Hei alle sammen,

Dagens innlegg handler om noen nyttårsoppløsninger som du kan gjøre for år 2017 for å holde huden din lykkelig, sunn og ungdommelig! Med det nye året nærmer seg raskt, er det på tide at vi opprettet vår liste over nyttårsoppløsninger. Mens du setter ting ned i den listen over dine, er det 12 forslag som du kan se for å inkludere i din skjønnhets- og hudpleie rutine i år.

1. Fjern alltid sminken din før du legger deg til sengs:

Vi har hørt dette en gang om gangen, men vi ser ikke ut til å slutte å ha de nettene når vi er bare for trette til å gjøre noe med sminke på ansiktet vårt! Gjør det et poeng å fjerne sminke først når du kommer hjem om kvelden. Bruk en olje-basert rengjøringsmiddel for det samme for å holde huden din næret.

2. Rengjør sminke børster regelmessig:

Vi vet at skitne sminkebørster gir ideale avlsmuligheter for bakterier, men vi klarer ikke å rengjøre våre sminkebørster regelmessig. I år kan du tenke på å få en sminkepusser som Brush Egg for å gjøre det enklere å rengjøre børster og svamper regelmessig enn før.

3. Drikk nok vann:

For god hud og god helse, gi deg en vakker vannflaske slik at du aldri glemmer å drikke nok hele dagen!

4. Tren regelmessig:

Ikke gjør høye løfter til deg selv. La 2017 være året med praktiske nyttårsoppløsninger. Finn en hyggelig øvelsesrutine som også er praktisk å holde tritt med.

5. Spis rent, men også nyt!

Selvfølgelig må vi spise rent for at resultatene skal dukke opp på huden vår, men det er også viktig å la deg nyte favorittmatene dine nå og da. Dette vil gjøre vane med å spise godt så mye lettere!

6. Slett gammel og utgått sminke regelmessig:

Gjør det et poeng å rydde opp sminkehinnen hver 3. måned og lover å kaste ut alle de gamle og utgåtte produktene. Ikke hold på noe som ikke er bra for huden din.

7. Gå aldri ut uten solkrem:

Vi vet allerede hvor viktig det er å bruke solkrem hver dag. Lag et solbeskyttelsesrør i håndvesken din slik at bare hvis du glemmer å bruke den før du går ut, har du den med deg på farten. Dette vil også minne deg om å bruke det hver annen time.

8. Følg hudpleie rutine:

En hudpleie rutine både om morgenen og om kvelden er den beste gaven du kan gi huden din i år. Avgrens det grunnleggende, men sørg for å gjøre huden din denne favoritten hver morgen og hver kveld.

9. Sove på rene laken og putevar:

Gjør det til et punkt å erstatte sengetøy og putevar minst en gang i uken, om ikke to ganger. Dette spiller en avgjørende rolle for å holde huden frisk.

10. Desinfiser telefonen din rutinemessig:

Våre telefonskjerm akkumulerer en ufattelig mengde bakterier, som vi da plasserer direkte mot huden vår! Bruk antibakterielle kluter for å desinfisere telefonen din rutinemessig.

11. Handle smart:

Når du kjøper sminkeartikler og hudpleieprodukter, må du alltid gjøre dine undersøkelser på forhånd. Les produktanmeldelser for å vite hvordan andre har likt disse produktene. Hvis det ikke er et produkt du trenger umiddelbart, vent på et sesongsalg for å kjøpe det en nedsatt pris.

12. Se alltid best ut:

Til slutt, la 2017 være det året når du alltid ser ditt beste ut - hver eneste dag! Dette betyr selvfølgelig ikke at du må bruke sminke hele tiden, eller at du alltid må være godt påkledd. Dette betyr ganske enkelt at det er viktig å være tro mot humøret ditt og sant for deg selv, og å se og føle deg best, uansett hva.

Glødende hud og metalliske øyne Nyttårsaften Makeup Look Nyttårsfest Makeup Look 15 Nyttårsoppløsninger Hver kvinne må gjøre et godt liv Nyttårsoppløsninger 2014

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: