Hei mine lovelies. Skrive artikler til IMBB har blitt en ferie for meg. Når jeg blir lei av å skrive kjedelige kommersielle annonser (jeg er tekstforfatter!) Jeg tar en pause og oppdaterer meg ved å aktivere min kreative side for IMBB-artikler. Ingen varighet begrensninger, ingen press, ingen krav. Jeg elsker IMBB. Nå på vei mot dagens artikkel, vil jeg gjerne dele noen må haves for alle de som ikke er velsignet med store vakre øyne. Beauties med små øyne sliter alltid med øye sminke. Konvensjonelle tips, triks, teknikker og produkter virker ikke egentlig for små øyne. Jeg har små øyne, og med tiden har jeg lært at visse produkter og tilbehør er helt må ha for meg, og dele dem i dag med dere alle.

1. En naken eyeliner: En naken eyeliner når den brukes på nedre vannlinje, gir effekten av store åpnede og våte øyne. Det øker øynene dramatisk. Unngå å bruke kajal eller kohl på nedre vannlinje hvis du har små øyne. Du vil ende opp med å få øynene dine til å se mindre ut.

2. En øyenvippe curler:

Noen av oss har øyenvipper som er ganske rett, til de er krøllet opp og behandlet med mascara, skaper de en sliten utseende. Med små øyne ser rette øyenvipper veldig flatterende ut. Bare ved å krølle dem kan du se en drastisk endring. Etter krølling påfør tunge jakker mascara til falske store øyne.

3. En intens svart øyenskygge: Små øyne må velge en intens svart matt øyenskygge i stedet for en gel eller flytende eyeliner. En øyeskygge vil skape naturlig røkt eyeliner mens flytende eyeliner eller gel eyeliner ender opp med å gi harde linjer. Denne typen definisjon på øyne gjør dem ser skarpe ut, men tiltrekker seg oppmerksomhet mot deres størrelse som vi ikke vil ha ettersom de er små.

4. En matt høyttaler:

Hvis du har små øyne med mono-lokk eller hette, vil det være et klokt valg å bruke en matt høylys under din panne. En glitrende eller glitrende høylyser vil fange lys på en måte som vil fremheve hette eller monoklokker.

5. En liten størrelse smudge pensel: En flekkebørste er en nødvendighet. Spør meg! Jeg bruker det på så mange måter. Å ha et lite lerret for å bruke øyenskygger, høylys og eyeliner trenger vi små børster enn vanlig for å oppnå det utseendet vi ønsker. Jeg bruker My Real Techniques smudge pensel fra RT Limited Edition Eye Lining Set til å smelte min kohl og bruke svart øyenskygge. Jeg bruker den til å lage en falsk krone når jeg bruker mer enn 3 farger på øynene mine.

6. Falske øyeoppslag:

Et par falske pisker skaper en så stor forskjell og forbedrer formen på øynene dine. Rød kirsebær WSP er mine favoritter. Du kan sjekke ut lashes av Huda Beauty. De ser veldig naturlig ut, og når du begynner å bruke falske vipper, er det ingen vende tilbake. Små øyne er egnet til kandidater for falske vipper da de legger dybde til dem og definerer øvre lashline vakkert.

7. Matteøyskygger: Hvis du ikke er en proff, ikke gå for skimrende øyenskygger og lek med matte. Maybelline Nudes Palette og L'Oreal Color Riche La Palette Naken er de beste til å begynne med. Shimmers reflekterer lys og hvis de blir brukt feil, kan de gjøre dine små øyne ser mindre og hette.

8. En vinklet pensel:

Igjen reelle teknikker kommer til redning. Jeg bruker den fra RT Limited Edition Eye Lining satt til å bruke eyeliner med svart øyeskygge. Den har allerede en vinkel som bidrar til å skape en vakker røkt vinge for små øyne. Jeg jukser og bruker den til å fylle i mine penner også.

Jeg håper denne artikkelen vil hjelpe deg med å forbedre skjønnheten i dine små øyne. For mer inspirasjon og sminke, se etter små øyne, se øye sminke av Taylor Swift, Lucy Liu, Alicia Keys, Jessica Alba, Kristen Stewart og Cat Deeley (hun har massive hetter).

Bildekilde - 1,2,3,4,5

Makeup Tips For Hooded Eyes Slik legger du på fet og skarp Kajal Easy Office Eye MakeUp Tutorial Øyne: Hvordan velge øyeskyggefarge Bollywood Style Eye Makeup For Små Øyne Ting å huske på for å oppnå Perfekt Smoky Eye Makeup 5 viktige tips for flawless eye makeup søknad + produkter jeg sverger ved 8 Eyeliner-teknikker for å oppe øye makeup spill

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: