Hei fashionistas!

Hvordan har du det? Jeg tenkte bare om denne Monsoon-sesongen prøver å gå tilbake fordi hver dag går jeg ut på kontoret mitt og håper på regn. Men irriterende, i stedet for vann på bakken, ser vi oljeaktig skinn på huden vår. Og dette er alt på grunn av fuktighet i luften som fremkaller overflødig svette. I dette været er det ganske vanskelig å kontrollere svette og spesielt på ansiktet. Og dessuten er det noen rutinemessige feil som forårsaker overskytende oljeutskillelse som gir en fettete glans på ansiktet.

Velger Feil Cleanser

Ting går veldig forferdelig når vi velger feil rydder. Hvis du er bevisst på hudpleieregimet, er det et etisk å plukke opp riktig rensemiddel fra det ujevne utseendet. Nå en dag, alle er oppmerksomme på hans / hennes hudtype og grunnleggende hudbehov, så vær så snill å ignorere noen form for utilsiktethet og ta en rens som passer best for din hudtype og kan oppfylle behovene til huden din, men klokt.

Overdosering av rensing

En annen absurditet som vi ser og til og med legger merke til er over rensing av ansiktet. Det er en misforståelse at rensing igjen og igjen skal resultere i en oljefri, satin og ren hud. Men det er en jævla misforståelse! Rensing to ganger (og ikke mer enn det) en dag er et uunngåelig skritt for en oljefri hud. De beste tider vil være når du går ut av hjemmet om morgenen og en gang når du kommer hjem om kvelden for å fjerne alt skitt og smuss.

Ignorerer viktige faktorer

Ting som er avgjørende for huden din er viktige fordi det er den naturlige etterspørselen av huden din, og den kan ikke støttes uten kostnad. Viktige faktorer som fuktighetskrem og solbeskyttelse unngås på grunn av mangel på tid hos oss. Men hvis du har fet hud, betyr dette ikke at du ikke trenger fuktighet. Det er en typisk myte! Dessuten anbefaler eksperter å stole på hjemmelagde hudbehandlinger og spesielt ansiktspakker, da de naturlige ingrediensene som brukes i hjemmelagde pakker, behandler huden din dypt inne og beskytter enda mer effektivt med antioksidantegenskaper hvis du har tilsatt noen antioksidant ingrediens i den.

Upassende eksfoliering

Jenter, hvis du tror at upassende eksfoliering betyr bare overdreven peeling, er du litt feil her. Det er 3 grunnleggende regler for peeling å adlyde og det er - 1) Unngå mangel på peeling, 2) Følg riktig metode for å exfoliere, og 3) Ikke gnid ansiktet kraftig i lang tid. Det er ingen rakettvitenskap å forstå her at mangelen på eksfoliering kan føre til opphopning av smuss og overdrive det kan utløse overflødig oljeutskillelse. Så, skrubbing to ganger i uken er mer enn tilstrekkelig for en vanlig til fet hud. Men vær sikker på at du bruker skrubbe etter eget valg.

La ting berøre ansiktet ditt

Ikke la håret eller fingrene røre ansiktet ditt. Ja, ikke engang din! Ansiktet ditt vil føre til mer fet finish hvis du har en tendens til å berøre ansiktet ditt nå og da. Hår som berører ansiktet ditt igjen og igjen, er irriterende for huden. Så hold håret bundet opp og vekk fra ansiktet hvis du har et skinnende hudproblem på sommeren og hold hendene dine opptatt og fortsett å gjøre noe annet enn å berøre ansiktet ditt.

Usunn Makeup Rutine

Ok, hvis du ikke er klar over betydningen av å fjerne sminken din før sengetid, lever du sannsynligvis under en stein. Men å velge et apoteksprodukt eller bruke masse sminke på ansiktet for ofte, er ikke bra for deg, hvis du klager på sommerglans på huden din. Iført sminke er ikke en synd, og vi alle elsker det. Men sørg for at du kompenserer huden din ved å vise litt TLC fra tid til annen.

Jeg håper disse faktorene vil forbedre huden din og gjøre den mer sunn og mindre fet. 🙂

Kommer tilbake snart. Inntil da, mye kjærlighet.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4

Mest effektive hjemmemedisiner for å bekjempe for tidlig graying av hår Hvordan bekjempe puffete og slitne øyne Makeup for fet hud 15 Ansiktsvask for fet hud Lacto Calamine Skin Balance Daglig Nourishing Lotion - Oljekontroll Hudpleie: Makeup og Beauty Survival Kit for Chennai Garnier Fructis Style Anti Fuktighet Volumiserende Hairspray Topp 5 Bronzing feil å unngå Topp 5 feil å unngå mens du bruker Mascara! Slik hindrer du leppestift fra å komme på tenner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 11 2020