Mange kvinner klager over store porer; Heldigvis har jeg ikke utvidede porer. üòÄ Min mor har store porer og hun holder bare å klage på dem 24X7! For kvinner som gjør, her er noen tips for å hjelpe dem.

Hold ansiktet rent

Porene ser større og mer fremtredende ut når de har smuss og olje fast i dem. Grus og smuss kan vanligvis strekke dem ut. Bruk et rengjøringsmiddel med 0,5 til 2 prosent salisylsyre, og la i et minutt å la de aktive ingrediensene gjøre sitt arbeid. Din hud vil se myk og glatt etterpå. Aldri gå i seng med sminke på som det vil strekke porene dine og gjøre dem enda større.

exfoliate

Å bli kvitt de pore-tette døde hudceller gjennom eksfoliering kan ta bare to minutter, og la huden føles myk og nydelig. Du kan også bruke en elektrisk børste etter dusj for å dype de områdene hvor porene er mer synlige.

Bruk en primer

Vi kjenner alle de forskjellige bruken av primere. En god primer kan ikke bare gjøre sminke lenger, men glatter også fine linjer og gjør porene mindre synlige. Så, neste gang du bruker makeup, hopper du ikke over en pore-minimerende primer.

Langsiktig behandling

Det beste du kan gjøre er å inkludere retinol og eksfolierende syrer i natts hudpleieregimet. Dette vil bidra til å rydde opp huden din og få gunk ut av porene dine slik at de ikke strekkes ut og mørke med rusk. Også konsultere din hudlege før du tar inn nye kremer i din daglige hudpleierutine.

Langvarig concealer

Når ingenting egentlig virker, er vår beste innsats å skjule porene. Når du bruker en concealer, vær forsiktig med å bruke den som er ekstremt langvarig. Hvis det ikke er, kan du ende opp med alle porene dine som viser halvveis gjennom et stort møte eller en stor begivenhet.

Påfør grunnlaget med forsiktighet

Når du velger et fundament, velger du en matt finish som det kan redusere utseendet på porene. Unngå også for mye grunnlag og bland det forsiktig med enten en børste eller fingertuppene.

Løst pulver

Plukk ut et løs pulver som passer til fargene på fundamentet. Påfør flere, men tynne strøk i stedet for en kraftig strøk. Hold pulveret i vesken din og bruk det hele dagen, da det kan bidra til å holde porene skjult.

Til slutt, hold huden ren og oljefri for det generelle utseendet. Også før du bruker et bestemt produkt, ta kontakt med din hudlege fordi det kan eller ikke passer til din hudtype.

Svette i stil: 7 søte frisyrer for løpere 7 triks for å finne et perfekt stykke klær hver gang 7 tips som hjelper deg med ess de fete leppene ser ut Revealed: Topp 7 hemmeligheter for å være ung for alltid Nivea White Repair Pore Minimizer Skum 5 naturlige rettsmidler for å redusere porene på ansiktet Beste ansiktsporer minimerer produkter The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser Makeup som dekker Blackheads & Pores

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 17 2019