Hei damer,

Besame kosmetikk er et merke som er kjent for sin vintagebaserte sminke, og i dag skal jeg vurdere sin klassiske fargelippestift i skyggen "1946 Red Velvet". Så, la oss komme i gang med detaljene.

Pris: $ 22 AUD for 3.5g

Produktbeskrivelse: En leppestift med en satin, matt finish som gir full dekning i ett lag. Bésame Cosmetics 'Classic Color Lipsticks har retro-inspirerte, myke leppefarger som gir en skarp-bevis finish som forblir satt, mens den vinklede designen gir presis bruk. Hver varig farge er inspirert av nyanser som er etterfulgt av ettertraktede Hollywoodstjerner fra 20-, 30-, 40- og 50-tallet, og gir en ikonisk, satin møtt mattelip. Formelen er pakket med macadamiaolje, vitamin C, kamille og aloe å la leppene føles myke og hydrert.

ingredienser: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Capryl Capric Tryglycerid, Trioctyldodecyl Citrate, Octyldodekanol, Ozokerit Voks, Kaolin, Etylheksyl Palmitat, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate - 1, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate - 2, Cetyl Palmitat, Myristyl Lactate, Bivoks, Copernicia Cerifera Carnauba) Voks, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Mikrokrystallinsk Voks, Tyroxystearin, Tocopherylacetat, Tocopherol, Helianthus Annuus (Solsikke) Frøolje, Aloe Barbadensis Blad Utdrag, Chamomilla Recutita (Matricaria) Blomster Ekstrakt, Macadamia Ternifolia Frøolje, Carpylyl Glycol, Fenoksyetanol, Etyl Vanillin. Kan inneholde: Glimmer (CI 77019), Titandioxid (CI 77891), jernoksid (CI 77491), jernoksid (CI77492), jernoksid (CI 77499), Carmine (CI 75470), Yellow 5 Lake (CI 19140), Rød 7 Lake (CI 15850: I), Rød 6 Barium Lake (CI 15850), Rød 27 Aluminium Lake (CI 45410), Rød 28 Aluminium Lake (CI 45410), Blue 1 Lake (CI 42090: 2).

Min erfaring med Besame Kosmetikk 1946 Red Velvet Lipstick:

emballasje: Denne leppestiften kommer pakket i en rød og gull kartong med alt produkt og skygge detaljer. Leppestiftet selv kommer inn i en nydelig gylden kule med merkevarens signatur krysantemum blomsterdesign i rødt og skyggenavnet er også til stede i bunnen av kulen. Siden jeg fikk mini leppestift, fikk jeg ikke den ytre boksen, og også leppestiftet kom med en trykknapp for å presse leppestiftet fremover. Hver av disse leppestiften er inspirert fra et bestemt tiår av Hollywood-verdenen, og årets detaljer blir også satt på lippen. Vanligvis har leppestiftkuler en enkelt flat ende, men denne er meislet med 2 flate ender, noe som gjør det enkelt å linse og fylle leppene dine. Det har også en vakker vanilje duft, akkurat som MAC lipsticks. Samlet sett er dette en av de mest nydelige pakkede leppene jeg har i samlingen min.

Skygge: Skyggen "Red Velvet" er en dyp, varm sant rød. Alle leppestifter i denne linjen er basert på røde og denne leppestiften er en av de vakreste røde i samlingen. Alle deres leppestifter er ekte replikaer av leppestift nyanser fra fortiden, og denne nyansen er en ekte kopi av en farge fra 1946. I hjertet av 1940-tallet var den mest populære leppefargen en dypere rød, som er elegant og perfekt for hver dag . Parret med langt krøllet hår, enkel øyemake og perfekt manikurerte brynder, er det fullstendig i tiåret. Dette er Besams mest populære skygge av rød, på grunn av det faktum at den har en nøytral undertone, noe som gjør den ideell for alle hudtoner og utmerket for slitasje i dag og natt.

Formel: Formelen av disse leppestifterne er bare fantastisk. Det er ikke mye kremaktig eller glatt som noen leppestifter, men den har den riktige mengden krem ​​som en klassisk lippie. Den går glatt på leppene og gir et fullt pigment med et enkelt slag. Disse leppestiftene har ikke en matt finish, da det ikke var matte formler i de eldre dagene; disse har en vakker satin finish. Alle leppestifter er beriket med vitamin E, C og A, samt aloe og grønn te, noe som gjør leppestiften enda mer jevn og god. Det er ingen større fjæring, flaking eller smøring; dette føltes lett og lett på leppene. Siden dette er en mørk nyanse, er en leppeforing nødvendig for å unngå blødning rundt leppene.

Longevity: Dette produktet hadde også imponerende slitasje tid; Det varede i nesten 6 timer, akkurat som de fleste av de tradisjonelle leppestiften. Lippestiften bleknet jevnt, i stedet for fra midten. Det er lett å bruke på nytt og etterlater også en vakker flekk på slutten av dagen.

Samlet sett er dette en vakker, universelt smigrende rød, som er anstendig komfortabel og veldig ugjennomsiktig.

Pros av Besame Cosmetics 1946 Red Velvet Lipstick:

  • Vakker dyp, sanne, røde nyanse.
  • Basert på Hollywood kino i 1946.
  • Luksuriøs emballasje.
  • Sjarmerende vanilje duft.
  • Kremaktig konsistens.
  • Satin finish.
  • God pigmentering.
  • Ingen flak eller flekker.
  • Langvarig.

Cons av Besame Kosmetikk 1946 Red Velvet Lipstick:

  • Overfører litt.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Besame Kosmetikk 1946 Red Velvet Lipstick: Ja til begge deler.

Besame Cosmetics 1935 Kirsebærrød leppestift Besame Cosmetics 1930 Noir Red Lipstick Besame Cosmetics 1922 Blood Red Lipstick Besame Cosmetics 1952 Wild Orchid Lipstick Besame Kosmetikk Brightening Vanilje Face Powder Bite Beauty Red Velvet Matte Creme Lip Crayon Faces Ultime Pro Red Velvet Creme Lip Crayon Maybelline Colorshow Leppestift - Rød Velvet # 209 Crazy Rumours Red Velvet 100% Natural Lip Balm Lime Crime Red Velvet Velvetines Liquid Matte Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: