Hei IMBBians,

Highlighters er flott å definere ansiktet ditt. Det er så mange rimelige som er tilgjengelige i markedet i dag, og jeg har nylig hentet en fra Catrice Cosmetics. Dagens gjennomgang handler om Catrice Cosmetics Light Spectrum Strobing Brick i varianten "010 Brown Brilliance". Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 6,15 for 8,8 g

Produktbeskrivelse: Glødstråling. Pulverhøyttaleren med fem forskjellige nyanser kommer i tre farger, som kan påføres enkeltvis eller blandet for å skape en glitrende finish. Dette understreker dine beste egenskaper, og gjør huden til å se nydelig og glatt ut med en ekstra porsjon av glød. Skjønnhetstips Make-up artister har en tendens til å sette subtile høydepunkter på nesebroen for å få nesen til å bli slankere, så vel som på kinnbenet og under pannbukken for synlig vekt og en særegen kontur. Uansett ansiktsmake-up, kan et pulverhøyttalere brukes på kragebenet for nydelige aksenter.

ingredienser:

Min erfaring med Catrice Kosmetikk Light Spectrum Strobing Brick 010 Brown Brilliance:

Strålende murstein kommer i en svart plastpose med gjennomsiktig deksel. Lokket er veldig stramt og lukkes med et klikk. Det er ingen tamperforsegling på produktet. Det er litt informasjon på baksiden av pakken. Pakken er ganske god og er slank. Det passer lett inn i vesken / vesken uten problem. Siden det er plast, er jeg redd for at det kan bryte om det har gått ned og jeg har vanligvis en stor tendens til å slippe ting og jeg er redd for at skjebnen til dette produktet kanskje ikke er så bra med meg.

Det er 3 varianter tilgjengelig i denne strobing murstein. Jeg plukket opp "010 Brown Brilliance" som fargene ikke var veldig dristige sammenlignet med de andre varianter og jeg liker browns! Det er 5 nyanser i mursteinen og er vakkert designet for å implementere fargene i paletten. Jeg føler at delingen av skyggen er litt feilaktig. Den i midten har minst produkt. Nyanser er som nedenfor:

Skygge 1: Dette er en kremaktig hvit glans. Den har noen rosa gulllys og som det har hint om brunt når det er i sollys. Dette er en av de som lyser øynene dine og kan brukes som et øyeinnvendt hjørneheiser.

Skygge 2: Dette er en blanding av mauve og brun. Jeg elsker absolutt denne fargen. Annet enn å bruke det som høylys, elsker jeg å bruke dette som øyenskygge. Skygge 3: Dette er en kobberbrun skimrende nyanse. Det kan se litt oransje, men det komplimenterer hvete og mørkere toner veldig bra.

Skygge 4: Dette er en rosa brun glans. Dette er min favoritt, og den passer til alle slags hudtoner. Skygge 5: Dette føles som en liten rose gullblandet brun glans skygge. Det ligner nesten skygge 2.

Nyanser kan brukes individuelt eller kan kombineres. Alle fargene gir skinnende finish. De er godt pigmentert og gir den nødvendige glød. De har små, glitrende partikler i dem som gjør dem glitrende og spesielt i sol / lys, de har en fantastisk glans. Produktene har pulverlakk og det faller ut. Dette skjer når du bruker produktet sammen, den pulverformige tekstur blir spredt og kan slå seg ned i de andre nyanser. De er veldig glatte og siden de er presset, er det sjanser for at de kan knekke.

De er multifunksjonelle og kan brukes som highlighters og som øyenskygge. Produktet blandes godt, men det har en tendens til å se ujevn hvis blandingen ikke er gjort riktig. Produktet klamrer seg på akne og tørre områder, og hvis du har problemer med huden, må du teste før du kjøper. Produktet varer i rundt 7 timer uten problem. Totalt sett er det en god blanding av brune og jeg har ikke hatt noen problemer med det. Jeg elsker absolutt denne paletten for å skape naken sminke.

Fordeler av Catrice Kosmetikk Light Spectrum Strobing Brick 010 Brown Brilliance:

 • Elegant og reisevennlig.
 • Utrolig valg av farger.
 • Godt pigmentert.
 • Tilstedeværelse av glimmer gir en vakker glød.
 • De skinner i lyset.
 • Myk og pulveraktig tekstur.
 • Blander godt.
 • Kan brukes som øyenskygge og highlighters.
 • Varer lenge.

Cons of Catrice Kosmetikk Light Spectrum Strobing Brick 010 Brown Brilliance:

 • Ingen sabotasjeforsegling.
 • Har en tendens til å kle seg på tørre områder og acnes.
 • Kan se ujevn hvis det ikke blandes riktig.
 • Det er faller ut og på grunn av dette er det sjanser for at fargene blir blandet når kombinasjon av farger brukes på en gang.

IMBB Rating: 3.8/5 Ville jeg anbefale eller tilbakekjøpe Catrice Cosmetics Light Spectrum Strobing Brick 010 Brown Brilliance? Jeg ville definitivt prøve en annen nyanse fra dette området, og det er verdt et forsøk.

Catrice 010 i humør for nakne gjort for å bli inne i Eye Highlighter Pen Catrice Smokey Eyes Brush Catrice Velvet Matt Smokey Eye Pencil 010 Vennligst Mauve Black Catrice Cosmetics 20 Rød eller Bad Ultimate Shine Gel Lip Lip Catrice 110 Rosa Me Up Ultimate Color Lipstick Catrice Coral Me Kanskje Checkered and Cheeky Illuminating Blush NARS Pro-Prime Light Optimalisering Primer Broad Spectrum SPF 15 NARS Velvet Matt Skin Tint Bred Spektrum SPF 30 bareMinerals Prime Time BB Primer Cream - Light Neutrogena Sensitive Skin Broad Spectrum SPF 60+ L.A Girl Strobe Lite 70 Watt Strobing Powder Maybelline Master Strobing Cream Nude Milani Prime Light Strobing Pore Minimizing Face Primer Makeup Revolution London Radiant Shimmer Brick Palette Bobbi Brown Shimmer Brick Pink Quartz MUA avklare huden din Shimmer Highlighter Pink Shimmer Maybelline Deep Brown Brow Drama Pro Palette Maybelline New York Brown V Face Blush Contour

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: