Hei damer,

Dagens gjennomgang handler om en rimelig pan eyeshadow fra NYX. Jeg personlig elsker NYX fordi den tilbyr rimelig utvalg av makeupprodukter som er veganer og grusomhet. La oss se om denne imponerte meg. så la oss raskt komme inn på produktdetaljer.

Pris: $ 4 (INR 350) Produktbeskrivelse: Naken matskygge er alt annet enn kjedelig. NYXs Nude Matte Shadows er glimmerløse singler som er fulle av pigment som aldri klarer å få øynene dine pop! Disse helt matte øyeskyggene er tilgjengelige i 21 nye Beyond Nude nyanser. Møt din dristige kamp mellom disse rike, jordiske tonene. Disse skyggene gir en perfekt plysj og ekte matte finish som du alltid søker. • Myk og glatt for sømløs blanding. • Shimmer-less pigmenter. • Tilgjengelig i 21 nydelig nyanser. • Ikke skru seg eller slå seg fast i linjene.

Min erfaring med NYX Nakenmatte Pro Shadow Refills I Buff:

Denne øyeskyggen kommer i en liten sølv metallisk panne og størrelsen er litt mindre enn jeg forventet. Den kommer beskyttet i papkasse og all beskrivelse og ingrediensene er nevnt på saken. Papirposen er fin og solid og pannen kan lagres godt i den. Det er, hvis du planlegger å hoppe over å kjøpe z-paletten.

Dette er min første øyenskygge, og hvis jeg planlegger å kjøpe et par flere øyenskygger, må jeg også investere i en z-palett, eller du kan prøve å lage din egen magnetiske palett selv. Disse dager ser jeg levende, matte øyenskygge for å eksperimentere og skape forskjellige øye sminke utseende, og jeg skjedde for å komme over dette øyenskyggeområdet som NYX har å tilby.

Jeg kom over denne øyeskyggen mens jeg kjøpte litt sminke på nettet og tenkte på å gi dette en prøve som det var rimelig også. Du har tjueen vakre nyanser i dette spekteret, men bare noen få nyanser er tilgjengelige i India. De fleste av nyanser fra dette området er nakne, og så snart jeg så denne skyggen 'In The Buff', la jeg denne skyggen av øyenskygge uten å gi en annen tanke, og tenkte hvor nydelig dette ville se ut.

Imidlertid var jeg ikke veldig imponert over fargen mye etter å ha prøvd proppen på hånden min for første gang. Da jeg så denne skyggen på e-handelsstedet, virket det som en lys marineblå skygge. Så jeg tenkte meg hvor levende og intenst dette ville se etter søknad. Men denne skyggen ser ikke så stor ut i virkeligheten som den heller ikke ser levende ut, eller har den sterke fargen. Det er en marinblå øyeskygge med ashy undertoner, som jeg helt misliker.

Øyenskyggenes struktur er pulveraktig og ikke jevn i det hele tatt. Det ser ujevn ut etter påføring og krever mye innsats i blanding. Pigmenteringen er ikke så ille, men definitivt ikke så stor heller. Det er en matt øyenskygge uten skinne eller glimmer i den. Når det gjelder matte øyenskygger, foretrekker jeg alltid øyeskygger som er veldig pigmenterte og de med jevn tekstur.

Jeg hadde mye problemer med å bruke denne øyeskyggen som jeg måtte sveipe og bygge skyggen flere ganger på dekslene mine. Videre, å blande denne øyeskyggen føltes som en stor oppgave for meg, da det virket all ujevnt.

Oppholdsstyrken er ikke noe bra heller. Det fades innen et par timer og uttørker helt når det kommer i kontakt med vann. Men en god ting om denne øyeskyggen er at det ikke krøller seg eller slår seg inn i linjene. Det lever opp til kravet om ikke å krølle. Å bruke en øyeskygge base er et must for denne øyeskyggen for å forbedre lang levetiden til sminke.

Samlet sett kan jeg konkludere med at denne øyeskyggen ikke var et godt kjøp, og jeg vil aldri anbefale dette til noen. Jeg elsker å bruke mange sminkeprodukter fra dette merket, men denne øyenskyggen lever ikke opp til forventningene mine.

Pros av NYX Nakenmatte Pro Shadow Refills I Buff:

• Anstendig emballasje. • Rimelig. • Lett tilgjengelig. • Løsner ikke inn i de fine linjene.

Cons av NYX Nakenmatte Pro Shadow Refills I Buff:

• Pulveraktig tekstur. • Ser ujevn ut etter påføring. • Vanskelig å blande. • Har en ash undertone som jeg personlig mislikte. • Ikke veldig imponert over skyggen. • Ikke veldig pigmentert. • Flere swipes må brukes for å bygge opp fargen. • Dårlig oppholdskraft. • En øyeskyggebase er nødvendig for å vare lenger.

IMBB Rating: 1.5/5 Vil jeg anbefale NYX Nakenmatte Pro Shadow Refills i Buff? Nei.

NYX Nakenmatte Covet Shadow NYX Stripped Naken Matte Shadow NYX Bare My Soul Naken Matte Shadow NYX Bedårende Eye Shadow Palette NYX Ultimate Brights Shadow Palette ELF Studio Party I Buff Moisturizing Lipstick W7 i Buff Natural Nude Eye Color Palette Anatomicals The Buff Stuff Citrus Body Scrub 16 Inglot Freedom System Lipstick Refills fra min samling Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Mitt Ønske, Når Jeg Er Med Deg

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: