Hei IMBBians,

La oss kjempe mot de syv tegn på aldring; Mørke flekker, Pigmentering, Åpne porer, Rynker, Tørr og fettete hud, Sugende hud, Kjedelig hud. Dette er mantraet i nesten hver tv-reklame for skjønnhetskremer som spilles i dag. Med en økning i antall produkter med høye hudvedlikeholdskrav som oversvømmer det asiatiske markedet, har avgrensningen mellom skjønnhetskrem, dem for hydrering og anti-aldring blitt uskarpt i den grad at hver krem ​​i alle aldre lover alt-i-ett effekt!

Hudkrem i dagens verden er som standard betraktet som mirakelprodukter, for det antas generelt å bære lynegenskaper; Denne blanket-ideologien kan tilskrives det økende antall rettferdighetskremannonser. Bruk av agenter som olivenolje, sesamolje, honning, eggeplomme etc. som fuktighetskrem har blitt registrert fra mesolittisk tid, og også bruk av melk og honning var frodig for anti-aldring. Med forskning er inkludering av vegetabilske ingredienser og midler som retinol, vitaminer, mineraler, alfa- og beta-hydroksysyrer blitt populært for å redusere rynker, lette hudtonen og forbedre tekstur.

I denne produktanmeldelsesbloggen diskuterer jeg min erfaring med Babor-SkinovagePX - Daglig beroligende krem. Babor er et tysk luksus hudpleiebedrift grunnlagt av biokjemisten Michael Babor i år 1956. Varemerket hevder at alle ingrediensene i Babor skal ekstraheres fra organisk dyrkede kilder. Den daglige beroligende kremet av Babor har blitt registrert som et utmerket valg for sensitiv hud som det hevder at det beroliger og beskytter det samme. "Beroligende" kan bemerkes for å være nøkkelbeløpet av kremet, der det hjelper i beroligende rødhet, samt lette tetthet gjennom hele ordtaket. Denne 24-timers krem ​​lover å jevne ut hudtonen og bekjemper visuelle tegn på tidlig aldring.

Pris: $ 76,00 for 50ml

Produktbeskrivelse: Fordel En unik og lindrende 24-timers krem ​​for sensitiv hud.

Effekt Daglig beroligende krem ​​er ideelt for omsorg for sensitiv hud. Den har en beroligende effekt og bidrar til å berolige rødhet og følelser av tetthet. Blir hudens hud ser mer jevn og balansert ut.

Bruk Spesielt utvalgte ingredienser holdes rolig og beroliger huden hele dagen. Alpine stamceller beskytter mot de visuelle tegnene på for tidlig hudlding, og OsmoTec hjelper til med å optimalisere hudens evne til å absorbere aktive kosmetiske ingredienser.

Hvordan å bruke: Påfør ansikt, nakke og dekolleté, morgen og / eller kveld, etter rensing. Bruk som en 24-timers fuktighetskrem eller som en dagkrem i kombinasjon med Intense Calming Cream som nattkrem.

ingredienser: AQUA, SESAMUM indicum frø olje, cete-etylheksanoat, butylenglykol, Butyrospermum Parkii smør, polyglyseryl-3-metylglukose-distearat, macadamia integrifolia frø olje, hydrogenerte vegetabilske glycerider, glyserin, cetearylalkohol, Brassica campestris steroler, erytritol, tokoferylacetat, fenoksyetanol, pantenol DIMETHICONE, isopropylmyristat, isomalt, karbomer, xantangummi, allantoin, SODIUM cete-sulfat, ETHYLHEXYLGLYCERIN, bisabolol, alkohol, natriumhydroksyd, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, natriumbenzoat, Biosaccharide GUM-1, Poria COCOS EXTRACT, kaliumsorbat, Phragmites KHARKA EXTRACT , HOMARINE HCL, PANTOLACTONE, ASCORBYL PALMITATE, LECITHIN, RHODODENDRON FERRUGINEUM LEAF CELL CULTURE EXTRACT, KITRINSYRE, ASKORBINSYRE, ZINGIBER OFFICINALE RØDTEKTRAKT, LAKSYRE

Min erfaring med Babor Skinovage PX - Calming Sensitive Daily Calming Cream:

Når det gjelder det faktiske produktet, kommer kremet i et luksuriøst utseende frostet glasskar med et kjedelig gulllokk. Merket preget på det gyldne lokket legger virkelig til produktets visuelle appell. Kremet som sådan har ingen sterk lukt, men en mild kjemisk duft. Dette bør ikke utgjøre noe problem for brukere med en sensitiv nese, da lukten er faktisk veldig svak å legge merke til med mindre fokusert på.

Konsistensen av kremet er veldig tykk og sterk hvit i farge. Litt går langt i tilfelle denne kremet, og fordi det er tykt, tar det tid å bli absorbert i huden. I min tørre hud tilfelle tar kremet noen minutter for absorpsjon og etterlater også en liten glans. Imidlertid er det ingen klibbighet følt etter søknad.

Denne krem ​​er en veldig god fuktighetskrem, sant til sin påstand, og dens effekt varer til vasket bort og krever ikke intermitterende reapplications. Produktet kan også brukes som en god nattkrem, men jeg har brukt den bare på dagtid og funnet å være effektiv. Jeg har ikke utviklet noen aldringsproblemer ennå, men kremen har definitivt forbedret tekstur av huden min. Hvis jeg må liste ned effektene - Hydrering, utjevning og beroligelse ville være de tre jeg opplevde.

Prissatt til 76 USD for 50 ml produkt, det ser ut til å være kostbart, men inntektene etter bruk har gjort det verdt et forsøk.

Fordeler med Babor Skinovage PX - Calming Sensitive Daily Calming Cream:

  • Smoothens hudtekstur for tørr hud.
  • Intense hydrering.
  • Luksuriøs emballasje.
  • Ingen lukt er derfor utmerket for bruk i sensitive personer.

Cons av Babor Skinovage PX - Calming Sensitive Daglig Kalmerende Krem:

  • Priset ved høyere ende.
  • Emballasje er ikke reisevennlig.
  • Noen tilfeller av utslett etter bruk har blitt registrert.Jeg har ikke opplevd enda, dette krever patch test før bruk.

IMBB Rating: 3.5/5 Anbefaler jeg Babor Skinovage PX - Calming Sensitive Daily Calming Cream? Ja. Tørre og følsomme skinnede mennesker gir det en prøve en gang.

Eucerin Skin Calming Daily Moisturizing Creme Aveeno Ultra Calming Daily Moisturizer Body Shop Aloe Vera Calming Cleanser og Toner Ja til agurker daglig kalmerende ansikts fuktighetskrem Human Heart Naturlig beroligende massasjeolje Støvler Botanics Ultra Calm Gentle Cleansing Cream Aveeno Ultra Calming Gentle Makeup Fjerning av kluter Nivea Daily Essentials Gentle Face Cleansing Wipes - tørr og følsom hud Clearasil Daily Clear Hydra-Blast oljefri daglig vaskekontakt Oriflame Calming Face Cream med blåbær og lavendel ekstrakter Dove Calming Night Body Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: