Hei kjære damer,

Jeg er sertifisert nøtter fordi noen ganger gjør jeg store undersøkelser før jeg kjøper noe, og det er tider når jeg bare gjerne plukker opp noen tilfeldige ting. Jeg antar du forstår hvilken kategori dette tilhører! Dette er mitt andre hudpleieprodukt fra Peter Thomas Roth. Jeg har brukt sin sjampo, balsam og kroppsvask tidligere, som er bra, men kostbar, men når det gjelder hudpleie, antar jeg at jeg bare er kommet i gang. Det forrige produktet jeg gjennomgikk fra PTR var glykolsyre-toneren. Denne er et hydratiserende serum fra deres Agurk De-Tox-område, som også har en skumrende Cleanser, De-Puffing Eye Cubes, Gel Masque - som en del av serien. Så, la oss komme i gang.

Produktbeskrivelse: Med et 78% ultra-konsentrert kompleks av forfriskende agurkekstrakt og hyaluronsyre, er Peter Thomas Roths Agurk De-Tox Hydrating Serum ideell for alle hudtyper - spesielt kombinasjon, dehydrert hud som krever trengende fuktighet, men er utsatt for slike problemer som blokkerte porer, overflødig olje og overbelastning. Agurkekstrakt - kjent for sine beroligende og antiinflammatoriske egenskaper - er perfekt for beroligende hudfølsomhet, og gir øyeblikkelig lindring fra tetthet og ubehag som følger med overeksponering av elementene, mens hyaluronsyre tiltrekker og beholder opptil 1000 ganger sin molekylvekt i vann, for å holde huden din myk og kondisjonert uten å kvele eller forverre skinnet. Din hud vil føles silkeaktig myk, smidig og strålende - og perfekt prepped for sminke. En fjærvekt daglig hydrator for de som trenger fuktighet, men ikke klarer seg med fettete, mykgjørende kremer, Peter Thomas Roths forfriskende agurk De-Tox Hydrating Serum føles forfriskende når den påføres, og gir konsistent fuktighet (takket være hyaluronsyre, som absorberer vann fra atmosfære) og beskyttelse mot ravages forårsaket av miljøbelastninger som røyk og forurensning. Det siste tillegget til den bestselgende "Agurk-franchisen", er denne himmelske rengjøringen perfekt for de som allerede er avhengige av Cucumber Gel Masque's fenomenale hud-beroligende, de-puffing og balanseegenskaper - og er den ultimate oppfølgeren til Agurk De-Tox Skumrenser. Prøv dette hvis ansiktet ditt er litt forvirret, eller du lever i et fuktig bymiljø (som gjør tykke, tunge lotioner en nei-nei). Pris: GBP 46 for 30 ml.

Slik søker du: Påfør på renset hud på ansikt og nakke, etter behov. Kun for utvortes bruk.

Full Ingredients List:

Min erfaring med Peter Thomas Roth Agurk De-Tox Hydrating Serum:

Min hudtype - Jeg har fet olje i kombinasjonshuden som blir kjedelig og dehydrert veldig enkelt - på grunn av mine elendige matvaner, mine horrøse sovemønstre og (om jeg innrømmer det eller ikke) min alder !! Jeg er konstant på utkikk etter noe for å forbedre utstrålingen og øke hydrering.

Nå som jeg har standard "min hudinformasjon" ute av veien, la oss fortsette med produktet.

Hva trenger jeg fra fuktighetskrem? Mitt krav fra min fuktighetskrem er ikke å gi smøring til huden, som noen med tørr hud ville trenge. I stedet, det jeg trenger er hydrering. For å avklare, er huden min ikke tørr, som jeg tidligere nevnte, er det mer kombinasjon til fet, men huden min er dehydrert.

Hvordan er "tørr" forskjellig fra "dehydrert"? Vel, tørrhet i huden refererer i utgangspunktet til et scenario der noen sebaceous kjertler ikke produserer tilstrekkelig olje for å gi smøring og den mye trengte beskyttelse mot huden. Dette resulterer i at personen har tørr hud for å fortsette å bruke mykgjørende kremer for å sikre at huden er beskyttet og i stand til å beholde hvilken som helst fuktighet den har. Av en eller annen grunn har jeg oljeaktig ansiktshud mens huden på hele kroppen min er ekstremt tørr. Så om vinteren ser Anushka Sharma-annonsen om Nivea Body Lotion helt ut på meg hvis jeg ikke bruker en lotion / olje, jeg kan enkelt spille kryss og nudder på huden min!

Mens tørrhet av huden i stor grad tilskrives gener og en liten mengde til været, er dehydrering mer et tegn på alder og vanninntak. Hva er dehydrert? Dehydrert hud refererer til hud uten vann. Vannreservat av huden vår holder det klumpet og polstret. Den naturlig tilstedeværende hyaluronsyren i huden vår, som et fuktighetsmiddel, gjør at huden vår beholder vann. Men når vi blir eldre, mister huden vår evne til å beholde hyaluronsyre, og dette resulterer i at huden ser mindre plump, mer dehydrert og åpenbart rynke-y.

For å motvirke dehydrering, kan man bruke produkter - fuktighetskrem / serum / masker som øker hyaluronsyren i huden og dermed binder vann til det og gjør det ser mer hoppende og mindre rynket.

Å ha fet hud, hydrere det og holde det fuktet, er ganske en oppgave. Alt som hydrater ser ut til å ha en tung base - noe som får ansiktet til å smøre seg etter en tid. Så du legger kontinuerlig lag med "langvarig" produkter - som pulver, setter spray, etc., for å sikre at sminken ikke glir av. Det vi trenger å jobbe med i stedet er en fuktighetskrem som gjør jobben sin, men er også lys nok til ikke å gjøre ansiktet fettete og har en liten molekylvekt for å kunne trenge inn i huden. Og dette er hvor Gurka De-tox Hydrating Serum kommer inn.

Det er et grønnfarget serum pakket i en gjennomsiktig glassflaske med en pumpepumper.Når det gjelder hygiene og gir eksponering for elementer, hjelper pumpedispenseren. Men det faktum at flasken er gjennomsiktig og sollys kan bryte innholdet ned, vil jeg råde deg til å lagre den i pappkassen som den kommer inn i.

Produktet er et lett grønt serum som blir absorbert i huden veldig raskt. Det gir ikke noe greasiness på toppen. Den viktigste ingrediensen i serum er natriumhyaluronat, som er natriumsaltet av hyaluronsyre. Dette skal ha en liten molekylstørrelse som muliggjør effektiv penetrering i huden. Det er noe som kan holde 1000 ganger sin egen vekt i vann. Så det er ekstremt effektivt å hydrere huden og få den til å se frisk og klumpete ut. Med økt evne til å beholde vann / fuktighet, vil du også føle at huden føles jevn og liten reduksjon i linjer over fortsatt bruk.

Det fungerer veldig bra for dagtid fuktighet:

 • Fordi det gjør jobben sin uten å forlate en film på huden din.
 • Hjelper å beholde fuktighet i huden, gjennom dagen.
 • Det forstyrrer ikke sminke på toppen.
 • Andre fordelaktige ingredienser i den, som agurkekstrakt og andre antioksidanter, bidrar til å redusere betennelse og beskytte mot skade på frie radikaler.
 • Fungerer bra for å kjempe mot dehydratorer, lukket klimaanlegg i kontorer eller klimatiske aggressorer utenfor.

Det har tilsatt duft og visse essensielle oljer som kan være en grunn til bekymring for personer med sensitiv hud - da begge disse kan forårsake mulig irritasjon.

Selv om det kan brukes om natten, ville jeg ikke gi det råd, for i nattrutinen kan man ta med tyngre serum og mer målrettede behandlinger.

Målgruppe - Personer med dehydrert hud. Best egnet for personer med kombinasjon til fet hud som også dehydreres.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler av Peter Thomas Roth Agurk De-Tox Hydrating Serum:

 • Lettvekt tekstur.
 • Absorberer lett.
 • Gir effektiv hydrering til dehydrert hud.
 • Velegnet til olje-kombinert hud.
 • Har også anti-inflammatoriske ingredienser.
 • Reparerer huden og arbeider for å bekjempe fysisk aggressor av miljøet.
 • Resultatene er synlige etter fortsatt bruk.
 • Styrker det epidermale skjoldet.
 • Hud føles myk, smidig, klumpete.
 • Bryter meg ikke ut.
 • Hjelper med å forbedre hudtekstur, utstråling.
 • Fungerer godt under sminke - og smelter ikke den.
 • God blanding av effektive ingredienser.

Cons av Peter Thomas Roth Agurk De-Tox Hydrating Serum:

 • Lys eksponering gjennom gjennomsiktig glassemballasje kan føre til at antioksidanter bryter ned og gjør dem ubrukelige.
 • Duft og essensielle oljer kan være en kilde til irritasjon for sensitiv hud.

IMBB Rating: 4.5/5

Her er tingen - produktet gjør ikke for mange radikale krav. Det lover bestemte faste resultater og leverer ved det. Jeg er en sterk troende på under-løfte og overleverer heller enn omvendt. Omvendt sitter det ikke bra med meg. Dette vil ikke plutselig gjøre noe for porene, pigmenteringen, etc, etc, det er ikke ment å. Det er ikke laget for, og selskapet gjør heller ingen påstand om dette. Det er et hydratiserende serum som fungerer best for min hudtype og leverer resultatene det lover.

Anbefaler jeg Peter Thomas Roth Agurk De-Tox Hydrating Serum? Absolutt!

Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Natt Serum Peter Thomas Roth Brightening Bubbling Mask Peter Thomas Roth glykolsyre 10% hydrerende gel Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Toning Complex Clarifying Toner Beauty Formulas Agurk 3 Minute Clay Mask Er Vichy Normaderm Night Detox Anti Imperfection Clarifying Care den beste nattkrem for fet hud Kate Somerville Detox Daily Cleanser Vichy Aqualia Termisk Dynamisk Hydrering Serum Vichy Aqualia Termisk Dynamisk Hydrering Serum Kate Somerville Quench Hydrating Face Serum Colorbar Hydra White Intense Whitening Hydrating Under-Eye Serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: