Hilsener Alle,

I dette innlegget vil jeg dele mine synspunkter på Himalaya rensende neem ansiktsservietter. La oss komme inn på detaljene for å vite mer.

Pris: INR 45 for 10 kluter og INR 100 for 25 kluter

Produktbeskrivelse: Himalaya's Purifying Neem Facial Wipes er myke og ikke-alkoholholdige med en mild formulering som mildt renser huden for å holde den ren og sunn. Beriket med kraften til Neem og Gurkemeie som er kjent for antibakterielle egenskaper, tørker kluterne huden og hjelper også med å fjerne sminke. Fordeler: Fjerner overflødig olje og urenheter fra huden Hjelpe å redusere kviseformasjon Renser og toner huden Fjerner sminke og vanntett mascara Inneholder ingen alkohol Ideell for normal til fet hud Våtservietter er dermatologisk testet, egnet for alle hudtyper, og uten parabener, kunstige farger og alkohol. Best for fet og kombinasjonshud. Viktige ingredienser: Neem er en utmerket hudpleie ingrediens kjent for sine antibakterielle egenskaper. Det forbedrer generell hudhelse og bekjemper bakterielle infeksjoner som akne. Neem takler bakterier fra roten og forhindrer kviser og blemishes. Gurkemeie er blitt brukt som et antimikrobielt middel i århundrer, og det regnes som en av Naturens mest kraftfulle healere.

ingredienser: Aqua, Glycerin, Polysorbat20, Fenoksyetanol, S Kokamidopropyl PG-Diamoniumklorfosfat, Klorheksindann, Natriumbenzoat, Parfum, Coco Caprylat / Caprat, Etylheksylglyserin Azadirachta Blad Utdrag, Curcuma Longa Rhizome Extract.

Hvordan å bruke: Trekk en tørk og bruk den for å forsiktig rense ansiktet, nakken og øyet. Forsiktig forsegles posen etter bruk med selvklebende etiketten for å forhindre at tørkene tørker ut.

Min erfaring med Himalaya rensende Neem Ansiktsservietter:

emballasje: Himalaya rensende neem wipes kommer i en liten, kompakt og veldig grunnleggende plastpakke. På toppen av pakken har den selvklebende etikett som setter posen tilbake etter hver bruk. Etiketten tetter perfekt og lar ikke tørken tørke ut. Videre kommer etiketten også forseglet for å forhindre det fra noen form for manipulering. Viskene er tilgjengelige i to størrelser; 10 kluter og 25 kluter. Begge varianter har lignende emballasje. Samlet sett er emballasjen enkel, funksjonell og reisevennlig.

Tekstur og duft: Disse rensende neem ansiktsservietter har veldig myk og fløyelsaktig tekstur. Det føles så glatt og mykt over huden og irriterer ikke huden. Disse klutene er fuktige nok, noe som gjør at de glir over huden uten problemer. Viskene er hvite i farge og har sterk neem duft. Jeg elsker personlig duften, men noen kan finne det overveldende. Lengden på disse klutene er god nok og dekker nesten mitt runde ansikt.

Bruk / Resultat: Når jeg kommer til bruk, velger jeg vanligvis ansiktsservietter for å fjerne smuss og urenheter fra huden. Jeg bruker sjelden dem som sminkefjerner. Men på de dovne dagene og under reisen er disse klutene min frelser. Disse klutene renser huden perfekt og gjør den fri for olje, smuss og smuss øyeblikkelig, noe som gir beroligende effekt på det. En enkelt tørk er nok til å gjøre huden super ren. Jeg personlig finner neem duft beroligende, derfor tørker kluterne opp mitt humør umiddelbart. Formelen av disse klutene er mattende, men gjør ikke huden tørr etter å tørke ut. Tørken gir ingen rester igjen, og det gjør ikke huden fettete i det hele tatt.

Når det kommer til kravet om å fjerne sminke, er det sant. Disse klutene er effektive for å fjerne sminke, men tar en stund for å gjøre det. Imidlertid tar neem kluter ta litt mindre tid enn aloe vera kluter. Når jeg har slitesterk sminke, så trenger jeg 2-3 kluter for å gjøre huden sminkefri. Annet enn det, når jeg bruker normal sminke, er bare 1 eller 2 kluter tilstrekkelig. Det tar effektivt av alle slags sminke, men tar tid å fjerne slitesterk og vanntett sminke helt.

Når det kommer til kravet om å fjerne vanntett mascara, gjør det det. Men for å fjerne vanntett mascara, det tar noen swipes. I prosessen irriterer klutene ikke øynene. Klutene er veldig milde i sann forstand. Dessuten er disse klutene alkoholfrie og dermatologisk testet.

Samlet sett gjør disse klutene hva merket hevder. Imidlertid, for å fjerne slitesterk sminke og vanntett mascara, er det behov for flere kluter og swipes. Derfor foretrekker jeg å bruke dem som vanlige rengjøringsservietter og noen ganger for å fjerne vanntett mascara bare. For ikke å nevne, hvis du er i makeup fjerne kluter, så prøv dem ut. Disse klutene vil ikke skuffe deg.

Jeg har brukt både ansiktsservietter - fuktighetsgivende aloe vera og rensende neem - og den eneste forskjellen mellom dem er deres viktigste ingredienser. Annet enn det, fungerer disse klutene like i å fjerne sminke og urenheter. Velg aloe vera våtservietter hvis du liker å ha fuktig hud, mens du går til neem kluter hvis du vil ha mattifisert hud.

Fordeler med Himalaya Rensende Neem Ansiktsservietter:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Alkohol fri.
 • Beroligende duft - for meg.
 • Irriterer ikke huden.
 • Har godhet av neem og gurkemeie.
 • Finnes i to størrelser.
 • Myke og milde kluter.
 • Fungerer perfekt som rengjøringsservietter.
 • Mattifierer huden, men tørker den ikke ut.
 • Smerter huden.
 • Fjerner sminke.
 • Dermatologisk testet.
 • Uten parabener.

Ulemper med Himalaya Rensende Neem Ansiktsservietter:

 • Noen kan finne neem duft overveldende.
 • Trenger 2-3 kluter for å fjerne slitesterk sminke.
 • Trengte å bli tørket av et par ganger for å fjerne vanntett mascara.

IMBB Rating: 4.3/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Himalaya Purifying Neem Facial Wipes? Ja. Selv om klutene tar en stund å fjerne sminke helt, er de fortsatt en tur til mens de reiser. Bortsett fra dette virker klutene perfekt i å rense huden, og gjør det fri for smuss og urenheter, det også uten å tørke det ut.

Himalaya fuktighetsgivende Aloe Vera ansiktsservietter Himalaya Herbals Baby Wipes Himalaya Herbals Moisturizing Aloe Vera Face Wash Himalaya Herbals Intensive Moisturizing Cream Himalaya Protein Shampoo Ekstra fuktighetsgivende for normalt til tørt hår Himalaya Nourishing Face Moisturizing Lotion Himalaya Herbals Winter Defense Moisturizing Cream Himalaya Protein Shampoo Ekstra fuktighetsgivende for normalt til tørt hår Himalaya Herbals Face Moisturizing Lotion Kara Cleansing og Hydrating Ta og Tea Tree Olje Forfriskende Wipes Kara Neem og Tea Tree Cleansing og Forfriskende Wipes Fabindia Neem Tulsi Mud Pack Himalaya Purifying Neem Peel-Off Mask Kara Cleansing og Hydrating Aloe Vera og Mint Oil Refreshing Wipes Vega våtservietter Aloe Vera, Agurk og Mynteolje God Look Forfriskende Ansiktsservietter Jasmine Kara Forfriskende Ansiktsservietter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: