Hei damer,

Her er listen over få feil som noen av oss er skyldige i å lage med fargebehandlet hår. Les videre for å få vite mer.

1. Vask det for fort

Våre cuticles åpnes etter farging og tar 24 til 48 timer for å forsegle. Det kan være for fristende å vaske etterfarge, men du må vente minst 24-48 timer før du shampooer.

2. Skille håret på samme måte

Hvis du alltid deler håret ditt på samme sted, så vil solen forsvinne fargen i nærheten av den avskjedende, så skift håret og avskjære når du er ute i solen.

3. Bruk feil styling produkter

Mange av hårprodukter inneholder alkohol som tørker håret, gjør dem porøse som kan føre til at fargemolekylene blir tapt. Så hold deg borte fra produkter som har alkohol i dem og bruk dem med fuktighetsgivende ingredienser.

4. Vask håret ditt for ofte

Vask håret ditt for ofte vil føre til reduksjon av intensiteten i hårfargene. I stedet for å shampoo håret hver dag, prøv å bruke en tørr sjampo ved røttene for å suge opp olje.

5. Skyll med varmt vann

Bruk aldri varmt vann på ditt fargebehandlede hår, da varmt vann vil løfte det ytre kutikellaget av håret ditt og fargen din vil forsvinne raskere. Så bruk kaldt vann eller litt lunkent vann på håret ditt.

6. Ikke bruk et balsam for fargebehandlet hår

Farget hår kan bli tørt og sprøtt, så bruk alltid et balsam som er spesielt ment for fargebehandlet hår etter shampooing. Det bidrar til å skape en beskyttende barriere, som kan hindre at fargestoffet raskt vasker ut. Du kan også prøve et permisjonsklima.

7. Tørking grovt med et håndkle

Man bør aldri bruke håndkle på håret, enten det er fargebehandlet eller på annen måte. Overdreven gnidning kan føre til tørt og sprøtt hår og kan også føre til fading av farge. Luft-tørke håret ditt eller bruk en bomullst-tee for å bløt håret forsiktig.

8. Over-utsette håret ditt til solen

Skadelige solstråler er den største synderen når det gjelder fading av farge. Hvis du kommer til å være ute i solen i lengre timer, må du sørge for å dekke håret ditt eller ha på seg en lue for å holde hårfargene dine fading eller lyn.

9. Ignorer råd fra hår stylisten

Ikke alle hårfargene virker for alle hårtyper. Hvis stylisten gir deg råd til en bestemt farge, er det sannsynligvis en god grunn bak den. Så hør på stylisten din før du får håret ditt farget og snakk med ham for å nå et godt poeng av forståelse.

10. Velge en hårfarge som matcher hudtonen din

Samme blek nyanse på håret ditt og huden kan få deg til å se vasket ut, så vær ikke for "matchy-matchy"! Prøv å skape en kontrast mellom hudtone og hårfarge.

11. Å prøve ekstreme hårfarge endres hjemme

Hvis du vil ha større endring i hårfarge, er det alltid best å gå til en profesjonell. Ett nivå endring og fargelegging kan gjøres hjemme, men hvis du vil ha noe mer, så se alltid en god frisør for det!

11 fantastiske måter å perfekt farge hår hjemme Hårfarge: Hårfargingstips Beste hårfarger / farger tilgjengelig i India Unngå disse feilene mens du farger håret ditt Hvordan lyse håret ditt Slik farger du håret ditt naturlig hjemme Hvordan lage hårfarge fading raskere Hårfarge: Mer om hårfarging 7 hårfarging feil du bør unngå

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: