Du trenger ikke en perfekt time glassfigur å se bra ut. Noen mennesker, som jeg har lagt merke til, har en god kropp, men de ser ikke smart ut. Mens noen ser bra ut, selv om de har kroppsbrister. Nå snakker nok av min tull. Poenget jeg prøver å lage er at du kan se flott ut hvis du kjenner kroppsformen din og kler etter det.

Du kan enkelt se kvinner iført formløse klær. Det jeg får fra stilen deres, er at de prøver å dekke deres bukende mage, men ender opp med å gjemme hele kroppen. Fra et mote syn ser ingenting verre ut enn å se en stor mage hengende over toppen av jeans eller komme ut fra under en undersized topp.

Å være behagelig i huden din er bra. Men å være så komfortabel? Jeg forstår det ikke. Vær trendy og moteriktig, men vær ikke en klovn.

Noen tips for å skjule magen din:

Her er noen tips som kan hjelpe deg med å velge klær for å skjule magefettet. Den beste måten å skjule hva som egentlig er der, er å skape en avledning.

Hold deg unna tettsittende klær: Bruk klær som passer godt. Stramme klær vil fremheve kroppens feil. På den annen side vil løsnende klær få deg til å se for stor ut.

Ikke bruk skinny jeans: Velg alltid støvler eller glidelås. Skinny jeans vil fremheve hofter og torso som de er mindre nederst. Også, vær borte fra lavmassede jeans som de pleier å trekke mer oppmerksomhet på livet.

Gå for store bukser og skjørt i livet: Unngå noen detaljer på forsiden av buksene. Unngå også bukser med lommer, hovedsakelig sidelommer. Når det gjelder skjørt, bruk ikke slanke miniskjoler, da de vil gjøre deg ser tyngre ut enn du egentlig er.

Wrapover og empire stil kjoler eller topper vil se veldig flatterende ut på deg. Velg topper som strekker seg over midjen din. Korte topper vil ikke gjøre rettferdighet for deg.

Unngå belter: Bruk av bånd rundt bryst, midje eller hofteområder er et komplett nei nei. De vil trekke mer oppmerksomhet til området du vil forkaste.

Vær oppmerksom på farger: Prøv alltid å ha mørke farger på bunnen, da mørke farger har en tendens til å ha slankende effekt. Hold lyse farger mot toppen når du velger et antrekk. Dette vil hjelpe deg å skjule magen din.

Kast aldri blusene og skjortene dine: Velg skjorter eller topper med pyntede nakke for å trekke øynene opp. V-nakke og brede halsbånd passer deg.

Bruk mønstre på den nedre halvdelen av kroppen din for å trekke oppmerksomheten vekk fra magen din. Prøv lette lag for å flytte øyet over problematiske områder.

Bare ikke begrense deg til disse punktene. Din selvtillit og komfort er viktigere enn hva du velger å bære. Prøv ting du liker og ha det gøy.

Hvis du har flere tips for å skjule bukfett vennligst del med oss.

Bildekilde: 1, 2 Les også:

Hvordan kle seg etter kroppstype Kroppstype: Ulike kroppsformer! Frakker: Hvordan velge perfekt frakk for din kroppstype Jeans: Hvordan velge jeans for din kroppstype Hvordan kle seg under graviditet Gensere Kjoler: Hvordan Stil en Gensere Kjole Hvordan kle på en første date

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: