Hei alle sammen,

Hårtap eller hårtynning er et svært vanlig problem som de fleste av oss sannsynligvis har møtt på et eller annet tidspunkt i våre liv. Og mens sjampo og balsam krever å jobbe med magi på problemet med hårtap, er sannheten at bruken av harde kjemiske lastede produkter bare forverrer problemet. En av de mest effektive måtene å behandle hårtap er gjennom hjemmemedisiner, ved hjelp av naturlige kjøkkenredienser.

I dette innlegget har jeg satt sammen oppskrifter av 5 hjemmelagde hårmaskere som effektivt styrer hårtap. La oss ta en titt på hva disse er.

1. Olivenolje og Egg Hår Mask:

Olivenolje er rik på antioksidanter og essensielle fettstoffer, mens egg er en rik kilde til protein. Begge disse ingrediensene dører nært håret, gjenoppretter mykhet og glans, og fremmer hårvekst. Slik kan du bruke disse to ingrediensene i en hjemmelaget hårmaske. Ta 1 egg, 2 teskje vanlig yoghurt (brukt som base og som hårrensemiddel), 1 ss sitronjuice og 1 teskje olivenolje. Kombiner alle ingrediensene til en jevn pasta. Påfør det jevnt på håret og hodebunnen omtrent 30 minutter før du vasker håret. Etterpå kan du sjampo og forandre håret ditt som vanlig. Påfør denne masken en gang i uken.

2. Kokosolje, Avokado og Rosemary Hair Mask:

Kokosolje er en av de beste ingrediensene for å opprettholde helsen, styrke og glans av håret ditt. Avokado er en rik kilde til sunne fett som forstyrrer håret ditt. Rosemary essensiell olje hindrer håravfall og fremmer hårgenvekst. Ta halvparten av en avokado og mospulpan, 1 ts kaldpresset organisk kokosnøttolje, 1 ts aloe vera gel og 10-12 dråper rosmarin essensiell olje. Kombiner ingrediensene og legg det på håret en gang i uken før du shampooer. La den stå på i 15-20 minutter før du vasker håret.

3. Løkjuice og honninghårmaske:

Løk er en rik kilde til svovel og fremmer kollagenproduksjon, mens honning er en god fuktighetskrem for hud og hår. Kombinere juice av en løk og honning i en hårmask kan gjøre underverk for å gi deg tykt og saftig hår. Ta ¼ kopp rødløk juice og 1 ss ren honning. Kombiner ingrediensene godt og legg det på håret og hodebunnen i 30 minutter før du vasker den av. Du kan bruke denne masken to ganger i uken.

4. Honning og Castor Oil Hair Mask:

Castorolje er en veldig sterk ingrediens som brukes til å fremme hårgenvekst. Men i tilfelle en hårmask, er det best å bruke den sammen med en annen olje som olivenolje, noe som gjør det lettere å skylle det av. Honning er rik på antioksidanter og infuser håret med fuktighet og næring. Bland 1 ss ricinusolje, 1 ss olivenolje og 1 ss honning, og kombiner godt for å danne hårmasken. Påfør det på håret og hodebunnen og vask det av etter 30 minutter.

5. Indian Gooseberry (amla) og Aloe Vera Hair Mask:

Amla eller indisk stikkelsbær er kjent for å øke blodsirkulasjonen i hodebunnen, behandle irritasjon og infeksjoner, og stimulere hårsekkene for å fremme vekst. Aloe vera hjelper reparere døde follikler og stimulerer vekst. For denne masken trenger du ½ kopp amlapulver, 2 ss aloe vera gel, 1 spiseskje jomfru kokosnøttolje (for ekstra fuktighet) og 10-12 dråper rosmarin essensiell olje (for å kontrollere hårfall). Bland alle ingrediensene godt og lim på håret. Vask den av etter 30 minutter. Bruk denne hårmassen en gang i uken for å få de beste resultatene.

7 Effektive hjemmelagde hårmasker for fet hodebunn Åtte hjemmelagde hårmasker for å fremme hårvekst Hjemmelaget hårmaske for å styre flass og frizz Naturlig, hjemmelaget hår masker for alt håret ditt Woes! DIY: Hjemmelaget Overnight Hair Mask Honning og Olivenolje Hjemmelaget Hårmaske 20 beste hjemmelagde hårpakker 5 Amazing Castor Oil Masks for Hair Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall Hjemmelaget hårmask for flass, hårfarge og skinnende hår: D.I.Y. Yves Rocher Anti-Hair Loss Stimulerende Sjampo 8 Effektive Rettsmidler for Hårtap på grunn av hardt vann Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 29 2020