Hei folkens!

Max Factor har nylig lansert noen produkter under sortimentet Fargekorrigering, og jeg har få av sine fargekorrigerende pinner. La oss se hvordan deres "Color Corrector Stick Balancer - Light" gikk.

Pris: GBP 9,99 Produktbeskrivelse: Målrettet fargekorrigering. Enkel blend concealer utgjør mørke flekker på lysere hud. Denne fargekorrigeringsenheten gir ut mørke flekker i lettere hudtoner. Bruk til å nøyaktig korrigere og skape den perfekte basen for fundamentet.

Slik søker du: Trinn 1 Når du bruker fargekorrigeringspinner, plasser ansiktet i balansert belysning - dagslys er best. Unngå belysning som støtter skygger på ansiktet. Steg 2 Bruk krystallet til å søke direkte over området som krever fargekorrigering. Trinn 3 Legg forsiktig på huden og bland i kantene. Trinn 4 Når alle områder av ansiktet har blitt fargekorrigert, bruk maks faktor cc krem ​​for en feilfri base, eller bruk direkte fundament.

Min erfaring med Max Factor Color Corrector Stikkbalansen - Lys:

Max Factor har noen anstendige produkter i markedet. Jeg likte lyden av fargekorrigerende pinner og brukervennligheten. Jeg kjøpte Max Factor Color Corrector Stick Balancer - Light, som er en rosa fargekorrigerende. Fargekorrigeringsområdet har omtrent fem forskjellige fargestyringspinner. Fargekorrigering er en hel teori i sminke spillet - hver unike farge å nullify den andre. Rosa er spesielt brukt til å jevne ut hudtonen.

Max Factor Color Corrector Stick Balansen - Lyset kommer som en fin fargestifter som ruller ut fra bunnen. Det trenger ikke en spisser, noe som gjør det praktisk å bruke, og det er ingen spild som sådan. Den har en solid emballasje og plasthetten lukkes stramt. Også, å være lett, er den perfekt for reiser. For bestemte områder er det tilrådelig å bruke spissen av fargestiften og blande på stedet - som sidene av nesen. For en bredere applikasjon, glir siden av fargeblyanten for dekning av større områder - for eksempel andre områder av ansiktet.

Produktet vises lys rosa i farge, men ved påføring gir det en veldig liten rosa tinge og ser mer hvit ut. Den har en myk tekstur som trenger anstendig blanding. Den setter på huden og gir den en matt finish. Jeg brukte dette som prikker på forskjellige deler av ansiktet og blandet det ut og fulgte opp med grunnlaget mitt. Jeg følte en forskjell med hensyn til et jevnere og lysere utseende. Imidlertid oppnår jeg vanligvis mer eller mindre de samme resultatene ved å bruke en lysere fargekontainer. Så jeg fant ikke dette produktet veldig effektivt.

Siden det er en veldig lys nyanse, vil dette ikke gå altfor godt på mørkere hudtoner i det hele tatt. Det vil virke for hvit. Dette produktet må følges opp med et medium til full dekningsfond. Et rent dekningsfond vil ikke dekke dette produktet. Den har en tørr tekstur og passer til vanlige til fete hudtyper. Siden det er et krembasert produkt og iboende tørt, vil det ikke blandes godt med tørre hudtyper. Hvis du har problemer med ujevn hudtone, kan dette produktet få et forsøk.

Pros av Max Factor Color Corrector Stick Balansen - Lys:

• Tilrettelegger presis anvendelse • Rosa skygge balanserer mørke flekker på lettere hudtoner • Balmy formel • Blander godt • Bidrar til å jevne ut hudtonen • Blyant snurrer opp for enkel bruk • Praktisk og enkel å bruke • Ingen skjerp er nødvendig • Passer til rettferdige hudtoner • Egnet til vanlige og fet hudtyper • Reisevennlig

Cons av Max Factor Color Corrector Stikkbalansen - Lys:

• Ikke veldig effektiv • Ikke tilrådelig for tørr hud • Litt tørr tekstur • Ikke egnet for middels til mørk hudtoner • Gir en hvitaktig tinge

IMBB Rating: 2/5 Vil jeg tilbakekjøpe Max Factor Color Corrector Stick Balancer - Light? Nei. Jeg så ikke mirakuløse resultater med denne, så jeg tror jeg vil holde fast ved mine vanlige skjulere.

Inntil neste gang, gutter. Håper du likte å lese.

Max Factor Color Corrector Stikk reduksjonen Max Factor Balanser Color Corrector Stick Maxfactor Pan Stik Foundation MaxFactor Color Elixir Giant Pen Stick Vibrerende Pink MaxFactor Color Elixir Giant Pen Stick - Designer Blossom Becca Backlight Target Color Corrector Peach DIY Orange Color Corrector for å skjule mørke sirkler og pigmentering Clinique Moisture Surge ™ CC Cream Hydrating Farge Corrector Bred Spektrum SPF 30 Garnier Skin Naturals Light Komplett Fairness Serum Cream SPF 19 Kroppsbutikkens lysdråper Rene, sunne, lysende serum

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: