Hei kjære damer,

Super glade for å gi deg denne anmeldelsen i dag. Jeg ønsket å se gjennom Stila Glitter og Glow for lenge siden, og noe eller det andre holdt inn imellom, men dette gjorde at jeg fikk mye tid til å leke med produktet før jeg la denne anmeldelsen ned. Så, la oss komme i gang.

Produktbeskrivelse: En strålende og slitesterk, flytende glitter øyenskygge. Hva det gjør: Glitter & Glow Væske Øyenskygge er en slitesterk, glitrende øyenskygge med den perfekte blendingen av perle og glitter for å legge øynene dine med utrolig glans og glans. Med sin unikt, lette, vanninfiserte tekstur glir den uten problemer, tørker deretter jevnt og låses i maksimal glitring med minimal nedfall for forhøyet øyeutseende. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater. ingredienser: Trietanolamin: Skaper en barriere mellom huden din og perlene for å maksimere komforten for knapt der. -Glycerin: Kondensiv ingrediens kjent for å hydrere huden. Vann, glimmer (Ci 77019), Aluminiumkalsiumnatriumsilikat, Kalsiumnatriumborosilikat, Hydroksyetylakrylat / Natriumakryloyldimetyltauratkopolymer, Polyetylentereftalat, Squalan, Polysorbat 60, Kaprylylglykol, Hexylenglykol, Fenoksyetanol, Glyserin, Trietanolamin, Karbomer, Silika. (+/-) jernoksyder (Ci 77491, Ci 77499), titandioxid (Ci 77891), tinnoksid (Ci 77861).

Pris: USD 49 / SGD 69

emballasje: Den flytende øyenskygge kommer pakket i en lip gloss-type emballasje, bortsett fra det faktum at røret er kuoid i stedet for sylindrisk. Den har en doe-fot type applikator, som gjør det enkelt å dispensere og bruke produktet. Det gode er at røret har en silikonstopp i nakken som sikrer at for mye produkt ikke blir dispensert ut på en gang, noe som virkelig hjelper. Det ville også hindre at produktet kommer i kontakt med luft for mye. Applikatoren fungerer bra for å påføre øyeskyggen på lokket. Men hvis du trenger å bruke eyeshdow som en flytende liner, må du bruke en fin spissbørste fra din samling. Produktet kommer pakket i en gylden pappeske. Samlet sett er emballasjen funksjonell og estetisk tiltalende.

Min erfaring med Stila Magnificent Glitter og Glow Liquid Eyeshadow Rose Gold Retro:

Skygge: Skyggen beskrevet av merkevaren som en "rose gull og sølv" farge. Det er en lys til middels, lys, metallisk, rose gullskygge med rosa gull og sølv mikroglitterpartikler i den. Mikroglitteren er ganske fin, og basefargen er ganske distinkt i motsetning til Urban Decay Cowboy (som jeg hadde vurdert litt tid tilbake), som er mer chunkier og basen var ganske mye en gjennomsiktig væske med mikroglitteren suspendert i den. Så, siden grunnskyggen er fremtredende, kan produktet brukes som en øyeskygge med kantene blandet ut, eller den kan være ren og brukes som et toppfrakk eller en overfarge, og den kan også brukes som en eyeliner. Jeg har delt FOTD med hver av disse alternativene.

Tekstur: Produktet er en kremaktig væske med en polert høy glans. Øyenskyggen gjelder jevnt, basen nyanser bruker jevnt uten å gå flettende eller ujevn. Det er ganske god tekstur. Det tar mindre enn et minutt å tørke ned. Dette gir deg god spilletid for å blande kantene mykt med fingrene eller med en syntetisk børste. Til tross for den høye glansen syntes det ikke å fremheve tekstur på lokket mitt.

Jeg fant det ganske enkelt å jobbe med. Den beste delen er at siden glitteren er suspendert i en homogen kremaktig base - det syntes ikke å ha mye faller ut i løpet av slitasje, noe som er utmerket for et glitterprodukt. Jeg syntes ikke å ha noe problem med å bruke det som en all-over skygge eller som en toppfrakk. Men mens jeg brukte det som en eyeliner, følte jeg at formelen ikke går så glatt som jeg ville ha likt det å gå.

pigmentering: Pigmentering er ganske bra. Du kan se swatch, basen fargen er tydelig og går jevnt. Det er ikke et scenario hvor glitter er suspendert i en gjennomsiktig / ujevn base. Skyggen kan brukes i sin fulle ære eller glede ut - som en begjær.

Stå i kraft: Ansvarsfraskrivelse - Jeg bruker øyenskygge med en primer fordi lokkene mine er altfor fet. Jeg får ca 9-10 timers slitasje med knapt noen fall ut. Dette er fenomenalt for et glitterprodukt.

Pros av Stila Magnificent Glitter og Glow Liquid Eyeshadow Rose Gold Retro:

  • Nydelig rose gull med rosa gull og sølv glitter.
  • Ekstremt lyst og iøynefallende.
  • Når det er tørt - går det ikke i det hele tatt.
  • Effektiv og effektiv emballasje.
  • Ikke stikket i øynene eller forårsake irritasjon.
  • Knapt noen faller ut.
  • Trenger ikke glimmerlim som base.
  • Reise vennlig.
  • Kan brukes som liner, øyeskygge eller topper.

Cons av Stila Magnificent Glitter og Glow Liquid Eyeshadow Rose Gold Retro:

  • Jeg skulle ønske det var vanntett; Merket har imidlertid ikke gjort slike krav om det heller.

IMBB Rating: 4.5/5 Dette er et fab produkt for noen som elsker å leke med glitter. Ja, prispoenget er ikke lettest å svelge, spesielt med tanke på at apoteket glitter panner kommer for under USD 5. Men hele brukervennligheten og det fantastiske resultatet du får med det - gjør det ganske idiot bevisst. Jeg har aldri brukt glitter i livet mitt og å bruke dette var en slik bris!

Anbefaler jeg Stila Magnificent Glitter og Glow Liquid Eyeshadow Rose Gold Retro? Ja. Ville jeg tilbakekjøre Stila Magnificent Glitter og Glow Liquid Eyeshadow Rose Gold Retro? Absolutt!

Stila Eyes er Window Shadow Palette - Mind Stila Eyes er Window Shadow Palette - Spirit Stila Eyeshadow Trio - Gold Glow Stila Eyes er Window Shadow Palette - Soul Glitter og Glamour Creative Makeup Looks Ulta legger en ring på den Glitter Eye Top Coat Jane Iredale Eye Shere Væske Øyenskygge Brun Silke Berør i Sol Eldora Metallist Liquid Folie og Glitter Eye Shadow Duo Makeup Geek Eyeshadow Pigment - Liquid Gold Shimmery Eye Makeup + Huda Beauty Rose Gold Palette Jane Iredale PurePressed Eye Shadow Rose Gold

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: