Hudton: Medium Solbrun

Ola skjønnheter!

Wet n Wild lanserte nylig noen nye øyeskygge quads og jeg plukket opp tre av dem. Så her er anmeldelsen av Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Quad - Hooked on Vinyl.

Pris: $2.99 Produktbeskrivelse: Vår forbedrede øyenskygge formler opp ante på pigmentering med en blanding av glitrende go-tos og matte overgangsskygger for å blande seg inn i øynene dine. Hver nyanse glir uten problemer og blander seg som en drøm. Vi har tatt ut gjetningen ved å merke hvor du skal bruke hver nyanse.

Min erfaring med Wet n Wild Color Icon Øyenskygge Quad Hooked on Vinyl:

emballasje: Wet n Wild Eyeshadow Quad kommer i en veldig pen svart beholder med et klart lokk. Paletten kommer ikke med en applikator eller et speil, noe som er litt skuffende. Men på dette prispunktet kan jeg ikke klage på noe. Denne paletten er liten, lett og reisevennlig. Jeg liker også at de har nevnt nyanser og hvordan de skal brukes. Så, denne quad er bra for nybegynnere å forstå hvordan de lett kan lage en titt.

Nyanser og pigmentering: Denne paletten inneholder fire nyanser og jeg liker kombinasjonen av nyanser. Den har faktisk to skinnende nyanser og to matte nyanser. Jeg liker også det faktum at det også inneholder en fin overgangsskygge.

Alle nyanser er pent pigmentert og gir god fargeutbetaling i bare noen få swipes. 'Hooked on Vinyl' er min favoritt variant fra dette området. Det er veldig pigmentert og jeg kan lett bygge opp fargeintensitet. La oss nå diskutere hver nyanse individuelt:

Overgang: Den øverste skyggen er en vakker lysgulbrun nyanse, og det er en fin overgangsskygge for å blande de andre farger. browbone: Dette er en ganske kremaktig hvit nyanse for å fremheve. crease: Dette er en vakker mørkegrønn nyanse med finmalet glans. Du kan bruke den på krøll og ytre hjørner for å definere øynene. Jeg elsker denne fargen. Øyelokk: Dette er en nydelig mørk bronse gullskygge for å markere øyelokkene. Denne har også fine glimmerpartikler som ser nydelig ut på øynene.

Tekstur og kvalitet: Alle skyggene har en veldig myk og jevn tekstur som smelter uten problemer. De føles aldri flekkete eller pulveriserte og blander seg lett med en lett håndsapplikasjon. Jeg elsker glatt og jevn overflate av disse skyggene. Skyggene har fine skimmerpartikler som aldri ser overveldende ut og de blander seg godt med hverandre.

Den mørke glitrende skyggen faller ut litt, men jeg kan støv den av lett, eller noen ganger foretrekker jeg å gjøre øyesminke først. Disse skyggene gjør ikke krøll eller legger seg inn i de fine linjene, men fortsatt foretrekker jeg å bruke en primer under. Jeg elsker virkelig kvaliteten på disse skyggene, da de gir en feilfri finish på øynene. Også pigmentet opptar mine øyne perfekt.

Oppholdsstyrke: Disse skyggene holder seg pent på øynene - uten krøller eller rot. De holder seg på plass og skaper egentlig ikke et rot. Skyggene varer rundt 5-6 timer, men begynner å se litt bleknet etter det, takket være mine oljede øyelokk. En primer kan få disse til å vare lenger.

Alt i alt: Jeg elsker dette spekteret, spesielt denne varianten som det passer for fester. Jeg er også fornøyd med kvaliteten. Dette er en perfekt quad for nybegynnere.

Fordeler med våt n Wild Color Icon Eyeshadow Quad Hooked på Vinyl:

• Lettvektsemballasje. • Inneholder fire vakre nyanser. • Perfekt for å skape et festutseende. • Pigmentert. • Myk og jevn tekstur blandes lett. • Gir en jevn, feilfri og jevn finish. • Skygger føler seg ikke pulver eller ujevn. • Ingen overføring eller krølling. • holder lenge på øynene • Ikke krølle eller bosette seg.

Cons av Wet n Wild Color Icon Øyenskygge Quad Hooked on Vinyl:

• Ingen speil og applikator. • Mørk skygge faller ut litt. • Det er nødvendig med en primer for å gjøre disse vare lenger.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Quad Hooked på Vinyl? Ja til begge deler. Det er rimelig, det har trendy nyanser og er også bra i kvalitet. Du bør prøve.

Våt n Wild Farge Ikon Øyeskygge Quad Silent Treatment Våt n Wild Farge Ikon Øyenskygge Quad Petalette Wet n Wild Photo Focus Presset pulver Wet n Wild Photo Focus Concealer Wet n Wild Photo Focus Naturlig Finish Setting Spray Sugar Cosmetics Blend Reglene Eyeshadow Palette 01 Vogue, 02 FireWork Clinique Pink Chocolate All About Shadow Quad Milani Stay Put Vanntett Eyeliner Pencil Hooked On Espresso Vær en bomullshakket leppeglans NYX Vinyl Væske Eyeliner i svart

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 27 2020