Hudtype: Oljete og følsomme

Hei, skjønnheter!

Vi kjemper alle sammen med hudormer og whiteheads, og ønsker noe magisk produkt som kan bidra til å fjerne dem effektivt. Jeg har prøvd så mange produkter, men har aldri vært helt fornøyd med noen av dem. Da fant jeg dette Innisfree Blackhead Goodbye Finger Tip Silicon, og det er et flott verktøy for å få klar hud. La oss komme inn i detaljert gjennomgang.

Pris: Rs. 190 / - Produktbeskrivelse: Farvel, hudormer! Bruk en side til å exfoliere og den andre siden for å fjerne talg. Bruk et ansiktsrensemiddel for å forbedre effekten. Fri fra: talkum, silisium og mineralolje

Ingrediens: Silicon

Min erfaring med Innisfree Blackhead Goodbye Finger Tip Silicon:

emballasje:Innisfree Blackhead Goodbye Finger Tip kommer i en vanlig papiremballasje med informasjonen som er skrevet på den. En pakke inneholder tofingertips. Begge fingertipsene ser like ut i størrelse og de er hvite i farge.

Det er faktisk laget av silisium, så det er mykt og lett også. Disse passer til fingrene perfekt og enkelt justeres i henhold til fingerens størrelse. Disse er perfekte å bære rundt. Disse er to silisiumtips som bidrar til å rense hudormer og whiteheads. Hvert tips har to forskjellige typer skrubber på begge sider.

Den ene siden har små, myke tynne børster mens den andre siden har strippet fremspring. Disse er super myke og milde på huden. Jeg har sensitiv hud og det fungerer veldig bra på meg også.

Hvordan å bruke: Først må du påføre et rengjøringsmiddel på ansiktet og deretter sette det på fingeren for å rense ansiktet ditt. Nå masser forsiktig med den myke siden som det fungerer som en skrubber. Og bruk den stripete siden for å fjerne whiteheads og blackheads. Jeg forsiktig trekker den strippede siden nedover på nesen min og også på de områdene hvor jeg har blackheads og whiteheads. Ikke massér eller gni med den stripete siden. Du må dra den nedover og det fungerer perfekt. Det er veldig enkelt å bruke. Endelig skyll ansiktet ditt med normalt vann. Som det er et silisiumverktøy, kan du rengjøre det lett med vann, og det tørker også raskt ut. For best resultat, foretrekker jeg å dampe ansiktet mitt og deretter bruke dette verktøyet og det renser ansiktet mitt pent. Du kan bruke den daglig, men ikke damp ditt ansikt daglig.

Effektivitet og resultat: Jeg har fet hud og mine porer blir tette lett. Når jeg bruker den med min daglige rengjøringsmiddel, bidrar det til å fjerne alt smuss fra porene og huden min ser jevnere og friskere ut. Det er trygt å bruke med vanlig rengjøringsmiddel eller krembasert rengjøringsmiddel. Det fungerer jevnt og er super effektivt på whiteheads og blackheads. Det drar faktisk ut whiteheads perfekt og gjør huden klarere. Det er også effektivt på hudormer, men hvis du har dem dypt inne i huden din, kan det ikke fjerne dem enkelt. I dette tilfellet må du følge trinnet med ansiktstamping og bruk dette verktøyet med litt press. På denne måten bidrar det til å bli kvitt alle whiteheads og blackheads.

Det er veldig fleksibelt og jevnt når kurven til nesen min. Det fjerner whiteheads fra dette området også. Selvfølgelig vil du ikke få 100% klar hud som det er et hjem verktøy. Men det kan definitivt hjelpe til med å bli kvitt 90% av whiteheads og blackheads og det er nok for meg. Jeg har ikke store blackhead problemer, men jeg har whiteheads og jeg la merke til endringene. Huden min virker veldig jevn og frisk etter bruk av dette produktet. Min hud ser litt rød ut, men det har ingen bivirkninger på huden, og det er et trygt produkt. Det kan brukes selv om du har kviser på huden din. Men prøv å unngå å bruke det direkte på kviser.

Alt i alt, jeg elsker dette verktøyet, og det er mitt nåværende favoritt hudpleieprodukt. Jeg kan bruke den som min rensing verktøy samt en blackhead remover for huden min. Det er et rimelig produkt og gjør jobben bra. Jeg tror det er et must-have-produkt, og det vil vare lenge siden kvaliteten er ganske bra.

Pros av Innisfree Blackhead Goodbye Finger Tip Silicon:

 • Reise-vennlig og rimelig.
 • Mykt og forsiktig silisiumverktøy.
 • Leveres med to forskjellige teksturer på to forskjellige sider.
 • Passer lett på fingrene og er lett å bruke.
 • Rengjør forsiktig smuss og urenheter fra porene.
 • Exfoliates huden godt.
 • Fjerner effektivt whiteheads og blackheads.
 • Perfekt ansiktsrensende verktøy for daglig bruk.
 • Gjør huden klar og glatt.
 • Passer til sensitiv hud.
 • Vil vare lenge.

Cons av Innisfree Blackhead Farvel Finger Tips Silikon:

 • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Innisfree Blackhead Goodbye Finger Tip Silicon? Ja, til begge deler.

Innisfree Jeju Volcanic Blackhead 3 trinnsprogram Innisfree Green Tea Mint Fresh Shampoo Ren og klar Blackhead Clearing Cleanser 10 Blackhead-produkter som faktisk fungerer Watsons Mangosteen og Bambus trekull Blackhead Fjern Mask DIY enkle trinn for å fjerne Blackheads og Nose Pigmentation raskt

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: