Hei damer,

I dag snakker vi om sminke tips om hvordan du får øynene dine til å se helt våken ut. Selv om du ikke sov i går kveld, er det ikke nødvendig å vise verden at du trenger litt søvn. For det meste ser øynene hovne ut, slitne og dårlige på grunn av søvnmangel. Vel, hvis du ser seriøst ut etter hjelp som vil gjøre øynene dine så vidt våken, er det noen fantastiske sminke tips for å betjene dine behov.

Les videre for å få vite mer.

1. Drop Out Black Mascara:

Hvis du vil gjøre øyet ditt ser helt våken, kan du prøve å bruke flere blåfarvede kosmetikk, da det bidrar til å motvirke dullhet i ansiktet. For å imponere med øynene, kan du bytte din svarte mascara med en blå tonet. Bare å bytte over til en blå tonet mascara fra en svart kan gjøre underverk på ansiktet ditt og også spare tid.

2. Exfoliate huden din når du våkner opp:

Selv om du føler deg trøtt, må du våkne og exfoliere huden din for naturlig glød. Eksperter sier at perfeksjonering kan bidra til å kvitte seg med de mørke cellene og også bli kvitt de tilstoppede porene på huden. Bruk en mild eksfoliator og skrubbe over hele ansiktet og vær oppmerksom på under øyet.

3. krølle øyenvippene dine

Du har kanskje aldri hørt om curling dine vipper så snart du våkner fra søvn, men tro meg, dette er en fenomenal ide å gjøre. Dette enkle trinnet hjelper med å åpne øynene dine og gi deg den våken våken du ønsker. Klem øyevaskene mellom øyenvippebolderen og gjør dette flere ganger. Nå er du god til å gå med en blå tonet mascara.

4. Gjør bruk av ferskenfarget Concealer:

Når huden din er sliten og kjedelig, ser den mørkere ut enn vanlig hudfarge. Når huden din er mørk på grunn av tretthet, må du bruke ferskenfarge concealer slik at det kan bidra til å gjenopplive hudtonen din og også gjøre huden din frisk. Dekk litt ferskenfarge concealer mot øyets indre kanter og bruk en primer for resten av ansiktet. Hvis ikke ferskenfarge, kan du også vurdere å bruke en rosa fargekontainer. Dette vil bidra til å gjemme de mørke skyggene på huden enkelt.

5. Legg til en BB Cream:

BB-krem kan fungere på flere forskjellige måter på huden. Det kan fungere som en concealer, som en primer, som en fargetone og også en fuktighetskrem. Ved hjelp av en BB eller CC krem ​​kan du bidra til å gi jevn dekning til huden din og også skjule blemishes og acne arr i ansiktet. Bruk en liten mengde BB krem ​​over hele ansiktet for å gi en jevn pigmentering gjennom hele ansiktet.

6. Bruk krem ​​med koffeinekstrakter i det:

Koffein er en av de utrolige ingrediensene som bidrar til å øke funksjonen til en menneskekropp og også få deg til å føle deg energisk. Effekten av koffein på huden er den samme som det bidrar til å forynge huden din. Bruk en øye krem ​​som inneholder koffein ekstrakter og massere området i flere minutter. Du kan se mye forskjell senere.

7. Gå for fete leppestifter:

Når øynene dine ikke kan være en oppmerksomhetssøker, se opp for distraksjon. Du kan distrahere noens oppmerksomhet med din dristige og glitrende leppestift. Hvis du har en dristig leppestift, kan du trekke oppmerksomhet fra trette øyne og sette den på din nydelige pout. Pass på at du velger en farge som passer din hudtone og ser perfekt ut.

7 Makeup Hacks for å gjøre en stor nese se mindre 7 Makeup Hacks å gjøre øynene dine pop! 7 smink tips for nattklubber og parter 7 Faux måter å gjøre byste ser større ut Hvordan lage Grå Hår Svart igjen! 8 Eyeliner-teknikker for å oppe øye makeup spill Lancome Grandiose Extreme Wide-Angle Extreme Volume Mascara Catrice 010 Eyes Wide Matt Absolute Matt Eyeshadow Palette Makeup Tips å se Awake

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: