Hei folkens!

Jeg er tilbake med et annet innlegg! I dag snakker vi om måter å fjerne kvise merker naturlig for personer med fet hud. Oljeskinn er virkelig en plagsom hudtype som trenger omsorg, oppmerksomhet og vedlikehold etter regelmessige tidsintervaller. Overdreven oljeakkumulering på huden, akne, kvise, tilstoppede porer og breakouts er noen av de vanlige problemene som hver person med fet hud lider av.

Så, her nevner vi enkle og effektive måter å fjerne pimple merker naturlig for fet hud.

1. Sitron juice middel

Sitronsaft inneholder ikke bare naturlige hudlette egenskaper, men inneholder også vitamin C som tar vare på fet hud riktig. AHA er tilstede i sitron er en vanlig ingrediens som bidrar til å lette pimples lett. Det helbreder ikke bare dine pimple merker, men fremmer også glødende hud. Trekk ut litt juice fra en sitron og bruk på ansiktet; konsentrere mer på områder med kvise merker. La det tørke og vaske av med vann.

2. Tea tree olje

Hvis du har fet hud og lider av kviser, er tea tree olje en av de beste alternativene. Det er et antibakterielt middel som bidrar til å lette akne arrene og også forhindre overdreven oljeproduksjon på ansiktet. Ta 3 skjeer med tea tree olje og fortynn den med 6 skjeer med vann. Påfør på arrene med en bomullsboll og vask av med kaldt vann.

3. Rosehip frøolje

Dette er en av de mest populære essensielle oljene kjent for sine helbredende egenskaper. Rosehip frøolje inneholder fettsyrer og retinsyre som helbreder pimple merker lett og også fremme glødende hud. Bruk denne lettvektede oljen hver dag for å kvitte seg med pimple merkene lett. Du kan også bruke rosehip frøolje sammen med derma rulle for å bli kvitt merkene uten problemer.

4. Bruk sukkerskrubbe

Skrubbing er egentlig godt å behandle fet hud og fade også bort pimple-merkene. Sukker inneholder glykolsyre som bidrar til å slough av de døde hudceller og fremmer også cellegenerering. Skrubbing regelmessig med sukkerskrubbe kan bidra til å forhindre kviser merker lett. Hvis du vil, kan du legge til litt sitron for å få bedre tekstur. Skrub ansiktet ditt to ganger for å bli kvitt pimple-merkene lett. Pass på at du fukter det med en krem ​​senere.

5. Yoghurt rette

Melkesyre i yoghurt er ekstremt godt å bli brukt på fet hud. Det forhindrer ikke bare overdreven oljeakkumulering på ansiktet, men det bidrar også til å lette pimple eller akne merker på huden. Påfør yoghurt på ansiktet ditt og la det gå en stund. Vask av med vann senere. Du kan også lage en pasta av yoghurt og honning og søke på ansiktet for å fjerne kvise merker lett.

6. Apple behandling

Malinsyre tilstede i eplet kan få det til å fungere som et utmerket eksfolierende middel. Den inneholder astringent og beroligende egenskaper som kan bidra til å forhindre oljeakkumulering og lette pimplekarakterene. Ta et halvt eple og fjern avskallet. Skrub ansiktet med epleskallet i minst 30 minutter. Skyll av med kaldt vann senere.

7. Kakaosmør

Kakaosmør er ikke bare bra for tørr hud, men det virker også effektivt på fet hud. På grunn av gode fuktighetsgivende egenskaper som er funnet i kakaosmør, kan det påskynde helbredelsen av huden lett. Kakao smør inneholder naturlige toning egenskaper som fremmer jevn tone hud og også helbrede pimple merkene. Påfør litt organisk kakaosmør på huden og vask av med kaldt vann.

8. Multani Mitti og rosenvann

Du kan enkelt slette pimple merker ved hjelp av multani mitti og rose vannmask. Multani mitti nærer huden mens rosevann inneholder beroligende egenskaper som fremmer glødende og sunn hud. Ta to skjeer med multani mitti og legg til litt rosevann. Bland sammen og lag tykk pasta. Spred denne blandingen i ansiktet og vask av med vann. Gjenta denne behandlingen regelmessig for å kvitte seg med pimple-merkene.

8 måter å fjerne sminke uten sminkefjerner 8 måter å bli kvitt rynker på leppene 8 måter å holde sminken din ser frisk ut i sumrene 8 måter å bruke kaffe i din skjønnhetsrutine 7 enkle måter å fjerne øvre lip hår naturlig 10 måter å fjerne Sun Tan under 30 minutter eller mindre Slik fjerner du Pimple Marks from Face 8 beste ansiktssett for fet hud i India Topp 8 Fairness Creams for fet hud i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 19 2020