Hei alle sammen,

Håper dere alle gjør det bra. Dagens gjennomgang handler om en bred plate rettetang av Remington. Les videre for å få vite mer om produktet.

Pris: £ 54.99 RRP

Produktbeskrivelse: Med Remington PRO-Ceramic Extra kan du oppnå polert, slank og perfekt rett hår uten problemer hjemme. Utviklet med langt tykt hår i tankene, vil denne Straightener ha ditt hår tamed og kontrollert i løpet av få minutter. Denne neste generasjons Straightener er en del av Remington Pro Collection, et revolusjonerende stylingområde som gir jevnt hår hver dag og skinner med glans og vitalitet.

emballasje: Den leveres med en varmebestandig pose. Den har en bred plate som gjør det mulig å stryke flere deler av håret på en gang. Den leveres med en lang ledning som måler ca 2,5 m og den har en LCD-skjerm som hjelper til med å håndtere temperaturen. Temperaturen varierer fra 150 grader til 230 grader.

Min erfaring med Remington Pro-Ceramic Extra Wide S5525 Hair Straightener:

Jeg ville ha denne retten fra veldig lang tid. Grunnen til at jeg ønsket å kjøpe denne retten spesielt var på grunn av sine brede plater. De brede platene gjør det mulig å rette håret mitt på svært kort tid i forhold til andre glattejerner som er tilgjengelige i markedet.

Jeg har tykt langt hår og det tar mye tid for meg å rette dem. Som mamma har jeg egentlig ikke så mye tid på å bruke på håret mitt og derfor slutter jeg med å lage en bolle hver gang jeg går ut, siden jeg ikke har tid til å style håret mitt. De 45 mm brede platene reduserer tiden til halvparten, og jeg er veldig imponert over denne glattejernet.

Den glir jevnt over håret mitt uten å skade dem. Det ultra-keramiske belegg sikrer at håret ikke blir skadet. Denne retten har en automatisk avstengningsfunksjon. Den slås av etter 60 sekunder. Det tar bare 15 sekunder å varme opp.

Samlet sett er det en strålende glattstrikk, og folk med langt tykt hår som meg ville elske det, da det reduserer tiden til halvparten. Det blir tommelen opp fra min side.

Fordeler av Remington Pro-Keramisk Ekstra Wide S5525 Hair Straightener:

  • Rimelig.
  • Lett tilgjengelig.
  • Lett.
  • Ekstra brede plater sparer tid og krefter.
  • Slå av automatisk etter 60 sekunder.

Cons av Remington Pro-Keramisk ekstra bred S5525 Hair Straightener:

  • Ingen etter min mening.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøpe Remington Pro-Ceramic Extra Wide S5525 Hair Straightener? Jeg tror dette vil vare meg lenge, men ja, jeg anbefaler dette produktet, og jeg elsker det.

Remington S9500 Pearl Straightener Remington Pro myke krøller Ci 151 Curling Iron Remington Professional Slim Hair Straightener Remington S9520 Pearl Keramisk Hair Straightener Remington T Studio Beskytt Flat Iron Remington Keramisk Straight 230 S3500 Hair Straightener Remington Keramisk Straight 230 Hair Straightener-Model S1005 Conair Infiniti Pro 1 tommer turmalin keramisk flatjern Remington Model-S1032 Slank og Curl Wide Straightener Hvordan rette håret Philips HP8310 Hair Straightener Review Panasonic Compact 2 i 1 Multi-Styling Straightener Review L'Oreal Paris Studio Line Silke og Glans Hot Straight Cream

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: