Hei alle sammen,

Væske leppestifter har vært alle raseri de siste månedene. Helt siden jeg kjøpte min første flytende leppestift, er det som om jeg har dratt alle mine andre glatte og kremete leppestifter til godt - det er kraften til en god flytende leppestift. Væske leppestifter gir deg den perfekte dekning, de er sint pigmentert og varer ganske god tid, så mye at du ikke trenger å bekymre deg om å bruke dem igjen etter måltid. Så nylig. Jeg gjorde litt Colourpop kosmetikk. Jeg kjøpte hovedsakelig sine flytende leppestifter da merkevaren er kjent for det. En av nyanser jeg kjøpte er "Flymodus." Den er beskrevet som en skitten ferskenfarge. Så les videre for å finne ut hvordan det gikk for meg.

Produktbeskrivelse: Ultra Matte - Denne tynne og lette formelen glir på leppene som gir super intens farge med en dristig, ultra matt finish. Det er veldig lang slitasje og helt kyssesikkert! Skygge - Fersken, Fersken / Koraller. Nettovekt 3,2 g / 0,11 oz Pris: USD 6 pluss frakt.

ingredienser:

Min erfaring med ColourPop Airplane Mode Ultra Matte Lip:

emballasje:Colourpop væske leppestifter kommer i standard flytende leppestift emballasje som noe ser ut som emballasje av en leppe glans. Glassrøret er slank og leveres med et metallbørstehåndtak. Applikasjonsbørsten som den kommer med, er problemfri og jeg ser personlig ikke noe problem med det. Alt i alt er det en veldig oppstyrfri emballasje og jeg har ingen klager.

Skygge:"Flymodus" er beskrevet som en skitten ferskenfarge. Denne flytende leppestiften er sant til fargen. I motsetning til andre ColourPop flytende leppestifter som tørker mørkere enn skyggen som vises i røret, virker ikke Airplane Mode, derfor er det sant for fargen. Flymodus er en lett ferskenskygge med gule undertoner. Det kan være en vanskelig skygge å trekke av. Hvis den er slitt uten fullstendig sminke, ser denne skyggen helt skjult ut, som det gjorde på meg da jeg først prøvde det da det kom på dørstokken min.

Flymodus er ganske vanskelig. Du må nøye koordinere resten av ansiktsminken din når du bærer denne nyansen. Også denne skyggen vil egentlig ikke passe mørke hudfarger etter min mening.

Tekstur og pigmentering:Tekstur av ColourPop flytende leppestifter er veldig glatt, og de glir lett på leppene. Jeg pleier å bruke denne flytende leppestiften i to tynne lag og så gjelder det på leppene uten mye krølling og flekkhet / patchiness. Når de er tørre, føles disse flytende leppestifter at du ikke har noe på leppene dine. De tørker super, super matte, og jeg elsker det endelige utfallet når væske-leppestiftet har tørket. De gjør ikke leppene mine tørre, jeg trenger aldri å bruke den flytende leppestiften, og når jeg berører leppene mine, føles det litt pulveraktig i tekstur, men det overfører ikke i det hele tatt. Denne leppestiften er smussfri. Pigmenteringen er gal. Selv om du bruker den i tynne lag, er leppestiften stor når det gjelder pigmentering. Alt du trenger er to swipes for å gjøre fargen sist hele dagen på deg.

Longevity:Takket være den vanvittige pigmenteringen og det er en flytende leppestift, holder denne Colourpop flytende leppestift meg på 8 + timer og det med måltider i mellom og jeg snakker om riktige måltider her. Lippestiften går ikke vekk. Det er også flekkfast og overfører ikke.

Pros av ColorPop Airplane Mode Ultra Matte Lip:

 • Pigmentering er fantastisk.
 • Grusomløs væske leppestift.
 • Varer nesten hele dagen på meg.
 • Tørker helt matte.
 • Skyggen rekkevidde er fantastisk.
 • Hyggelig ferskenskygge å bære med røykfulle øyne hvis du kan trekke av denne skyggen.
 • Føler ikke tungt på leppene.
 • Veldig rimelig.
 • Overfører ikke en bit.

Cons av ColorPop Airplane Mode Ultra Matte Lip:

 • Jeg kan se at noen sprekker vises i det etter noen timer.
 • Søknaden kan være litt streaky hvis den ikke brukes i tynne lag.
 • Skygge kan ikke passe alle mørkere hudtoner.
 • Ikke lett tilgjengelig, vurderer du å bestille den på nettet.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe ColorPop Airplane Mode Ultra Matte Lip? Jeg vil ikke anbefale / tilbakekjøp denne skyggen, men andre nyanser, ja, definitivt.

ColourPop Mars Ultra Matte Lip Liquid Lipstick ColourPop Donut Ultra Matte Lip ColourPop Instigator Ultra Matte Lip 6 må ha leppefarger fra Colourpop Kosmetikk ColourPop Beeper Ultra Matte Lip Colourpop Limbo Ultra Matte Lip Color ColourPop StingRaye Ultra Matte Lip ColourPop Cosmetics Ouiji Ultra Matte Lip Forvendt smeltet gelédoughnut Liquified Long Wear Lipstick Hvordan lage en voluminøs doughnut Bun med sokker: Gjør det selv Mikyajy Ultra Matte Lipstick # 207 Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession Slank Matte Me Rioja Red Ultra Smooth Matte Lip Cream Chambor Extreme Wear 406 Overførbar Liquid Lipstick Chambor Extreme Wear 462 Overførbar Liquid Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: