Hei IMBBians,

Jeg hadde nylig plukket opp Tegn linjelippene fra Essence. Jeg la også merke til at de hadde matchende leppestifter, og jeg bestemte meg for å plukke opp noen som var min favoritt. Dagens gjennomgang handler om Essence Ultra Last Instant Color Lipstick i skyggen "10 Pink Candy". Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 3 for 3,5 g

Produktbeskrivelse: Lippestift-serien forener høydekning og fargedispersjon med bare en applikasjon og en fjæraktig, lett følelse på leppene. Den kremete tekstur er langvarig og vil ikke tørke ut leppene.

ingredienser: Polybuten, oktyldodekanol, hydrogenert polyisobuten, Capryl / Capric Triglycerid, Helianthus Annuus (Solsikke) Frø, Ozokeritt, C12-15 Alkylbenzoat, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Polyetylen, Hydrogenert Polycyklopentadien, Tocopherol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Aroma (Flavour), Ci 15850 (Red 6), Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake), Ci 45410 (Red 28 Lake), Ci 77891 (Titandioxid)

Min erfaring med Essence Ultra Last Instant Color Lipstick 10 Pink Candy:

Produktet kommer i svart med Essence-logoen på toppen og skyggen på bunnen. Luken lukkes med et klikk. Bunnen av vridd cap har skyggen av leppestiftet, og dette skaper et belte som rundt det svarte vesken, og gjør det lettere å velge nyanser. Det er ikke mye informasjon om saken forventer skyggenavnet og mengden. Produktet kommer unsealed dermed, du må virkelig åpne hver for å forsikre deg om at den ikke har blitt farget eller brukt. Pakken er god og produktet er lett å bære og er reisevennlig.

"Pink Candy" er en vakker, lys rosa-fuchsia-nyanse. Skyggen gir meg vintervibber hvor du kan lyse opp alt med lyse, dristige lepper. Produktet har en blank glans finish. Det er ingen merkbar duft til leppestiftet. Lignende skygge leppeliner er tilgjengelig, og det er bra hvis du plukker dem begge når de utfyller hverandre.

Leppestaven er veldig kremaktig og glir lett på med noe oppstyr. Det slenger ikke eller trekker leppene mens du bruker det. Jeg elsker absolutt denne kvaliteten. Du kan støv den med litt pulver hvis du vil lage en halvmattig tekstur. Produktet er veldig mykt på leppene, men det er ganske sterkt og bryter seg ikke lett som leppeforingen. Produktet er utrolig pigmentert. Med en feie får du ønsket farge på leppene. Du kan enkelt lage dristig lyst nyanse med bare 2-3 swipes.

Produktet ble brukt alene i 3-4 timer før det begynte å falme. Det forsvinner helt og gir ingen tynn på leppene. Men da jeg brukte den med leppeforingen, ble den i rundt 8 timer, noe som er veldig imponerende. Det er svært lite overføring når det brukes med en leppeforing. Produktet alene bløder litt. Produktet må påføres på godt eksfolierte lepper hvis ikke, klamrer det seg på de tørre flakene på leppene. Selv når du bruker på nytt, må du alltid fukte leppene dine før påføring. Produktet er også veldig enkelt å fjerne og forårsaker ikke mye av oppstyr. Samlet sett er det en fin fin nyanse, og hvis du liker dristige farger, må du prøve dem ut, men bruk den alltid med en leppeforing. Så oppsummering.

Pros av Essence Ultra Siste Instant Color Lipstick 10 Pink Candy:

 • Travel-vennlig.
 • Rimelig.
 • Veldig godt pigmentert.
 • Sheen finish.
 • Importerer ønsket farge med bare ett feie.
 • Lys rosa skygge.
 • Bløder ikke eller overføres når den brukes sammen med en leppeforing.
 • Lett å fjerne.
 • Veldig kremaktig og dette letter applikasjonen.

Ulemper med Essence Ultra Siste Instant Color Lipstick 10 Pink Candy:

 • Klær på de tørre flekkene.
 • Fungerer best når du går sammen med leppeforingen.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekalle Essence Ultra Last Instant Color Lipstick 10 Pink Candy? Ja!

Essence Ultra Siste Instant Color Lipstick 20 Rich Mahogany Essence Draw Line Instant Color Lip Liner 07 Avklut mine lepper Essence Wear Berries Langvarig leppestift Essens Langvarig leppestift - Vare å bære Essens 14 Bedre Matt! Langvarig leppestift Essence Lip Liner Red Blush Essence Lip Liner i Soft Berry Lakme Absolute Gloss Addict i Candy Pink Lakme Absolute Lip Tint - Pink Sorbet & Candy Kiss Gjøre opp for alltid Candy Pink N34 Rouge Artist Natural Hard Candy Cheeky Pink Highlighter og Contour

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: