Hårtype: Bølgete, tørre og frizzy

Hallo jenter,

I dag vurderer jeg Naturals av Watsons Aloe Vera Hair and Scalp Tonic. Les videre for mer informasjon om dette produktet.

Pris og antall: 229 PHP eller 350 INR for 120 ml Produktbeskrivelse: Naturaler av Watsons Aloe Vera Hår og hodebunn Tonic har en forfriskende formel som inneholder salisylsyre for å forhindre flass og regulere talg for tørr og fet hodebunn. Fritt fra paraben, farger, isotiazolinon (MIT, CMIT, BIT)

Min erfaring med Naturals av Watsons Aloe Vera Hår og hodebunn Tonic:

Produktet kommer i en mørk brun farget plastflaske med en sprøytedyse. Dysen er laget av plast, men har en fin tre slags finish til den. Det er et svart farget 360 graders roterende langt rør festet til denne dysen, noe som bidrar til å enkelt spre produktet på hodebunnen.

En liten hette med et kutt ut på siden dekker denne dysen ordentlig, men den er litt løs og kan komme av mens du bærer rundt. Flasken har en etikett på den, som har all nødvendig produktrelatert informasjon trykt på den. Samlet sett er emballasjen fin og enkel å bruke.

Dette er et hårfargemiddel som er beriket med aloe vera, som hovedsakelig er for fet og flassprone hodebunn. Håretiket har en typisk vannaktig konsistens. Den har en vannbasert formulering. Det er absolutt ikke-klebrig og så lett. Det er en klar væske som ser ut som vann. Den sprer seg lett i hodebunnen og blir absorbert i løpet av et minutt.

For mye massasje av produktet er ikke nødvendig. Den roterende dysen bidrar til å holde flasken rett og spray produktet uten problemer på hele hodebunnen. Håret tonic har en mild aloe duft, som er knapt plagsom.

Tonikken gjør ikke håret mitt fettete. Det er beriket med godhet av aloe vera, som er flott for tørr og kløende hodebunn. Tonic gir øyeblikkelig en kjølende og beroligende følelse til hodebunnen. Jeg føler meg så oppdatert etter å ha sprøytet dette produktet på hodebunnen. Det fukter den tørre hodebunnen og hindrer skæl.

Selv om jeg ikke har alvorlige flassproblemer, utvikler det seg noen ganger. Men det har ikke reoccurred helt siden jeg har fått hendene mine på denne hårtonen. Det bidrar til å kontrollere mild flass i en stor grad som videre bidrar til å kontrollere hårfall. Det gir fuktighet til håret og hodebunnen. Samlet sett er dette et fint hårpleieprodukt for kløende og flassprone hodebunn.

Pros av Naturals av Watsons Aloe Vera Hår og hodebunn Tonic:

Fin og nyskapende emballasje Mild og ikke-plaget duft Vann formel Ikke-klebrig Lett Tilfører fuktighet til håret og hodebunnen Veier ikke håret ned Berør tørr og kløende hodebunn Forhindrer flass Reduserer hårfall Parabener og farger gratis Gir en forfriskende følelse

Cons of Naturals by Watsons Aloe Vera Hår og hodebunn Tonic:

Ingen

IMBB Rating: 4.8/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Naturals av Watsons Aloe Vera Hair and Scalp Tonic? Ja.

Naturals By Watsons Marula Oil Hair Mask Naturals By Watsons Oliven Shampoo Naturals By Watsons Argan Oil Shower Gel Naturals By Watsons Argan Oil Hand Cream Naturals By Watsons Olive Hair Mask Naturals By Watsons Marula Oil Hair Oil Jovees Revitalizing Hair Tonic Lotus Herbals Kera Veda Hårrødder Aktiv Herbal Tonic Livon Hair Gain Tonic for Women DIY - Hair Tonic for langt og sterkt hår Med L'oreal Paris Fall Reparasjon 3x Anti-Hair Fall Leave-In Tonic Du kan si farvel til hårfall

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: