Hei alle sammen, Borte er dagene når brun eller dusk skinnet skjønnhet skygges bort fra levende rosa nyanser. Rosa er definitivt en pen, lysende, girly skygge. Det ser utrolig ut til festutseende, og kan også være din MLBB-skygge. Men du må først vite den riktige skyggen. Mange blekeste nyanser skyller ut på dypere hudtone og ender opp med å gi en zombie look. I dette innlegget har jeg samlet 15 rosa leppestifter som ser bra ut på skumle skjønnheter. Alle ser fabelaktig ut på Desi jenter med gul, varm hud. Men alle kan rocke nyanser med selvtillit. Noen av dem er super rimelige, mens noen er fra virkelig high-end merkevarer. Det er noe for alle i denne listen, og du vil definitivt finne en for deg selv.

1. Elle 18 Rose Day Color Pops Matte leppestift:

Her er et super rimelig valg for studenter som ønsker å sporte en vakker rosa skygge hver dag i vinter. Det er en vakker rosa nyanse med et snev av fuchsia. Det ser veldig lyst og nydelig ut på all hudtone. Vi alle elsker en slags levende rosa nyanse som går med noe antrekk og lyser opp ansiktet. Det er en fin nyanse for både dag og natt.

2. Lakmé Absolutt Pink Me Up Sculpt Studio Hi-Definisjon Matt Lipstick:

Vår favoritt Desi-merke kom opp med en vakker rosa nyanse for alle. Denne rosa leppestiften har en rød undertone og lyser opp all hudtone. Du kan kombinere denne nyansen med ditt etniske utseende, og du vil definitivt bli dusjet med komplimenter.

3. Maybelline The Loaded Bolds av Colorsensational Fierce Fuchsia:

Hvis du er dusky med blå eller oliven undertoner, er dette den perfekte nyansen for deg. Dette er en blå basert rosa farge som ser levende og hard ut. Fargen skiller seg ut lett og det føles veldig blått. Det er en veldig slitesterk skygge, og det forblir på leppene veldig lenge.

4. NYX Matte leppestift sjokkerende rosa:

En varm rosa leppestift er må i hver jentes stash og du kan definitivt velge denne. Fargen er fet og girly på samme tid. Hvis du har ekstremt mørk hud som meg, må du kanskje bruke en mørk liner for å minimere sjansen for at leppestiftet vasker deg ut. Men hvis resten av sminke er gjort i samsvar med dette, vil det se helt fint ut.

5. Sukker Kosmetikk Matte Som Helvete Leppestift Crayon Mary Poppins:

Dette er en uttalelse rosa nyanse for de modige. Det dukker opp ansiktet ditt og bare denne leppestiften og litt kajal kan være nok til å ta tak i oppmerksomheten. Dette er en helt matt formel og forblir på leppene veldig lenge.

6. Ansikter Ultime Pro Creme Lip Crayon - Cherrypop 08:

Her er et annet rosa fargestifter, men med en kremere finish. Denne nyansen er en veldig vakker berryrosa skygge. Dette vil se bra ut på noen hudtone. Det vil være et perfekt valg for unge til vinteren. Den levende fargen er også flott for bryllupsfesten, hvor det handler om lyse, lyse farger.

7. L'Oreal Paris Rouge Magique leppestift 924 Hemmelig dato:

En nyanse som ville se fantastisk ut på alle hudtoner, det er "Secret Date" for deg. Det er en vakker lysrosa nyanse med lilla undertoner. Når du har brukt det, vil du bli forelsket i den kulefargede rosa fargen igjen og igjen. Du kan koble det opp med noe øyesminke. Være det en festlig type eller den nøytrale typen, dette går med ethvert utseende! Den er lys rosa, men ikke blek som gjør den egnet for dusk kvinner.

8. ColourPop Viper Ultra Matte Lip:

Dette er en veldig raved nyanse fra Colourpop. "Viper" er en klassisk støvete rosa nyanse som er perfekt for høst. Den har en liten, rosa tinge til den. Denne vakre lilla rosa skyggen vil utfylle alle indiske hudtoner.

9. Mac Girl om Town Lipstick:

MAC beskriver Girl About Town som Fabulous Fuchsia Amplified Creme. Skyggen er slik at det legger friskhet og liv til det kjedelige ansiktet. Du kan bruke den som en flekk eller en full på lyse farger, det tilfører alltid sin sjarm. Hvis du vil legge til en krem ​​leppestift fra Mac i stash, kan dette være den ene.

10. Kat Von D Lolita Evig flytende leppestift:

Denne mye snakket om flytende leppestift fra Kat Von D er en nakenrosa leppestift for dusk kvinner. Den har den perfekte balansen mellom brun og rosa i den. Det går bra med røykfylte brune øyne og er perfekt for romantiske datoenetter.

11. Lime Crime Polly Velvetines Matte Væske Lipstick:

Her er en annen nydelig flytende rosa leppestift som vår anmelder har beskrevet som "en lykkelig rosa". Det er en vakker, purpfull tinnedrosa. Fargenes balanse ser flatterende ut på alle hudtoner. Det lyser opp ansiktet og er perfekt for hverdagen også.

12. Too Faced Smeltet Liquified Long Wear Lipstick - Smeltet Candy:

Skyggen "Smeltet Candy" er beskrevet som en "lys fuchsia rosa." Det er en lys, varm rosa med hint av fuchsia. Det drenches leppene i en herlig farge. Dette ville se helt fantastisk på nesten alle hudfarger og ville være et godt valg for college goers spesielt.

13. Urban Decay Anarchy Revolution High-Color Lipgloss:

Jeg ville definitivt legge til en leglans til listen, og her er den. Anarki er en nydelig girlyfuchsia rosa farget glans med blå undertoner. Fargen kan være egnet for tenåringer og college jenter som det reflekterer elegant og girly stil. Hvis du trenger en glansfri glans og en glans som ikke er OTT, så er denne en behagelig leppeklær å gå for.

14. NARS Audacious Lipstick-Michiyo:

Vår IMBB sjef Rati di elsket denne.Det er en veldig fin magenta rosa med et snev av lilla undertoner. Det er en veldig kul, neonish nyanse, og hvis du kan trekke dette av, er det en stunner.

15. Smashbox Shockaholic Alltid på flytende leppestift:

Den mest nydelige nyansen er lagret for det siste. "Shockaholic" er en lyserød nyanse. Det er lyst, men lyst på en måte at det vil smigre alle hudtoner. Den har et snev av rødt i det, og det ser bra ut på kvinner i alle aldersgrupper. Den moussy tekstur er super behagelig og den forblir på leppene i flere timer.

Jeg har brukt pinks fra NYX og Faces som er lagt til i listen. Deretter vil jeg gjerne prøve det ene skjemaet Mac. Hvilken vil du foretrekke?

Best Pink Lipsticks Tilgjengelig i India: En Samling 8 perfekte måter å trekke av rosa leppestifter for alle hudtoner 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner 10 regler for bruk av leppestift Hvordan bruke leppestift for store lepper 8 smigrende leskøyter som ser nydelig ut på mørkere hudtoner 7 Lip Farger som ser helt fantastisk ut på Dusky / Darker Hudtoner! Neglelakk som vil se bra ut på mørk hud 9 beste hårfarger for mørk hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: