Hei kjære damer,

Jeg har blitt procrastinating å skrive denne anmeldelsen siden lenge. For meg er hudpleie vurderinger vanskeligere å pennen og super utmattende for meg! Og ikke å glemme at jeg virkelig liker å gi produktet en gå, før jeg er komfortabel med å penne mine tanker. Hvis du har lest min anmeldelse på Drunk Elephant C Firma Day Serum, vet du hvor mye jeg elsker produktet. På $ 80 per stykke er det et ekstremt vanskelig produkt å forplikte seg til, men så langt er jeg forpliktet. Jeg var opptatt av å prøve mer fra merkevaren, men hvert produkt som du tenker på å plukke opp fra dem må være en evaluert beslutning med tanke på prispunktet på de fleste av produktene sine. Etter mye begeistring, tok jeg opp dette produktet en stund tilbake og har prøvd og testet det i stor grad siden da. Nå er det på tide å dele tankene mine med deg. Så la oss fortsette med det.

Produktbeskrivelse: Hvilken hudtype er det bra for? ✔ Normal ✔ Oljedyr ✔ Kombinasjon ✔ Tørr ✔ Sensitiv Hva er det: En vidunderlig luksuriøs ansiktsolje, høyt i kritiske antioksidanter, for å dype fuktighet, næring, berolige og forynge huden din mens du gjenoppretter den ungdommelige gløden. Løsninger for: - Tørrhet - Ujevn hudtone - Fine linjer og rynker. Hvis du vil vite mer ... Som rehab for huden din. Denne utrolig absorberende oljen gir klinisk dokumenterte resultater for å forbedre synlige tegn på aldring og utrolige antioksidantfordeler mot miljøstressorer og frie radikaler. Se etter en merkbar reduksjon i utseendet på fine linjer, rynker, rødhet og flekkhet, med forbedring i hudens elastiske følelse. Din hud vil drikke i denne næringsrike oljen, og etterlater ingen rester bak. Rett fra "pip" av marula-frukten, er denne Marula Oil nesten uberørt av noe kjemisk eller duft, naturlig eller syntetisk, gjenstår i sin reneste form, og er naturlig anti-mikrobial og passende for alle hudtyper, inkludert de mest sensitive . Hva det er formulert uten parabener, sulfater, ftalater. Pris: USD 72 for 30 ml.

ingredienser: Virgin Marula Oil: Hjelper å nærme og forynge huden for ungdommelig glød, samtidig som det gir kritiske antioksidanter og omegas 6 og 9, takket være superabsorberende egenskaper. 100% Uraffinerte Sclerocraya Birrea (Marula) Kernel Olje.

emballasje: Produktet leveres pakket i en hvit kuboid glassflaske som ikke tillater lys å passere gjennom. Glassflasken har en dråpemekanisme som fungerer effektivt. Flasken kommer i pakning i en hvit boks eksteriør boks. Det er en innsats, som har detaljer om produktet.

Min erfaring med Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil:

En rask kort på ansiktshuden - fet til kombinasjon, kjedelig og dehydrert hud med periodisk akne og arr igjen fra tidligere!

Kommer fra et sted hvor jeg trodde jeg skulle unngå oljeaktige produkter på ansiktet mitt for å bruke ansiktsoljer på ganske mye daglig basis som en del av min hudpleie-rutine, synes jeg å ha kommet langt. Bryte myten om at du bør unngå oljer hvis du har kombinasjon til fet hud, setter meg virkelig fri. Det startet med Body Shop's Serum i Oil and Clarins Lotus Oil virkelig forsterket det for meg. Og da jeg prøvde The Ordinary 100% Rose Hip Seed Oil, var jeg fullt engasjert. Den dronken elefant jomfru Marula olje ble kjøpt av meg en stund før den vanlige Rose Hip Seed Oil. Betydning, det ble kjøpt på et tidspunkt da det ikke var mye valg for god kvalitet ansiktsoljer til et mer overkommelig prispunkt. Jeg gikk frem og tilbake på dette for en stund før jeg faktisk biter på kulen. Utfordringen var ikke bare prisen, men også frykten for at det kan ødelegge meg. Merket sier at produktet passer for alle hudtyper.

Tekstur: Oljens tekstur er ganske lett og den er fargeløs og duftfri. Det er definitivt lettere enn Ordinær Rose Hip Seed olje eller Clarins Lotus Oil, kanskje litt tynnere enn Ordinærens Marokkanske Argan Oil. Oljen sprer seg lett og absorberer lett.

Bruk: Det er egnet for bruk på ansikt, hår, negler, osv. Og det var en av grunnene til at jeg kjøpte den - tenker hvis det virkelig ødelegger meg, kunne jeg alltid bruke den på hårtrådene eller neglene mine! 😉

applikasjon: Jeg bruker oljen som det siste trinnet i min hudpleierutine om natten. Du kan imidlertid bruke denne oljen når som helst - AM eller PM. Olje, som er en tyngre komponent, må brukes etter alle serumene / AHA / BHA / retinol, og retinol, og annet vannbasert hudpleieprodukt. Jeg tar enten 3-4 dråper oljen, masserer den mellom fingrene mine og deretter påfør / trykk forsiktig ikke ansiktet mitt. Eller, jeg elsker å blande det med min natts fuktighetskrem som Vichy Aqualia Thermalia Night Spa. Jeg legger 2-3 dråper av oljen til en dukke av fuktighetskrem, bland den på baksiden av min hånd og masser forsiktig på huden min. Når den blandes med fuktighetskrem, sprer den seg lettere og blir absorbert også bedre. Jeg føler bare at penetrasjonen av produktet øker når den blandes med en god fuktighetskrem. Vær også oppmerksom på, mens jeg får et godt resultat med Vichy's produkt som er nevnt ovenfor og Belif Moisturizing Cream, syntes oljen ikke å gelere sammen med Estee Lauder's Revitalizing Supreme Moisturizer.

effekt: For alle som er nye til ansiktsoljer, vil jeg foreslå at du prøver å inkorporere det i hudpleieregimet sakte.Begynn med to ganger i uken og bygg opp den avhengig av hvordan huden din reagerer på den. Jeg har brukt den daglig. Oljen har ikke brutt meg ut eller forårsaket noen reaksjon, til tross for det. Enten jeg bruker det på egenhånd eller blander det med fuktighetskrem, våkner jeg meg til avslappet, smidig, næret hud. Når vi blir eldre, mister huden vår evne til å holde fuktighet. Dette resulterer i dehydrering av huden og det ser ut som mangel på glans, de fine linjene begynner å bli mer uttalt, og det er enda rødhet i enkelte områder. Produktet er høyt i antioksidanter og omega 6 og 9. Merket hevder at oljen bidrar til å minimere fine linjer og forynge skjøre hud. Selv om det kan være vanskelig å se påvirkningen på linjer i ansiktet ditt, har jeg lagt merke til at når jeg bruker denne oljen natten før, tar du særlig vare på mine underøyeområder, de fine linjene i hjørnet av øyet mitt (rett under øyet) virker enten mindre opplagt eller noen ganger ikke-eksisterende om morgenen. Også, mens du bruker denne oljen, ser jeg aldri rødhet eller flekk på huden min - som vanligvis skjer på de nedre delene av kinnene mine. Også, mens du påfører oljen, sørger jeg for at jeg legger den lett på mine penner og til og med viskene mine.

Alt i alt har merkevaren ikke lovet månen, men likevel, har gjort noen klare påstander. Jeg ser at oljen lever opp til de påstandene.

Fordeler med Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil:

 • Lettvekt tekstur.
 • Organisk produsert.
 • Produktet er høyt i antioksidanter og Omega 6 og 9.
 • Kaldpresset olje.
 • UV beskyttende emballasje.
 • Absorberer lett.
 • Ville fungere bra for alle hud- og hårtyper.
 • Hjelper å nærme hud og hår; og hjelper det med å beholde fuktighet.
 • Hud føles mykere og mer strålende.
 • Har ikke noen røde flekker / flekk på huden mens du bruker denne oljen.
 • Kan se tydelig reduksjon i fine linjer i underøyeområdet.
 • Fortsatt bruk hjelper deg med en strålende hud.
 • Ikke bryte meg ut.
 • Ikke-komedogent produkt.
 • Hjelper med å forbedre hudtekstur, utstråling.
 • Fri for unødvendige tilsetningsstoffer som farge og duft.
 • Grusomhet fri.
 • Veganer.

Ulemper med drukket Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil:

 • Ingenting i det hele tatt.

IMBB Rating: 5/5

Produktet lever definitivt opp til sprøytenarkomanen rundt "Drunk Elephant" -merket. Merket ser ikke ut til å gjøre høye krav, men nevner noen viktige virkninger. Jeg føler at produktet levd opp 100% til kravene fra merket. Og det er testen på et godt produkt. Jeg vet at det er et stort spørsmål her om prisen på produktet, spesielt i lys av det vanlige sortimentet som tilbyr ansiktsoljer på et slikt lavere prispunkt. Vil jeg anbefale å kjøpe dette? Som produktet står - på egen fordel, tøver jeg ikke med å anbefale det ..

Anbefaler jeg Drunk Elephant Virgin Marula Luxury Facial Oil? Kanskje ikke. Jeg er fortsatt i prøvefase for å teste Virgin Marula Oil from the Ordinary, vil holde deg oppdatert på det.

Drunk Elephant C-Firma Day Serum Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream Drunk Elephant T.L.C. Framboos Glycolic Night Serum Drunk Elephant Umbra Sheer Fysisk Forsvar SPF 30 Naturals By Watsons Marula Oil Hair Mask Rodin Olio Lusso Luxury Face Oil Lakme Absolute Argan Oil Radiance Overnight Oil-in-Serum Palmers kakao smørformula hudterapi ansiktsolje The Body Shop Oljer av livet Intensivt Revitalizing Facial Oil Jurlique Skin Balancing Face Oil Kroppshandelen Vitamin E Ansiktsolje

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 04 2020