Hei alle,

Dagens gjennomgang vil være på Faces Go Chic leppestift i skyggen "Candied Fruits". La oss komme i gang!

Pris: INR 310 for 4,5 gm

Min erfaring med ansikter Gå elegant leppestift 13 Krydret frukt:

Denne leppestiften kommer i en svart pappkasse med alle detaljer trykt på alle sider av boksen. Den faktiske leppestift er i en svart plast kropp. Emballasjen er hverken for spinkel eller stor. Det minner meg om Elle 18 leppestifter; men litt bedre enn det av kvalitetskunnskap. Twist-up-mekanismen fungerer jevnt og det er ingenting å klage på emballasjen.

En av mine favoritt nyanser fra de 5 jeg plukket, "Candied Fruits" er bare den perfekte fargen du trenger for å gjøre ansiktet ditt ser lysere ut! Det er en veldig sommeraktig oransje nyanse og jeg elsker navnet like mye som jeg elsker denne saftige fargen. Jeg elsker oransje leppestifter og var ved å løpe ut av min favorittapelsin, men nå har jeg dette som min sikkerhetskopi! Denne skyggen skriker bare sommer og oransje popsicles!

Pigmenteringen er greit, og du trenger 3-4 swipes av denne leppestiften for å få en god ugjennomsiktig finish på leppene dine.

Formelen på denne leppestiften er ekstremt glatt og kremaktig. Jeg ønsker at de også hadde en matt formel med de samme nyanser. Tekstur er buttery og glider veldig lett. Den har en meget lys konsistens og følgelig føles super lys på leppene. Den har en myk tekstur, slik at du ikke trenger en leppebalsam når som helst, hvis du bruker denne leppestiften. De tørker ikke ut leppene dine enda litt.

Oppholdsstyrken er lav på grunn av kremaktig konsistens. Fargen forblir knapt i 3-4 timer. Det overfører med den minste berøringen, og det gjør ikke en god jobb i oppholdet mens du spiser måltider og ting. Det fades bort raskt, derfor er påføring nødvendig hver 2. time eller så!

Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Ansikter Gå Chic Leppestift 13 Krydret Frukt:

 • Praktisk pakket.
 • En rekke nyanser å velge mellom.
 • Levende pop i oransje farge!
 • Lett på lommen.
 • Buttery glatt formel.
 • Kremaktig ferdig leppestift.
 • Holder leppene fuktig.
 • Veldig lett vektformel.
 • Komfortabelt å ha på seg.

Cons of Faces Gå Chic Leppestift 13 Candied Fruits:

 • Lav oppeffekt.
 • Overføringer som galne.
 • Reapplication er må etter hvert øyeblikk.

IMBB Rating: 3 / 5 Anbefaler jeg Faces Go Chic Lipstick 13 Candied Fruits? Jeg vil si ja, fordi jeg elsker skyggen mye! Men disse er slags i midten, da Elle 18 lipsticks er borte bedre og langt billigere enn disse. Også Maybelline fargeshow leppestifter utfører mye bedre enn disse, og prisklassen er nesten det samme som disse!

Faces Go Chic Lipstick 15 Plump Peach Faces Go Chic Lipstick 12 Love Nude Review Faces Go Chic Good Earth Lipstick - Er det den perfekte naken til leppene dine? Faces Go Chic Coral Pink Lipstick Faces Canada Go Chic Leppestift - Prairie Pink Faces Go Chic Leppestift - Hasselnøtt Faces Go Chic Leppestift - Apricot Pink 223 Faces Go Chic Leppestift: Flamboyant Fuchsia Faces Canada Go Chic Leppestift - Tango Faces Go Chic Leppestift - Cooper Red Faces Go Chic Leppestift - Iced Coffee Faces Go Chic Leppestift: Candy Floss Ansikter Glam On Lipstick Candy Pink Bad og Kroppsarbeid Winter Candy Apple Body Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: