Denne anmeldelsen handler om Fresh Sugar Lip Caramel Hydrating Balm. Les videre for mer informasjon om denne balsam.

Produktbeskrivelse: En syndfull rik, pussete balsam som gir 24-timers fuktighet med en vanedannende karamell duft og en fløyelsaktig glans, men ikke klistret etter følelsen. Denne neste generasjons leppebalsam låses umiddelbart i fuktighet og gir uovertruffen 24-timers hydrering for myke, sunne, klumpete lepper med en vanedannende karamell duft og smak. Likevel, i motsetning til ekte karamell, etterlater det ingen klissete rester. I stedet tømmer balsammen ved kontakt, tetter leppene med en nydelig fløyelsaktig glans og beskytter mot tørre, hakkede lepper. Beriket med fuktighetsbevarende sukker, forseglet den overdådige leppebehandlingen i fuktighet og forsvarer seg mot dehydrering hele dagen lang. Aprikoskjerneolje bidrar til å nærme og opprettholde elastisitet, mens solbærfrøolje bidrar til å beskytte og fremme smidighet. Grapeseed olje virker for å fukte, glatte og myke og vitamin E bidrar til å beskytte. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater. Pris: $22

ingredienser: Sukker: En naturlig fuktighetskrem kjent for å hindre fuktighetstap. -Apricot Kernel Olje: Hjelper å nærme og opprettholde elastisitet. -Black Currant Seed Oil: Hjelper med å beskytte og fremme smidighet. -Glasset olje: Hjelper å fukte, glatte og myke. Isononyl Isononanoat, C10-30 Kolesterol / Lanosterol Estere, Bis-Diglyceryl Polyacyladipat-2, Cera Mikrokristallina (Mikrokrystallinsk Voks), Polybuten, Etylen / Propylen / Styrenkopolymer, Glycerylfenat / Eikosadioat, Prunus Armeniaca (Aprikos) Kjernelje, Butylen / Etylen / Styren-kopolymer, Parfum (Fragrance), Ribes Nigrum (Sort Currant) Frøolje, Vitis Vinifera (Drue) Frøolje, Mel Ekstrakt (Honey Extract), Sukrose Tetrastearat Triacetat, Karamell, Tocopherol, Ascorbyl Palmitat, Silikasilylat, BHT, Ammonium Glykyrrhizat, polyglyseryl-2-triisostearat, vanillin, vann, CI 77492 (jernoksyder), CI 77491 (jernoksyder), trimetylolpropantriisostearat, CI 77499 (jernoksyder), propylgallat, fenoksyetanol, limon, linalol, citral, benzylalkohol.

Min erfaring med fersk sukker Lip Caramel Hydrating Balm:

Jeg kan ikke engang fortelle deg hvor mye jeg elsker denne Fresh Sugar Lip Caramel Hydrating Balm. Først er emballasjen så nydelig. Den kommer i denne lille plastick-y klar gryten med en coppery rose gull slags deksel. Det er som en minimal emballasje, men det er så fint, jeg elsker absolutt det, men selve balsammen er sååå bra! Det lukter som ekte karamell, men ikke på en søt, sakkarin måte, men på en veldig fin måte. Det hydrerer lepper, det føles lett på leppene. Det kaker ikke opp på leppene. Det legger til rette mengde fuktighet. Det har ingen merkelig smak på det. Det har også vitamin E i det og det har virkelig reparert tørre lepper, spesielt i dette veldig kalde været, trengte jeg noe som var veldig veldig effektivt, og dette har vært min go-to og jeg kan ikke engang fortelle hvor mye jeg har blitt forelsket med denne leppebalmen. Ærlig, jeg er ikke den største leppebalsampersonen; For meg er leppebalsam som Vaseline, jeg legger bare noe, men hvis jeg må tilbakekjøpe noen leppebalsam, ville dette være det! Det er bare så bra, og det gir en perfekt base for en leppestift. Du bruker den før du gjør sminken din, og når du kommer til å gjøre leppe sminke, er leppene dine perfekt hydrert! Det er også en sukkerbasert balsam som faktisk er en naturlig fuktighetskrem, akkurat som glycerin, som låser seg i fuktigheten og forhindrer fuktighetstap.

Det er som en grunnleggende god leppebalsam med en søt, karamell yummy lukt til den, som ikke er overveldende i det hele tatt.

Det eneste er at jeg må holde hendene mine rene for å bruke den fra glassglasset, men jeg liker virkelig det virkelig!

Jeg kan bare ikke få nok av denne leppebalmen, jeg anbefaler det. Det er også en flott leppebalm til å søke om natten, du våkner med veldig myke lepper, og jeg kan ikke få nok av det - det er et veldig bra produkt. Jeg anbefaler det.

Fordeler med fersk sukker Lip Caramel Hydrating Balm:

  • Absolutt elsker lukten.
  • Grunnleggende god leppebalsam med en yummy duft til den.
  • Flott leppebalsam å søke om natten, ville du våkne opp med myke lepper.

Cons av fersk sukker Lip Caramel Hydrating Balm:

  • Ikke tilgjengelig i India.
  • Jar emballasje.

IMBB Rating: 4,5 / 5 (trekker bare 0,5 fordi det ikke er tilgjengelig i India. Jeg anbefaler det).

Frisk Sukker Lip Polish Fresh Sugar Lip Serum Advanced Therapy Fresh Sugar Tulip Tinted Lip Behandling Solcreme SPF 15 Fresh Rose Deep Hydrating Face Toner, Sugar Face Polish, Black Tea Firming Korsett Cream, Black Tea Age Delay Eye Korsett Fresh Sugar Coral Lip Behandling Lakme Lip Love Lip Care Karamell Maybelline Colorshow leppestift - 309 karamell vaniljesaus Fordel Benebalm Hydrating Tinted Lip Balm Chapstick Soothing Oasis Total Hydrering Lip Balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: