Produkt kjøpt av IMBB

Jeg var på utkikk etter en moderne duft da jeg kom over dette i butikken. Jeg sprayet det en gang og så holdt jeg sniffing den. 😀 Jeg er ikke en fan av fullblomstret duft, men jeg liker lette, blomstrende og fruktige ennå varme dufter. Så, liker jeg denne? La oss finne det ut!

Pris: $ 62 for 50 ml. Jeg fikk det for INR 3624 Produktbeskrivelse: En luksuriøs og moderne blomsterkomposisjon, UNTOLD feirer den sofistikerte og intrigerte av den mangfoldige moderne kvinnen. Enten det er drømmer hun har ennå å dele, hemmeligheter hun ennå ikke har avslørt, eller ambisjoner hun ennå ikke har kunngjort, var UNTOLD designet for å legemliggjøre de mange forskjellige fasettene til den moderne kvinnen. Mens noen av disse fasettene er tydelige på overflaten, forblir andre skjulte, bare for å bli avslørt eller oppdaget over tid. UNTOLD duftreisen åpner med glitrende Pink Pepper smeltet med skarp Bergamot, og avslører hennes livlige optimisme mens lekfulle fruktige aksenter av Pear og Blackcurrant Bud LMR * fremkaller sine uforutsigbare måter. Hennes raffinerte femininitet er avslørt som delikate Gardenia kronblade vikle seg med berusende egyptisk Jasmine LMR *. Hennes mystiske aura er sensert gjennom whispers av Patchouli Heart LMR * og nyanser av Sandeltre. Endelig avsløres hennes magnetiske sensualitet som oppvarmet amberskaskade over kjærligheten til hypnotisk muskus. Dvale i luften er den uforglemmelige essensen av hennes tilstedeværelse.

Min erfaring med Elizabeth Arden Untold Eau de Parfum Spray:

Jeg liker noen Elizabeth Arden parfymer. Faktisk elsker jeg Elizabeth Arden "Arden Beauty" Eau de Parfum om vinteren som det får meg til å føle meg så varm og koselig. Uansett, kommer tilbake til denne. Emballasjen er flott og vakker. Det er noe jeg vil gjerne holde og flaunt. Den slags parfymeflaske jeg vil gjerne stille med i et fotografering. 😀 Jeg har ingen klager med emballasjen. Jeg finner det perfekt!

Hvis jeg måtte beskrive denne parfymen i ett ord, ville jeg si at det er "herlig". Dette er den slags duft de fleste kvinner vil ha. Du kan bære på kontoret, høyskolen og til og med fester uten tvil. Dette er en moderne, ungdommelig duft, men jeg tror ikke det kan noen gang være en "klassiker".

Duften starter med søte blomsternotater, og deretter tar bergamot seg ganske raskt. De midterste notatene på huden min er veldig floral. Jeg kan lage jasmin, men ikke andre blomster. Til slutt bestemmer det hvordan jeg liker parfyme mine til å bosette seg. Det legger seg søtt, men varmt på huden min. Jeg kan lukte bergamot, sandeltre og gule notater. Samlet sett kommer det over som en frisk og muskisk duft med blomster og fruktige notater, nå og da, men til slutt settes det som en varm, mykaktig duft som er subtil men sexy.

Oppholdsstyrken er ganske bra på meg. På min hud holder denne parfymen seg rundt 6-7 timer og holder seg på klærne mine i 8-9 timer lett. Duften forblir sterkest i rundt 3 timer, og den svinger langsomt og jevnt.

Samlet tror jeg dette er en veldig god parfyme som er veldig bra priset. Selv om dette ikke er en unik eller klassisk duft, vil de fleste kvinner og menn liker det for sine kjære notater. Oppholdsstyrken er også god nok for meg, men ikke imponerende. Jeg er enig med merkevaren. Denne parfymen er for moderne kvinner med magnetisk sensualitet. 😉

Fordeler av Elizabeth Arden Utallige Eau de Parfum Spray:

  • Vakker, stilig emballasje.
  • Finnes i forskjellige størrelser.
  • Frisk, floral og fruktig duft.
  • Aptly priset.
  • God oppholdsstyrke.
  • God sillage.
  • Duft er heller ikke for sterk eller for mild.
  • Kan brukes til kontor samt fester.

Ulemper med Elizabeth Arden Uformelt Eau de Parfum Spray:

  • Ikke en veldig spesiell eller unik duft.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Elizabeth Arden Uformelt Eau de Parfum Spray? Jeg er ikke sikker enda fordi det ikke er en unik duft. Ja, det er en herlig duft.

Elizabeth Arden "Ardenbeauty" Eau de Parfum Elizabeth Arden Green Tea Intense Eau De Parfum Elizabeth Arden Splendor Eau de Parfum Elizabeth Arden 5th Avenue Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Eau de Parfum Spray Elizabeth Arden Green Tea Eksotisk Eau De Toilette Spray Christian Dior Gift Girl Eau de Parfum Gucci av Gucci Eau de Parfum Giorgio Armani Beauty Emporio Armani Hun Eau de Parfum Burberry Classic For Women Eau De Parfum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 19 2020