Hei IMBBians,

Lip tints / flekk er kosmetiske fargestoffer, som brukes populært til å legge til en hint av naturlig farge til lepper og kinn, og er generelt vannbasert. Disse har en lett formel i forhold til alle andre leppeprodukter og legger sjelden til glans eller glans. Lip tints i motsetning til leppestifter og glans, virker veldig naturlige på leppene. De er også hydrerende da disse pleier å være aqua / gel-formel, i motsetning til leppestifter som i hovedsak inneholder voks og olje. Selv om fargeblandt formel er den mest populære, kommer disse også i roll-on, eller med svampespissapplikator.

Lip tints er generelt den mest hydrerende og dermed tar litt tid å tørke ned og slå seg på applikasjon, mens de nyere formuleringene i disse dager også kommer med et visst volum av alkohol tillegg for å gjøre tørr ned tiden rask. Disse tinnene kommer vanligvis i svært få og naturlige nyanser, i motsetning til leppestifter, da deres mål er å legge til den naturlige spylte glansen. Tints har også en fordel ved å være langvarig og kan brukes på flere måter.

Nature Republic er en sørkoreansk naturkosmetikk merkevare og er i å produsere en rekke hudpleie og kosmetiske produkter inspirert og formulert med ingredienser nær naturen. Med produkter som selv strekker seg for menn, har dette merket nesten alle koreanske formuleringer. Produktet som jeg ville gjennomgå i dag, er Triple Volume-fargen i skyggen "06 Rose" (NM7964).

Pris: $13.90

Produktbeskrivelse: Blomst Triple Volume Tint 06 Rose er en levende + glanset + langvarig 3-i-ett volumfarve som gir volum og en blank effekt ved å levere strålende farger til kjedelige utseende.

Av Blomst Triple Volume Tint Farge: Nei. 6 Rose 3 i ett Levende + Glatt + Langvarig Forhindrer utseende av døde hudceller Komplementær viscid tekstur Mangfoldig fargeuttrykk Laget i Korea

Hvordan å bruke: Bruk et passende belte over leppene. (Valgfritt) Påfør flere ganger for å få mer levende fargeeffekter. FORSIKTIGHETER: Kun for ekstern bruk. Unngå øyekontakt. Avbryt bruk hvis tegn på irritasjon eller utslett forekommer. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bytt deksel etter bruk.

Min erfaring med Nature Republic By Flower Triple Volume Tint 06 Rose:

Dette laget i Korea produktet kommer i en enkel resirkulerbar pappeske som inneholder 4 g tube. Å holde denne boksen selv føles lovende, og løftet om volumfarget, legger bare til spenningen. Emballasjen virker ganske grunnleggende i off-white og grønn farge med hele listen over ingredienser og anvisninger for bruk av trykt på engelsk. Blant ingrediensene, vises vann først, selv om det også har gode mengder alkoholholdige bestanddeler, og skyggen er i utgangspunktet tilskrevet av bringebær og blåbær frukt ekstrakt bortsett fra søt mandel olje. Den sirkulære røret som holder produktet ser ut som metallisk å føle, og likevel er det lett og reisevennlig. Den lille spalten i røret sikrer farge og mengde av produktet blir synlig.

Jeg fikk hendene mine på denne fargen; takket være amerikanske baserte fettere som reiser, og har brukt dette non-stop i over en uke nå. Kommer fra en tørr og utjevnet leppefamilie, med en alkoholfarge uten leppebalsambas var en stor beslutning å ta. Men det skjedde bare ved et uhell på grunn av mangel på tid, og det skjedde bare på meg senere, at jeg ikke har noen leppebalsam og likevel mine lepper føler seg fin og hydrert! Fargen skjønner imidlertid mørkt på fotfoten, selve fargen er ganske lett og naturlig og passer godt til min middels hudtone. På applikasjonen føler du en mild prikkende og kjølingsfølelse, og produktet sprer seg jevnt og godt. En enkelt applikasjon gir god nok farge og produktet tørker i løpet av få sekunder etter påføring. Jeg følte leppene mine for å være litt plumped opp, men ikke noe stort.

Oppholdskraften i fargen er utrolig bra. Selv om fargen ble lys etter ca. 3 timer etter søknaden, fargede fargen leppene mine til jeg brukte fjerneren min på slutten av dagen. Prissatt til 11,99 $, er dette produktet definitivt på rimelig side i forhold til alle andre lip tints tilgjengelig i markedet. Kommer fra et miljøvennlig merke, er denne fargen definitivt verdt et forsøk!

Pros av Nature Republic By Flower Triple Volume Tint 06 Rose:

  • Praktisk emballasje.
  • Ikke-dehydrerende formel.
  • God oppholdskraft.
  • Ikke smuldrer.

Cons av Nature Republic By Flower Triple Volume Tint 06 Rose:

  • Ingen tilsynelatende plumping effekt.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg Nature Republic By Flower Triple Volume Tint 06 Rose? Ja.

Naturrepublikken Aloe Vera 92% Beroligende Gel Mist Naturrepublikken beroligende og fuktig Aloe Vera 92% beroligende gel Naturrepublikken Blackhead Clear Nose Pack Colorbar Triple Effect Makeup Garnier Triple Nutrition Oil-In-Cream Revlon Ultra Volume Mascara - Svarteste Svart Essens Få Big Lashes Volume Curl Mascara Colorbar Kiss Me Again Lip Tint 02 Ikke Stopp Lakme Absolute Coral Pink Lip Tint Creme L'Oreal Tint Caresse Lip Tint Plum Blossom Sephora Collection Rouge Lip Tint 01 Rose ELF Pretty Pink Vennligst Lip Tint Lakme Absolute Coral Pink Lip Tint Creme

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: