Produkt kjøpt av IMBB

Hei IMBBians,

Jeg elsker parfymer og holder dem stokk opp ofte. Jeg har brukt Lolita Lempicka parfymer og nylig har jeg sett denne og besluttet å plukke den opp gjennom IMBBs sponsorprogram. Dagens gjennomgang handler om Lolita Lempicka Elle L'aime Eau de Parfum. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: Retails på rundt $ 89 for 80ml, jeg plukket den opp til en rabatt pris $ 52 (€ 45)

Produktbeskrivelse: Duften markerer en lidenskapelig kvinne full av selvtillit som styrer hennes skjebne, en kvinne som skinner som om hun er forelsket. Duften er varm og sensuell orientalsk-blomstret. Den åpner med glitrende citrusavtaler av bergamot, neroli og lime. Hjertet inneholder ekstremt sensuelle og overdådige notater av kokosnøtt, jasmin og ylang-ylang. Basen består av sandeltre, rav og myrra.

ingredienser:

Min erfaring med Lolita Lempicka Elle L'aime Eau de Parfum:

EDP ​​kommer i en papppakke som er forseglet. Det er et stempel av produktet på toppen. Produktnavnet er trykt på den lyse ferskenfargede boksen. Navnet er skrevet i gyldne bokstaver. Pakken ser ut som den fra et eventyr. Det er ingen informasjon om produktet på esken. Ingredienslisten er gitt nederst i esken.

Når du har åpnet boksen, ser du bare et fint gyldent høstblad på toppen av flasken. EDP ​​kommer i en glassflaske og har navnet på produktet påtrykt på flasken. Jeg liker de gyldne bokstavene som er presentert over det. Plasthetten har navnet Lolita nevnt på den. Luken lukkes med et klikk og er perfekt. Flasken føles som om den har kommet ut fra en Red Riding Hood-historie! Det ser ut til at gullbrevene har pakket den glatte gjennomsiktige flasken. Dysen er gullfarget og den sprer væsken perfekt. Det sprer seg over et større område.

EDP ​​er veldig feminin og floral. Jeg foretrekker musky dufter for sin mørke duft, men denne gangen bestemte jeg meg for å bli feminin og jeg kom over denne. Toppnotene er Mandarin og Bergamot. Hjerte notatene er Ylang-ylang, Jasmine, kokos og basen notater er av sandeltre, rav og myrra. EDP ​​åpner opp med en sitrus, frisk duft. Sitrusnotene forblir i svært kort tid. EDP ​​er veldig floral og omgir seg med ylang-ylang og jasmin. Disse notatene dominerer lukten av parfymen. Jeg lukter ikke kokos i det hele tatt! Blomsternotatene er sterke og holder seg lengst! Den basale musky notater føltes knapt og jeg merker dem bare når parfymen legger seg ned og er nær slutten.

Parfymen varer i en god 5 timer, som er ganske lang for meg! Parfymen begynner å falle bort, men det er et lett hint av parfymen som holder seg i mer enn 10 timer. Parfymen er sterk og er veldig feminin. Produktet hevder at det er for kvinner som glitrer i kjærlighet. EDP ​​er veldig sensuell og sexy. Dette er den perfekte datoen natt parfyme. Den har den duften som tiltrekker seg noen rundt deg! Produktet er litt dyrt, men hvis du finner det på en rabatt, må du velge denne! Jeg elsker denne parfymen, og det er en av de fineste jeg eier!

Pros av Lolita Lempicka Elle L'aime Eau de Parfum:

  • Forseglet pakke.
  • Et eventyr som flaske.
  • Reise vennlig.
  • Dysen sprer væsken effektivt.
  • Veldig feminin, floral og sterk.
  • Steder for gode timer.
  • Etterlater en luktspor selv etter 10 timer.
  • Veldig sensuell og sexy gjør den til en perfekt nattdato!

Cons av Lolita Lempicka Elle L'aime Eau de Parfum:

  • Litt dyrt!

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøp Lolita Lempicka Elle L'aime Eau de Parfum? Ja til begge!

Lolita Lempicka First Fragrance Eau De Parfum Maybelline Baby Lips Lip Balm-Pink Lolita Kat Von D Lolita evig flytende leppestift L'Oreal Paris Shine Caresse Lip Color i Lolita Chanel Coco Mademoiselle Eau De Parfum Versace Woman Eau de Parfum Estee Lauder Moderne Muse Chic Eau De Parfum Topp 10 parfymer for bruder Hvordan velge riktig parfyme Favorittperfymer av Bollywood-skuespillerinner Elle 18 Color Pops Matte leppestift Grape Riot Elle 18 Color Pops Matte leppestift Red Wave

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 13 2020