Hei alle sammen!

Håper dere alle gjør det bra! Dagens artikkel handler om å bleke fingrene dine naturlig. Grunnen til at de blir mørke, skyldes ikke å ta vare på hendene. Vi glemmer ofte å fukte våre hender og vi glemmer absolutt å bruke solkrem på dem. Alle disse vanene fører til mørke fingre. Følgende er noen DIY oppskrifter som du kan bruke til å lette fingrene naturlig:

1. Curd og sitron

Bland ostemasse og sitron og gni den over fingrene. Fortsett å massere til alle ostene er absorbert i huden. Ta liten blanding hver gang og fortsett å massere. La det stå i ca. 15 minutter og skyll.

2. Aloe vera gel og kalk

Bland noen dråper limejuice og aloe vera gel og masser det på hendene dine. La det stå over natten for best mulig resultat.

3. Malai og sitron

Bland noen dråper sitron i malai. Masser det på hendene til fuktigheten synker inn i huden din. Legg det over natten, og du vil ha myke og glatte hender neste morgen. Fortsett å gjøre dette i omtrent to uker, og du vil se en stor forandring i dine mørke fingre.

4. Jordbær og kaffe skrubbe

Bland en jordbær i en bolle og legg litt kaffe til den. Bruk den som en skrubbe for å kvitte seg med det øverste laget av døde hudceller.

5. Banan og oransje maske

Bland banan og appelsinjuice og bruk denne fruktige blandingen på fingrene. Hold den i ca 20 minutter og vask den av med kaldt vann.

6. Saffron og sandeltre

Soak noen få sorters safran i melk i noen minutter. Deretter legger du sandeltrepulver til det. Bruk denne limen til å lette fingrene dine.

7. Gurkemeie og ostemasse

Bland ostemasse og en klype gurkemeie og masser den på fingrene. Hold det i ca 15 minutter og vask. Bruk dette om kvelden eller om natten, eller hvis du virkelig vil bruke den på dagtid, må du ikke utsette hendene mot solen. Det er på grunn av gurkemeie i pakken.

8. Sandeltre og agurkjuice

Bland sandeltre og agurkjuice og lage en tykk pasta. Sandeltre i pakken vil berolige huden og agurk vil lette fingrene. Bruk denne limen etter å ha skrudd fingrene godt.

Merk: Alle ovennevnte oppskrifter tar litt tid å vise resultater. Så fortsett å bruke dem tålmodig, og du vil definitivt se en forskjell.

8 måter å fjerne sminke uten sminkefjerner 8 måter å bli kvitt rynker på leppene 8 måter å bruke kaffe i din skjønnhetsrutine 8 måter å bruke Tea Tree Oil for acne og acne arr 11 måter å hvite hender umiddelbart Hvordan hvite hud naturlig uten kjemikalier 7 måter å hvite og lyse tenner 13 enkle måter å bli naturlig vakker Avgifte huden din naturlig på 6 enkle måter 7 enkle måter å fjerne øvre lip hår naturlig

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: