Hei kjære damer,

Jeg føler meg veldig lidenskapelig om penslene jeg bruker. De er som leker - med forskjellige former, forskjellige børster, forskjellige tetthet - alle gir en rekke bruksområder og erfaringer. Jeg har så mange pensel vurderinger lined up for deg alle 🙂 Det er bare at makeup-produkter alltid har forrang over alt annet. Dagens børste er fra det store [elskede sminkemerket - MAC. La oss finne ut mer om det.

Produktbeskrivelse: The 109 Small Contour Brush er en naturlig fiberbørste som er ideell for bruk på ansiktet. Det gjelder, blander eller konturer med pulverprodukter og har en mykt avrundet kuppelspiss som gir akkurat nok farge og smelter produktene i ansiktet jevnt. M · A · C profesjonelle børster er håndskulpturert og montert ved hjelp av de fineste kvalitetsmaterialene. De har trehåndtak og nikkelbelagte messingferrules. Pris: INR 3000

emballasje: Produktet leveres pakket i en klar cellofanveske. Med tanke på prispunktet på produktet er emballasjen litt av en bummer, men hvis du tar i betraktning at MAC faktisk er et "makeup artist-merke", og børstenes emballasje vil være av liten interesse for profesjonelle makeup artister, Jeg antar det er fornuftig.

Min erfaring med MAC 109 liten konturbørste:

En rask kort på MAC-børster - De fleste av MAC-børstene fra deres faste linje er av naturlig hår og er håndlaget i Japan - unntatt de i feriesamlinger, som hovedsakelig er maskinprodusert i Kina. Kvaliteten på de to er ikke sammenlignbare.

# 100 serie børster er ansiktsbørster, mens $ 200-serien er for øyne.

Hår: Penselen i spørsmålet er en naturlig hårpensel, mest sannsynlig geit hår, farget svart for uniformitet.

Form: Børsten har et lite, kuppelformet hode og en rund hylse. Det er tett pakket med varierende hårlengde. Til tross for tettheten av børstene som er pakket, gir lengden på børstene nok til å sikre at du er i stand til å klø med den. Håret blinker litt ut av hylsen, men fortsatt sammen sammen. Den har en flat topp som lar deg bruke den til å pudse i pulverprodukter.

Identifisert formål: Det refereres til som en liten konturbørste. Så, det identifiserte formålet med anvendelsen er pulverkontur. Hvorfor pulverkontur? Siden dette er en naturlig hår børste - det bør ideelt sett bare brukes til pulverprodukter. Hvorfor? Fordi naturlig hår har en tendens til å absorbere væske / kremprodukt - som ville være sløsing. Også, kan søknaden ende opp strekk. Den viktigste delen - med flytende og fløteprodukter, vil du trenge å vaske penselen oftere, og naturlig hårfiber kan ikke tåle vanlig vasking så bra.

Jeg kjøpte denne penselen for konturering. Jeg prøvde det et par ganger, men var ikke så fortryllet først. Så, jeg stakk på min NARS Ita børste for å oppnå meislet kinn. Over en periode endret min sminkepreferanse, og jeg vokste til å forstå forskjellen på sminkeprogrammet fra det som generelt settes på sosiale medier. Jeg begynte å innse hvor rar de harde konturlinjene ser ut i virkeligheten. Jeg fant meg selv å nå for mykere nyanser, mykere applikasjon og for børster som kunne gi meg mer diffus effekt - skriv inn MAC # 109. Den passer perfekt til regningen. Det gir deg mulighet til å lage en myk hul / skygge for kontur og kan brukes til å konturere kinnene dine, kjevelinjen og pannen. Det lille børstehodet sørger for at produktet ditt forblir i det området du vil bruke det på - i stedet for å splaying over alt. Tørkenes tetthet med tilstrekkelig gir i børstehodet gjør det også mulig å påføre og diffundere produktet effektivt, slik at det ikke finnes sterke linjer. Selv om det ikke er mitt valgfrie våpen (jeg kommer til det litt), finner jeg meg selv når jeg gjør sminke fordi den er effektiv.

Hvorfor er det ikke mitt valgfrie valg? Mens penselen fungerer veldig effektivt, nyter jeg ikke prosessen med søknad så mye. Dette skyldes at penselen ikke er den mykeste der ute. Jeg vil ikke si at børsten er skrape eller flaying - nei, det er ganske godt laget. Imidlertid er det farget geithår ikke det mykeste håret i markedet. Og når du har opplevd japanske børster, sammenligner dette ikke så godt.

Penselen er identifisert som en liten konturbørste. Men når det kommer til pensler, er det eneste som kan være begrensende fantasi. Så hvis man ønsker å bruke den som en flerbruksbørste og bruke den til å bruke pulverformament eller rødme eller til og med fremheve det, kan du gjøre det - selv om det kanskje ikke er et ideelt valg med tanke på penselhodet. Det ville ikke gjøre for et ideelt høydepunkt eller rødme børste på grunn av sin form. Og jeg ville ikke vurdere å bruke det over hele ansiktet mitt for pulverapplikasjon med tanke på at det ikke er den mykeste.

Vedlikehold: Siden jeg bruker denne børsten til bare ett formål - pulverkonturering / liten bronse - jeg vasker ikke dette ofte. Jeg sveiper den på en mikrofiberdukposisjon ved å bruke den og vask den bare med en mild såpe en gang i 1-2 måneder. Etter vask, sørger jeg for at jeg skyver den inn i en penselvakt eller omformer håret med hendene mine selv for å beholde formen.

Fordeler med MAC 109 liten konturbørste:

  • Godt laget, balansert børste.
  • Naturlig geit hår.
  • Ekstremt effektiv for sin identifiserte jobb, dvs. konturering.
  • Ikke kaste på vask.
  • Ganske en arbeidshest.
  • Gir presis og kontrollert applikasjon, takket være den lille børstehodet.
  • Siden den er laget av naturlig hår - plukker opp pulverproduktet veldig bra.
  • Laget i Japan.
  • Lang håndtak.

Ulemper med MAC 109 Liten konturbørste:

  • Ikke skrapete, men ikke den mykeste. Hvis du har ekstremt følsom hud, kan dette forårsake irritasjon på grunn av mikro-eksfoliering.

IMBB Rating: 4.5/5

Det er definitivt et godt gjennomtenkt og en godt laget pensel, veldig effektiv i konturene - jeg er stadig nå for det. Men siden jeg brukte Wayne Goss børster og Chikuhodo børster - jeg er også på jakt etter en erstatning av denne penselen - noe med ville være like effektivt, men mykere på huden. Også, på dette prispunktet, lurer jeg på om jeg ikke kunne finne en mykere, men effektiv pensel i den japanske fude-linjen?

MAC 116 Blush Brush MAC 316 Lip Brush MAC 195 Concealer Pensel MAC 187 Duo Fiberbørste MAC 239 Eye Shader Pensel Alv. Studio Contour Brush Kat Von D Shade og Light Eye Contour Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020