Alle forventer at vi skal se perfekt ut på vår bryllupsdag. Som bruder har vi også mange ideer i våre tanker om det endelige utseendet vi ønsker. Selv om noen av oss foretrekker å gå til profesjonelle makeup artister for å få dekket opp på D-Day, foretrekker noen av oss å gjøre sminke selv, spesielt når det kommer til å bli en dag bryllup, eller når en kjent artist ikke er tilgjengelig . Hvis du også tilhører den sistnevnte kategorien, er det noen tips du må være oppmerksom på for å kunne se ut som hver tomme av en prinsesse som du allerede er! 🙂

• Lytt til hjertet ditt

Dette er grunnprinsippet for å se og føle seg vakkert på din store dag. Det kommer til å bli tonnevis med forslag til sminke, men alltid gå for det du har brukt på ansiktet tidligere og for noe som passer deg godt. Ikke prøv å gjøre noe for første gang på din store dag, da du ikke vil rote den opp. Du vil definitivt ikke ta noen risiko!

• Øvelse er nøkkelen

Velg sminkeprodukter og sminke for dagen minst en måned før og trene det noen ganger på deg selv for å få det feilfri utseende og fullstendig tilfredshet.

• Velg de riktige produktene

Som hendelsen er stor, er det et must å velge de beste produktene. Jeg valgte MAC for min store dag; L'Oreal, Maybelline, NYX osv. Kan også være gode alternativer. Du kan alltid sjekke produktanmeldelser og leppestiftprøver på IMBB før du investerer.

• Bli YouTube Addict

Hvis du er helt ny til sminke, kan du alltid se på bryllupsmakeupvideoer på YouTube, og lære noen grunnleggende trinn i sminke og få hendene dine klare. Da jeg var helt ny til sminke før bryllupet mitt, gjorde jeg det samme.

• Standard trinn du kan følge

a) Vask: Vask ansiktet godt som du vil ha en ren overflate til å jobbe med.

b) øye sminke: det er alltid foreslått å gjøre øye sminke først for å unngå fargede flekker å falle over concealer eller foundation. Øyevipper er et must! Du kan ikke gå ut uten dem. En brud ser mer feminin og delikat ut med dem, så aldri hopp over det trinnet.

c) Concealer: Bruk en concealer til å gjemme bort mørke sirkler eller mørke flekker.

c) Primer: Dette er basen av sminke som holder sminken din i lang tid, så bruk alltid en god primer og bruk den jevnt over hele ansiktet ditt.

d) Stift: Bruk en god børste eller en svamp, og bruk den over hele ansiktet ditt.

e) Bronzer: Bruk en dypfarget bronzer på kinnbenet ditt, haken og nesen.

f) Blush: Dette er mitt favoritt skritt! Dekk litt rødme på kinnene dine.

g) Leppestift: Bruk en leppefôr først for å gi deg en ren oversikt, og bruk deretter leppestiftet. Men hvis du ikke liker lipliners, har du alltid mulighet til å hoppe over det.

h) Øyenbryn: Alltid Definer dine øyenbryn da det gjør ansiktet ser mer dramatisk og rent ut. Bruk en øyenbryn blyant og gå med strømmen av deg hårvekst. Husk å ikke gjøre det for mørkt som du ikke vil se kunstig ut.

Disse var mine skjønnhetsredskaper på min store dag!

Som det var et kristent bryllup, var sminke ikke for tung. Jeg har alltid ønsket å ha lett sminke, så disse er bildene rett etter sminke min!

Som jeg ville ha naturlig lashes, valgte jeg disse. De var store, men samtidig så de ikke falske ut.

Den endelige tittelen:

Ekstra Tips: Ikke glem å ta en selfie med Mr. Perfect på deg stor dag!

Håper disse tipsene vil inspirere deg til å få ditt perfekte bryllupsmakeup utseende. Takk for at du leste.

Med kjærlighet, XOXO !!

Bildekilder: 1, 2, 3, 4, 5

Hvordan unngå Wedding Makeup Disasters 10 fantastiske tips til bruden din 5 ting du bør alltid spørre din makeup artist før bryllupsdagen Hvordan gjenbruke du ditt bryllup Lehenga? Billig Makeup og skjønnhetsløsninger for bruder Topp 15 brudekjoler i Mumbai Bryllup Eyes Makeup Look Gull og Maroon Bridal Eye Makeup Komplett Kerala Bridal Trousseau Kangana Ranaut Makeup Brudd Tanu Weds Manu Returns Hvordan lage Mehendi mørk og langvarig

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: