Hei, nydelig gals,

Dagens gjennomgang er på et godt elsket merke - Guerlain. De har noen førsteklasses sminkeprodukter i sin linje. Jeg elsker deres "Rouge G leppestifter", så vel som ganske mange av deres ansiktspulver - fra pulverfundament til å sette pulver, men anmeldelsen i dag er på et produkt fra hudpleielinjen. Jeg hadde hørt mye sprøyte rundt sine produkter og plukket opp et par av dem litt tid tilbake. Denne Guerlain Secret de Purete Cleansing Milk var en av produktene. La oss se hvordan denne utførte.

Produktbeskrivelse: For de som trenger mest mulig hydrering, fjerner dette kremholdige væsken alle spor av smuss og sminke (til og med vanntette formler) fra ansikt, øyne og lepper, og etterlater en fuktig følelse. Pris: USD $ 78 / INR 3775 for 200 ml - som vil vare deg en stund.

ingredienser:

Min erfaring med Guerlain Secret de Purete Cleansing Milk:

emballasje: Produktet leveres pakket i en stor hvit pumpeflaske med gulldetaljering. Det er så flott å ha en pumpe dispenser på et produkt. Gjør et hyggelig, oppstyrfritt program. Selve flasken er pakket i en blå kartong eksteriør boks.

Min hudtype: Kombinasjon til oljeaktig / dehydrert / hudpigmentering / periodisk akne og akne arr. Jeg bærer heller et fullstendig ansikt på sminke eller er det noe som helst.

Tekstur: Strukturen av produktet er kremaktig, glatt og som en lotion. Det er lett å spre seg på ansiktet og massere ansiktet ditt med.

Parfyme: Mens jeg diskuterer de fleste produkter, tar jeg opp duften mer som en ettertanke - mot slutten av anmeldelsen. I tilfelle av dette Guerlain-produktet, må du imidlertid flytte duften helt opp. Med Guerlain å være et parfymehus, er de fleste av produktene deres - sminke og hudpleie - duftstoffer og det også - tungt. Og det er ikke den myke fruktige eller blomsterduften som vil spre seg raskt. Nei! Duften i dette produktet er ganske tung, ganske kraftig og lingers på. Hvis du er sensitiv for duft eller har sensitiv hud, vil jeg foreslå at du unngår dette produktet helt.

applikasjon: Rensemelk kan brukes til hvordan de ble brukt tradisjonelt - ta en pumpe eller 2 på bomullsrunder og tørk ansiktet med det. Alternativt kan du ta en pumpe eller to på hånden og forsiktig massere den på ansiktet ditt - akkurat som en rensende olje eller balsam. Den sprer seg lett over huden.

effekt: Varemerket hevder at produktet fjerner all smuss og sminke fra huden - til og med vanntett sminke - samtidig som huden din holder seg fuktig og ikke fjerner sine naturlige oljer. Gjør produktet det? Hmmmm .... Og dette er virkelig det viktigste av det hele. Produktet knepper i å fjerne sminke fra huden! Hvis jeg masserer det over hele ansiktet med håndflatene mine - min sminke forblir akkurat som den er. Det gjør ingenting for å bryte det ned. Bare ca 20% av sminken blir fjernet. Så jeg prøvde å bruke den med bomullsrunde i stedet, som syntes å virke litt bedre. Jeg var i stand til å fjerne omtrent 60% av sminken min med den, men syntes å virke mer som et resultat av bomulls slipende virkning på huden min, i stedet for selve produktet. Og husk deg, jeg snakker ikke engang om vanntett sminke her. Nei! Dette er absolutt ikke min ide om en sminkefjerner. Så jeg prøvde det et par ganger og følte meg veldig frustrert og ga opp på det. Om en uke eller så tilbake bestemte jeg meg for å prøve det igjen; Men denne gangen som det andre trinnet i et dobbeltrens ritual - aka - Pixi og Caroline Hirons Double Cleanse. Så, jeg bruker en rensolje som mitt første skritt for å fjerne all smuss og sminke fra ansiktet mitt. Og så bruker jeg et par pumper av dette for å massere ansiktet mitt. Når jeg har massasje, tørker jeg forsiktig av med en fuktig klut. Det får huden min å føle fuktighet og klump. Selv om jeg er i stand til å få ut av produktet på denne måten, oppfyller det ikke hovedformålet med sminkefjerning.

Pros av Guerlain Secret de Purete Rensingsmelk:

  • Lett på huden.
  • Ikke la huden føles elastisk eller avskåret av alle naturlige oljer.
  • Bryter meg ikke ut.
  • Ikke irritert huden min, men vurderer hvor tungt det er duft, dette er ikke en tommelfingerregel.
  • Emballasje, estetisk tiltalende og funksjonelt effektiv.

Cons av Guerlain Secret de Purete Rensingsmelk:

  • Sterkt duftet.
  • Fjerner ikke sminke effektivt !!!
  • Ikke egnet for sensitiv hud.

IMBB Rating: Et 1,5 / 5 produkt (Bare for fuktighetsgivende biter).

Jeg får bare ikke dette produktet. Det er ikke som merket har gjort høye krav. Det har det ikke. Produktet har to jobber - fjern sminke og hold huden fuktig mens du fjerner sminke. Enkel? Og likevel leverer produktet ikke det. Gå figur! Også to ting å huske her - en, selv om jeg bruker den som Pixi og Caroline Hirons Cleansing Cream fra Double Cleanse - det er ikke nær prestasjonen til Pixi-produktet. To, mens jeg masserer produktet, er duften så vakker og kvalmende !! Ikke mitt valgfrie våpen. Hvis jeg bare kunne få 200ml av Pixi Cleansing Cream i denne flasken - ville jeg være en glad cookie!

Jeg anbefaler Guerlain Secret de Purete Cleansing Milk.

Guerlain L'Or Pure Radiance Face Primer konsentrerer med rent gull Guerlain Terracotta Bronzing Powder 03 Guerlain Parure De Lumiere Light-Diffusing Foundation Guerlain Parure Gold Teint Poudre Powder Foundation Guerlain Parure Gold Fluid Foundation Himalaya Cleansing Milk Skjønnhetsformler Face Visage Gentle Cleansing Milk Bobbi Brown Soothing Cleansing Milk Himalaya Herbals Forfriskende Rensemelk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: