Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv (har en tendens til å bli tørre flekker om vinteren)

Hilsener Alle,

Etter å ha gjennomgått L'Oreal Paris hydrafresh anti-okse druefrø-hydrerende masker i øyegel, her er et annet produkt fra samme område. Denne anmeldelsen handler om L'Oreal Paris hydrafresh anti-okse druefrøhydratiserende masker i dobbelt essens. La oss komme inn på detaljene for å vite mer om det.

Pris: INR 950 for 50 ml (2 x 25 ml)

Produktbeskrivelse: Har du ikke tid til å følge en lang hudpleie rutine hver morgen? L'Oreal Paris introduserer Hydrafresh Anti-Ox Double Essence Cream, et innovativt 2-i-1 serum + fuktighetskrem med en dobbel pumpe! Beriket med franske druefrøekstrakter, Røde Granatäpple og Rød Berry Ekstrakt, hjelper det med å revitalisere og hydrere huden. Anti-Ox-formelen bidrar til å styrke hudens barriere og fukter den, noe som gir huden din en frisk dyp finish. Egenskaper: Lastet med godheten til eksotiske ingredienser. Revitaliserer, nærer og hydrater huden. 2-i-1 serum + fuktighetskrem.

ingredienser:

Hvordan å bruke: Brukes hver morgen og natt på et renset ansikt.

Min erfaring med L'Oreal Hydra Fresh Anti-Ox Grape Seed Hydrating Mask-In Double Essence:

emballasje: L'Oreal hydrafresh anti-okse drue frøhydrerende masker i dobbelt essens kommer i en mellomstor magenta og hvit farget flaske med pumpe dispenser. Det er to forskjellige rom som lagrer franske druefrø og rødfruktkompleks separat. Videre er rød fruktkompleks laget av rød granateple og rød bær. Kupéene er kun synlige i sidevisning, og ikke i forfra. Hvert rom har sine egne dyser som er kombinert for å få det til å se en ut. Men når du ser det, er det to små separate hull. Når pumpen trykkes, kommer produktene ut ublandet. Det er ingen informasjon gitt over flasken. Flasken har utvendig magenta farget pappemballasje som inneholder all informasjon om produktet. I motsetning til øyegelen fra samme område som jeg gjennomgikk et par dager tilbake, har essensemballasje alle ingrediensene nevnt.

Tekstur: Denne dobbelte essensen er et resultat av å sette to ingredienser, franske druefrø og rødfruktkompleks separat men sammen. Ingrediensene holdes i forskjellige rom og er poler fra hverandre i utseende. Mens ingrediens, rødfruktkompleks, i gjennomsiktige rom er gelignende, er den andre ingrediensen, franske druefrø, i hvitt rom kremaktig. Gelen er rosa rød i utseende mens kremet er perlehvitt. Både gel og krem ​​har middels konsistens og jevn tekstur.

Parfyme: Den har mild og behagelig duft som er fruktig og slags beroligende. Men duften løsner etter at essensen synker inn i huden.

Bruk / Resultat: Når jeg kommer til bruken, tar jeg 2-3 pumper og blander dem på håndflatene mine. Etter blanding, søker jeg på ansikt og nakke og masserer i noen sekunder. Etter massasje i noen sekunder, er det en glans igjen over huden. Det tar noen minutter å bli fullstendig absorbert i huden, og etter det er det ingen glans på huden. Formelen av essensen er lett og føles ikke tung på huden. Jeg bruker det to ganger om dagen etter å ha brukt toner.

Etter å ha blitt absorbert i huden, gjør essensen det hydrert og næret. Det gir ikke matte eller dugg finish, men etterlater huden fløyelsaktig myk. Huden føles ikke fettete eller tunge og det er ingen glans også. Essensen synker bare inn i huden uten å etterlate spor. Det gjør huden mykere, jevnere og hoppende umiddelbart. Og jeg liker hvordan bouncy huden min er etter å ha brukt denne essensen. Det gjør det veldig enkelt for BB-krem og fundament å glide over huden. Denne essensen har aldri irritert huden min, og det fører heller ikke til noen utbrudd.

Når det kommer til kravet om å erstatte serum og fuktighetskrem, er det sant i en grad. Om morgenen bruker jeg bare toner, denne essensen og topp den med min favoritt solkrem fra Lotus, og følte aldri behov for å bruke noe annet som hydrerer. Men i denne tørre sesongen måtte jeg noen ganger følge med en lys fuktighetskrem i natt. Tidligere brukte jeg Olay hvit utstrålende lysende natt essens fuktighetskrem og det ga tilstrekkelig hydrering til huden min. Om natten, jeg liker å ha huden min ekstremt hydrert fordi hydrert hud ser super plump. Men når jeg lager toneren, trenger jeg ikke noe annet enn dette essensen. Dette betyr at hvis du bruker en tung fuktighetsgivende natkrem allerede, vil dette essensen ikke kunne erstatte det og serum. Men det passer alle hudtyper og erstatter serum og fuktighetskrem på sommeren uten tvil.

Det lyser ikke opp huden umiddelbart, men har gjort det levende med vanlig bruk. Det virket mer i å gjøre huden myk, glatt og strålende; Jeg skulle ønske det hadde gjort noe for å redusere flekker også. Med vanlig bruk har essensen forbedret hudens hudfarge, men hadde gjort minimal til null for mørke flekker.

Fordeler av L'Oreal Hydra Fresh Anti-Ox Grape Seed Hydrating Mask-In Double Essence:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Mild og behagelig duft.
 • Lettvektsformel.
 • Moisturizes huden.
 • Frisk opp huden.
 • Gir hud med fløyelsaktig myk overflate.
 • Gjør huden levende med vanlig bruk.
 • Erstatning av serum og fuktighetskrem.
 • Nærer huden.
 • Antioxidanter rik formel.
 • Forbedrer hudtekstur med vanlig bruk.
 • Forbereder huden for sminke.

Ulemper med L'Oreal Hydra Fresh Anti-Ox Grape Seed Hydrating Mask-In Double Essence:

 • Gjør ingenting for pigmentert hud.
 • Kan ikke erstatte tunge fuktighetsgivende kremer for nattbruk.

IMBB Rating: 4.3/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp L'Oreal Hydra Fresh Anti-Ox Grape Seed Hydrating Mask-In Double Essence? Ja!

L'oreal Paris Hydra Fresh Anti-Ox Grape Seed Hydrating Mask-In Water Gel L'Oreal Paris Hydrafresh Anti-Ox Grape Seed Hydrating Mask-In Eye Gel L'Oreal Paris Hydrafresh Anti-Ox Grape Seed Hydrating Creamy Foam L'Oreal Paris Hydrafresh Anti-Shine Hydrating og Matifying Icy Gel L'Oreal Hydrafresh Deep Boosting Essence L'Oreal HydraFresh All Day Hydration Supply Aqua Cream L'Oreal Paris Hydrafresh All Day Hydration Supreme Emulsion L'Oreal Hydrafresh Hydration + Antiox aktiv nattmaske-i gelé Algenist Hydrating Essence Toner May Coop Raw Sauce Hydrating Nourishing Essence Schwarzkopf Spa Essence Hydrating Cream Masque L'Oreal Hydrafresh Deep Boosting Essence Neutrogena Hydro Boost Essence La Prairie Essence of Skin Caviar Eye Complex

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: