Hei damer,

2016 er året å prøve ukonvensjonelle leppefarger, jo dristigere jo bedre! Her er en veiledning for å trekke av leppefarger som ikke er alles kopp te.

1. Sørg for et glatt lerret for leppestiftet

Ulike farger vil gjøre at leppene dine skiller seg ut, men de vil også fremheve alle de tørre flekkene og linjene på leppene dine slik at de exfolierer og fukter leppene dine godt før du bruker leppestift.

2. Prøv leppefargene med nøytrale

Hvis du bare vil at leppene skal være snakkepunktet, så gå for et nøytralt antrekk. På denne måten vil all oppmerksomhet gå til leppefargen din.

3. Prøv en mørkere nyanse av vanlig leppestift

Hvis du ikke er sikker på om du trekker ut ukonvensjonelle farger, kan du definitivt prøve mørkere og dypere nyanser av dine vanlige leppestifter. Hvis du er vant til å bruke rosa nyanser, så hvorfor ikke gå for en fet fuchsia farge og se hvordan det fungerer for deg.

4. Hold resten av ansiktet enkelt

Når du har modige leppefarger, hold resten av ansiktet enkelt med lyse og bleke, rosa kinn. Du kan leke med svart eyeliner, men hold deg til nøytrale når det kommer til øyenskygger.

5. prøv en leppe flekk

Du kan bruke en leppeplekke i stedet for å bruke en mer pigmentert versjon av skyggen du vil ha. Du kan blanke leppene dine umiddelbart etter å ha brukt leppestiftet som vil forlate deg med leppeflett som ikke er det i ditt ansikt!

6. Bruk Whitening Strips eller Whitening Tannkrem

Hvis du skal bruke nyanser av greener eller blues, må du sørge for å bruke blekestrimler eller bleking av tannkrem. Grønner og blues har en tendens til å få tennene til å se yellower som definitivt ikke er det du ser etter.

7. Gå glanset

Matte lepper i dristige farger kan være veldig uforgivende på leppene. Gå for glossy versjoner av de samme fargene, eller du kan også prøve metalliske nyanser som er ganske i denne sesongen.

8. Bland farger for å lage skreddersydde nyanser

Du kan ringe ned intensiteten til dristige leppefarger ved å legge dem til å skape mer slitesterke nyanser. Du kan blande mørke matte farger med mykere lighter og creamier nyanser for å lage din egen leppefarge.

9. Tillit er nøkkelen

Uansett hvilken leppefarge du har på deg; det være seg grønt, lilla eller grått! Bruk det med tillit og fargen. Ikke vær redd for noen dommer, hvis du vil ha på seg en svart leppestift så må du gjerne gjøre det!

8 smigrende leskøyter som ser nydelig ut på mørkere hudtoner Hvordan velge Lipstick Color 15 Best Kissproof Lip Farger Topp 20 Naken leppestifter for indiske hudtoner Beste Orange Lipsticks Tilgjengelig i India Lipfarger som ikke passer til mørk hud 39 Rosa leppestifter for alle hudtoner 11 Elle 18 Color Pops Lipsticks fra min samling

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 23 2019