Produkt kjøpt av IMBB

Hudtype: sensitiv

Hei alle sammen,

I dette innlegget deler jeg mine synspunkter om Bobbi Brown Blush Brush. Jeg har brukt Bobbi Brown børster for en stund, og de har imponert meg enormt. Denne gangen jeg plukket opp deres rødme børste og her er anmeldelsen.

Pris: $58 Produktbeskrivelse: Luksuriøst myke børster og et avrundet børstehode gjør dette til et av våre mest populære valg. Blush børste er formet for å sette den perfekte mengden farge på kinnene.

Hvordan å bruke: Rør forsiktig blush børsten over fargen og trykk lett av overflødig. Påfør på eppene av kinnene, blander utover og nedover mot hårlinjen for den mest naturlige effekten.

Min erfaring med Bobbi Brown Blush Brush:

Etter å ha brukt Bobbi Brown Bronzer Brush og Bobbi Brown Full Coverage Face Brush, ble jeg så habituated og avhengig av Bobbi Brown børster som jeg ikke kunne motstå å gi Bobbi Brown Blush Brush et forsøk. Penselen er solid og er laget av myke børster, som føles luksuriøst på huden.

Borstene er stramt og tett pakket i kuppelform, noe som gjør det enkelt og jevnt å strekke på kinnene. Den har et svart og elfenbenfarget håndtak av god kvalitet. Børstehåndtaket har blitt holdt lenge, noe som gir god grep og jevn påføring. Denne børsten kommer pakket i en veldig stiv og tett gjennomsiktig plastemballasje. Faktisk var det veldig vanskelig å pakke ut denne penselen.

På bildene vil du legge merke til at jeg ikke har fjernet plasten helt fra håndtaket fordi jeg ikke vil at den skal bli skadet. Emballasjen er ellers reisevennlig, men du må bære børsten i en pose. Jeg begynte å bruke denne børsten så snart jeg fikk den. Og akkurat som andre Bobbi Brown børster, klarte denne også å imponere meg. Jeg har sensitiv hud og noen børster føler seg harde eller forårsaker irritasjon på huden min. Dette definitivt gjør det ikke.

Jeg har ingen anelse om børstene er naturlige eller kunstige, men de føler seg definitivt myke og glatte på den følsomme huden min. Jeg har renset denne børsten med Jane Iredale Botanical Makeup Brush Cleaner. Jeg sprayet reneren på børstene og tørket den av på et rent, tørt vev. Da sprøyte jeg igjen litt vann fra springen på børstene ved hjelp av en sprøyteflaske og rensede børstene med et tørt vev og holdt børsten til side for tørking.

Jeg har også prøvd å rengjøre denne penselen med en sminke som fjerner vev, og dette trikset fungerer også bra. Etter rengjøring skifter penselen ikke tekstur eller skjuler noen børster og det gjenfinner sin form etter tørking. Jeg bruker denne penselen for å påføre pulverbluss og noen ganger til og med for å bruke pulverbronse. Etter min mening er denne rødme penselen ganske bra, og den gir gode resultater. Det muliggjør enkel og jevn påføring av sminke på kinnene, så vel som på de andre delene av ansiktet.

Pros av Bobbi Brown Blush Brush:

• Luksuriøs børste. • Laget av myke teksturerte børster. • God kvalitet håndtak. • Tett og godt pakket børster. • Gjør sminke vakkert. • En solid børste med et langt håndtak. • Muliggjør enkel og jevn applikasjon. • Egnet for sensitiv hud. • Irriterer ikke følsom hud. • Emballasje er reisevennlig.

Cons av Bobbi Brown Blush Brush:

• Prisen er den eneste con.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Bobbi Brown Blush Brush? Ja, jeg anbefaler absolutt denne rødme penselen til alle. Det er litt dyrt, men verdt prisen. Jeg kan ikke tilbakekjøp det siden det er en god kvalitet børste og vil vare meg litt tid. Jeg kan erstatte det av hygieniske årsaker.

Takk og skål!

Bobbi Brown Powder Brush Bobbi Brown Full Coverage Face Brush Bobbi Brown Conditioning Brush Cleanser Bobbi Brown Ultra Fine Eye Liner Pensel Bobbi Brown Eye Sweep Brush Faces Canada Blush Brush Revlon Blush Brush Kiko Milano Face 103 Blush Brush Urban Decay Good Karma Blush Brush 10 beste blusher pensler tilgjengelig i India

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: