I den siste tiden hadde jeg kjøpt Rodin Olio Lusso leppestifter og jeg elsker dem. De hadde lansert noen få nyanser i leppestift-samlingen, og jeg har hentet noen få av dem. I dette innlegget vil jeg se på leppestiftet "Red Hedy."

Pris: $38 Produktbeskrivelse: Fashionistas trykker kontinuerlig Linda på hvordan hun oppnår hennes utseende; nå har de deres svar. Som Linda Rodin ser det, gløder huden og den rette leppestift negere behovet for andre typer sminke. Linda er så enkelt, men så luksuriøst, går hennes morgenrutine slik: Først sprer hun et par dråper Rodin Olio Lusso Face Oil på hennes fremdeles fuktige ansikt. Neste Linda bruker ett av hennes fem pigmentrike leppestifter, avhengig av humøret og noen ganger hennes antrekk, så er hun ute av døren.

Min erfaring med Rodin Olio Lusso Luksus leppestift Rød Hedy:

Denne leppestiften kommer inn i et gjennomsiktig plasthus med Rodin trykt på toppen av lokket og på kantens kant. Du kan se leppestiftets farge fra utsiden av røret som gjør det lett å finne skyggen i stashen din. Navnet på skyggen er trykt på bunnen av røret.

Linda Rodin er kjent for sitt fantastiske hudpleieutvalg, og jeg var sikker på at leppestiften ble laget av toppkvalitet ingredienser også. Denne leppestiften er super kremaktig og gir en myk, matt finish med en liten glans på den. Den glir jevnt og klamrer seg ikke til noen tørre flekker av lepper, noe som gjør dem ser saftige og fyldigere ut.

"Red Hedy" er en klassisk blå-basert rød nyanse som vil se fantastisk ut på alle hudtoner. Å være en matt formel, forventer jeg ikke mye slitasje fra denne leppestiften, men jeg fikk rundt 5 timer med varig kraft, og det forlot en vakker flekk etter å ha spist eller drukket, noe som ikke visne i ytterligere to timer. Det fades også jevnt fra leppene.

Rodin leppestifter er høyt pigmentert og gir ren og middels dekning. Du kan definitivt bygge opp til full dekning med lagring det på. Den beste delen om Rodin leppestifter er at de ikke fjær eller bløder rundt leppene og er super behagelige å bære.

Jeg finner formuleringen av denne leppestiften bedre enn Charlotte Tilbury og Tom Ford leppestifter.

Pros av Rodin Olio Lusso Luksus leppestift Rød Hedy:

  • Fantastisk rød leppestift.
  • Passer alle hudtoner.
  • Føler seg komfortabel på leppene.
  • Ikke klamrer seg til de tørre flekkene på leppene.
  • Glider lett.
  • Ikke fjær.
  • God slitasje.
  • Fades jevnt.

Ulemper med Rodin Olio Lusso Luksus leppestift Rød Hedy:

  • Ingen.

Vil jeg anbefale Rodin Olio Lusso Luxury Lipstick Red Hedy? Ja. IMBB Rating: 5/5

Rodin Winks Olio Lusso Luksus leppestift Rodin Olio Lusso Luksus leppestift - Tøff tomat Rodin Olio Lusso Luksus leppestift - Billie på sykkelen Rodin Olio Lusso Luxury Face Oil Luksus leppestift Merker i verden Gucci Begonia, Purpurite Luksuriøs fuktig leppestift L.A.Girl Luxury Creme Lipstick-Promise MAC russisk rød leppestift Lakme Red Envy Absolute Sculpt Studio Hei Definisjon Matte leppestift

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: