Hei alle sammen,

Håper dere alle gjør det bra og nyter endringen i været. I dag skal jeg dele mine synspunkter om Missoni Eau de Parfum. Det er en naturlig spray for kvinner; en blanding av fruktige, floral og woody notater. Emballasjen er autentisk, fargerik, sjarmerende og ønskelig. For å oppdage om denne duften var i stand til å fortrylle meg, fortsett å lese.

Pris: £ 60 for 50ml Produktbeskrivelse: Missoni presenterer Missoni Eau de Parfum; en moderne, feminin duft som representerer tillit, frihet og energi. Kombinere fruktige notater av italiensk sitron, bergamot og pære, blandet med sanselig jasmin i hjertet, før du gir deg en slående base av tonka bønne og sandeltre. Toppnotater: Italiensk sitron, Bergamot, Pære. Hjertetegn: Jasmine. Base Notes: Tonka Bean, Sandeltre. emballasje: Missoni Eau de Parfum kommer i en autentisk emballasje, inspirert av den gamle kunst av Murano-blåst glass. Både flasken og hetten er flerfarget, ovalformet og laget av blåst glass. Dette unike kunstverket viser nyanser av lilla, fuchsia og grønt. Det er fremhevet med et gyldent, vakkert innebygd band på flaskehalsen, som har "Missoni" innskrevet i svart skrift. Flasken har en gyllenfarget dyse sprøytehett festet med en sprøytepumpe. Denne parfymen er tilgjengelig i størrelser: 30ml, 50ml og 100ml. Denne iøynefallende skjønnheten ville stjele hjertene til mange vakre damer og lokke dem til å eie denne eksepsjonelt vakre skapelsen. Denne flasken kommer pakket i en veldig tykk teksturerte pappemballasje som har en gyllen baselignende stativ for å holde flasken og et hvitt farget deksel.

Min erfaring med Missoni Eau de Parfum:

Missoni Eau de Parfum er dedikert til en sensuell, sprudlende, moderne kvinne i dag. Det er en virvelvind av fristende notater og levende farger. Denne duften er innhyllet med delikatesse av blomster, sanselig skog og levende munnvannfrukt. Denne overbevisende signatur duften er full av vitalitet og ubegrenset sjarm, inspirert av kvinner som lever med sin utrolige natur til stede i hvert harmonisk notat.

Missoni Eau de Parfum åpnes med toppnotater av sitron og bergamot, med accent med saftig pomme d'amour og pære. I hjertet, er overdådig mahonia og jasmin omfavnet av forførende notater av skog og tonka bønne, som sporer signaturen på huden som moderne olfaktorisk kalligrafi. Jeg ville ikke kalle denne duften min favoritt favoritt eller noe spesielt eller fortryllende. Etter min mening er denne parfymen egnet for vanlig slitasje. Jeg føler meg personlig at denne parfymen er dominert med fruktige notater og grunnnotater av sandeltre og tonka bønne. Blomsternotater av jasmin er veldig milde og kan nesten ikke føles av meg.

Jeg sprayer denne eau de parfum på mine antrekk og ikke mine pulspunkter. Den varige kraften er ganske god, dvs. rundt åtte timer. Duften irriterer ikke mine sanser, men samtidig finner jeg ikke denne en veldig tiltalende eller stor. Jeg ble nettopp tatt med emballasjen. Jeg hadde prøvd en tester før du kjøpte denne parfymen, og jeg følte at det var ganske greit for daglig bruk, og det er faktisk. Jeg hadde plukket dette rundt april 2016, og det satt i skuffen min. Vel, jeg har nettopp begynt å bruke den på daglig basis, og tanke vil dele mine synspunkter på den. Personlig finner jeg ikke denne duften veldig tiltalende. Igjen, dette er min personlige preferanse. Det er uten tvil en veldig god parfyme og noen av mine kolleger og venner liker det.

Pros av Missoni Eau de Parfum:

• En moderne, feminin duft. • Levende fruktige notater av sitron, bergamot og pære. • Svært milde notater av jasmin i hjertet. • En slående base av tonka bønne og sandeltre. • Rik og fargerik emballasje. • Varig strøm på antrekk er rundt åtte til ti timer.

Cons av Missoni Eau de Parfum:

• Ingen, etter min mening.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Missoni Eau de Parfum? Jeg er definitivt ikke tilbakekjøp denne for meg selv, siden den ikke passer i mitt personlige valg av parfymer. Jeg anbefaler absolutt Missoni Eau de Parfum til alle som er glad i søte, fruktige og woody notater. Jeg kan kjøpe 30ml-størrelsen som en gave til noen.

Takk og skål!

Burberry Weekend Eau De Parfum For Women Gucci av Gucci Eau de Parfum Christian Dior Gift Girl Eau de Parfum FCUK-friksjon for henne Eau De Parfum Narciso Rodriguez for hennes Eau de Parfum Gucci Flora Eau De Parfum Topp 10 parfymer for bruder Favorittperfymer av Bollywood-skuespillerinner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: