Hei skjønnhet,

Dagens gjennomgang kommer til å være om The Face Shop The Solution Firming Face Mask. Denne masken er spesielt ment for sagging hud, så jeg hadde plukket opp det for moren min. La oss komme inn på detaljene.

Pris: Rs. 150 / - for 1 ark Produktbeskrivelse: Denne ansiktsmasken har et lett-luft-ark som føles mykt og vektløst på huden. Serumet inneholder kollagen gir en fleksibilitet til saggy hud. (Rynkepleie / formulert uten tilsatte parabener)

Min erfaring med ansiktsbutikken Løsningsfirma ansiktsmasken:

Den kommer i en hvit pose med et blått prøverør trykt over det. Vesken er hygienisk og enkel å bære rundt. Alle detaljer er pent trykt på emballasjen, men de fleste er på koreansk språk, så jeg kan ikke lese dem alle. Denne arkmasken kan bare brukes en gang. Masken ble pent foldet inne i emballasjen. Denne oppstrammende masken har en behagelig duft.

Denne serien har en silvery glanset plastfilm inne i emballasjen. Denne filmen er av samme størrelse som arkmassen. Det har blitt beskrevet som "Air Sheet" av merkevaren, og ja det er en veldig lett og halv gjennomsiktig hvit maske. Det er også veldig tynt - bare 0,21 mm - og det er derfor det føles super lys på huden. Tekstur av denne arkmasken var veldig myk og glatt for, derfor har den aldri irritert huden min.

Denne masken ble fullstendig dyppet i en vanlig hvit fuktighetsgivende glatt gel som glidde glatt og følte veldig lett på huden. Jeg tror at mengden var nok til å dekke hele ansiktet mitt og likevel var gelen igjen inne i posen. Formen på denne masken var fin nok til oval form, men det måtte justeres på min mors runde ansikt. Likevel hjalp gelen masken forbli på plass. Hun kunne bevege seg og gå lett med masken på. Denne masken følte seg veldig lett på ansiktet og følte seg ikke som et ekstra lag. Det var også lett å fjerne. Denne formelen er god nok for alle hudtyper.

Hun holdt denne masken på i rundt 25 minutter, og så masserte jeg gjenværende gel i ca. 5 minutter før skylling av. Denne arkmasken ga en frisk, beroligende effekt på huden hennes. All fuktighet fra masken ble raskt absorbert av huden. Etter at jeg fjernet masken, så den tørre huden myk og glatt. Jeg kunne helt se litt tetthet og en friskere tekstur. Denne formelen gjorde huden myk og hydrert ved å redusere alle tegn på tørrhet.

Denne masken er hovedsakelig ment for sagging hud og det fungerte ganske bra. Det gjorde at mors mors hud var frisk, glatt, stram og ungdommelig. Det kunne definitivt ikke feste huden helt, men det virket ganske bra. Det gjorde også rynkerne mindre synlige, men det kan ikke fungere på dype rynker. Det lagde også en fin glød på huden hennes.

Men disse effektene var ikke langvarige. Det faste utseendet og lyset ble bare for en dag eller to, og da var det behov for reapplikasjon. Det hevder å være parabenfri, men det har alkohol som ikke er bra for huden. Samlet er dette en god maske for moden hud, og det gjør jobben ganske bra. Det passer alle hudtyper godt og er en flott for reiser.

Pros av The Face Shop Løsningen Firming Face Mask:

⦁ Fin, hygienisk emballasje. ⦁ Frisk, behagelig duft. Foldet med en film. ⦁ Føler super lys på huden. ⦁ Inneholder den perfekte mengden fuktighetsgivende gel. ⦁ Føles veldig frisk og beroligende. ⦁ Gir en anstendig mengde hydratisering. ⦁ Gjør huden jevn, smidig og myk. ⦁ Pent firmaer opp huden. ⦁ Litt reduserer fine linjer og gjør huden strammere. ⦁ Gir en sunn glød.

Ulemper ved ansiktsbutikken Løsningsfirmaet ansiktsmaske:

⦁ inneholder alkoholer. ⦁ Effekter varer bare 1-2 dager. ⦁ Flere applikasjoner kreves for best resultat. ⦁ Kan ikke fastgjøre veldig moden hud.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Face Shop? Ja til begge deler.

The Face Shop Real Nature Lemon Sheet Mask The Face Shop Pearl Essential Mask Sheet The Face Shop Chia Seed Hydrating Mask Sheet Face Shop Mung Bean Real Nature Mask Sheet The Face Shop Real Nature Mask Sheet - Ris Face Shop Collagen Essential Mask Sheet VLCC Sunflower og Comfrey Firming Face Mask Garnier Skin Naturals UltraLift Firming Mask med Essens av Kirsebær Clarins Extra-Firming Mask 10 ansiktsmasker for sunn hud Anti Aging Hjemmelaget Face Pack (med bilder)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 16 2020