen med et dobbelt lip farge- og formeringsverktøy. I den ene enden har den slanke og slanke blyanten en leppeform for å forbedre og definere lepper. På den motsatte enden er en full dekning, slank pinne leppe farge skjult inne. Slik søker du: Bruk den lette skyggen av leppeformeren sammen med den dypere leppefarge for å legge til dimensjon, form og skape en ombreende effekt på leppene dine, fra subtil kontur til høydefinisjons-kontrast. emballasje: Lippkonturduoen er pakket i en metallisk brunfarget leppekonturpenne. Pennen har et gyldent bånd med Tom Ford og TF innskrevet i en gylden skrifttype på lokket. Denne leppekonturpenningen har en inntrekkbar leppelegg på toppen og leppestiftkulen er skjult i bunnen. Lippekonturpenningen fungerer på trekkåpningen og lukkemekanismen. Begge sidene lukkes godt og gjør emballasjen reisevennlig. Men man må være forsiktig siden sjansene for å skade produktet er der. Denne duo-lippekonturpenningen leveres i en selvdesignet svart farget pappkasse. Denne boksen har detaljer innskrevet i en gylden fargeskrift. Det ser litt voluminøst ut, men kan bæres i vesker og vesker for på reise.

Min erfaring med Tom Ford Lip Contour Duo gjør meg:

Jeg elsker å kjøpe og eksperimentere med forskjellige produkter og merker. Denne gangen tok jeg opp Tom Ford Lip Contour Duo Make Me. Det er dyrt, men det er fra Tom Ford og er et to-i-ett-produkt. Dette betyr at vi får en leppefinal og en leppefarge i denne duoen. Tom Ford Lip Contour Duo har en nyskapende to i ett lip farge design; På den ene siden er leppeforingen som bidrar til å forbedre og definere leppene og den andre siden har en intens pigmentert leppefarge som gir full dekning til leppene.

Make Me har en skinnende rosa rosa lip liner og en mørk knust plomme farget leppestift. To kontrasterende nyanser - lyse og mørke - for å gi en ombryteffekt til leppene. Lippefotoen er en vakker, rosenrød, rosa skygge infused with shimmer. Shimmeren er mindre enn subtil og knapt merkbar på leppene. Lip liner tipset er mykt strukturert og pent pigmentert. Jeg bruker denne leppeformeren til å definere og gi form til mitt leppekonturområde og fylle leppene mine. Det gir en matt finish til leppene mine. Men det er tilrådelig at du bruker denne leppebegreperen på eksfolierte lepper. Denne leppeformen har en tendens til å gjøre leppene mine tørre og ujevnlige. Det sprer seg ikke, smuss, fades eller overføres, skjønt. Den varige kraften er ekstremt god og fargen må fjernes med sminkefjerner.

Imidlertid er leppeleggets tips delikat og jeg må være forsiktig mens du bruker siden det har en tendens til å bryte lett. Lippefotoen er flere nyanser lettere enn leppestiften, noe som betyr at den kan konturene mine lepper for en subtil ombre-effekt. Denne ombre-effekten virker imidlertid ikke i mitt tilfelle, siden den mørkere skyggen av leppefargen overlapper den lette skyggen av leppeforingen. Leppefarge er dypt pigmentert, mørk og en dyp plommefarge. Formelen er satin og føles lett på leppene. Det gir en skinnende finish til leppene mine. Det sprer seg ikke eller smelter under påføring, men har en tendens til å overføres.

Denne fargen er intenst pigmentert, derfor gir ett lag en ugjennomsiktig finish til mine pigmenterte lepper. Jeg konturerer først leppene mine ved hjelp av leppeformeren og fyller deretter i leppefarge. Jeg må være veldig forsiktig mens jeg gjør det. Lippefarge når den bæres over leppeforingen, mister ombreffekten det er ment å gi. Den varige kraften i leppefargen er ekstremt god, rundt åtte timer. Det lyser mildt etter et lett måltid og litt snacks. Det fades bort etter et tungt og fet måltid, og etterlater en flekk; denne flekken må fjernes med en sminkefjerner.

Lippefarge tørker ikke ut eller gjør leppene myke når de brukes alene. For å bruke denne leppefarge på nytt, er det bedre å fjerne hele leppestiftet og deretter på nytt, siden det etterlater en åpenbar flekk på leppene. Denne leppefargen kan brukes til kveldsutflukter og fester. Det er en dristig og helt fantastisk plummelig nyanse for vintre. Begge produktene kan brukes sammen eller individuelt, etter ønske.

Fordeler av Tom Ford Lip Contour Duo Gjør meg:

⦁ Dual lip contour produkt: leppeforing og leppefarge. ⦁ Komplementerende lys og mørke nyanser. ⦁ Begge nyanser arbeider for å legge til en dimensjon og form på leppene. ⦁ Duoen bidrar til å skape en ombre-effekt. ⦁ Kan brukes individuelt eller sammen, som ønsket. ⦁ Begge nyanser er pent pigmentert og langvarig. ⦁ Begge nyanser ikke smuss eller spre seg. ⦁ Ett lag gir en ugjennomsiktig finish til leppene mine. ⦁ Lip liner gir en matt finish og leppefarge gir en skinnende glans. Lipfarge gjør ikke leppene mine tørre eller ujevnlige. ⦁ Reise-vennlig emballasje.

Ulemper med Tom Ford Lip Contour Duo Gjør meg:

⦁ Lip liner tips er skjøre og har en tendens til å bryte enkelt. ⦁ Lettere nyanse av leppeformeren blir dekket med mørkere leppefarge i mitt tilfelle. Lip liner har en tendens til å gjøre mine lepper tørre og ujevn. ⦁ Dyrt, men det er Tom Ford!

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Tom Ford Lip Contour Duo gjør meg? Denne leppekonturen duoen er perfekt for alle som foretrekker å ha på seg en leppeforing med leppestiftet. Jeg kan ikke tilbakekjøp, men du vet aldri!

Takk og skål!

10 beste produkter fra Tom Ford Makeup Tom Ford Illuminerende Primer Tom Ford Traceless Stick Foundation Tom Ford Eye Definer Pen - Dypere Tom Ford Lip Color - Cherry Lush Essence 02 Browny Brows Gjør meg Brow Øyenbryn Gel Mascara Victoria Secret gjør meg Pink Whipped Vanilla og Orchid Luminous Body Lotion H & M Gjør meg rødme Hvordan lage vitamin C-serum hjemme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: