Hei lovelies

Wet n Wild slår det alvorlig med sine fantastiske skjønnhetsprodukter. Den veganske pensel rekkevidde fra dem er virkelig vakker. I dag vurderer jeg Wet n Wild Fan Brush.

Pris: $ 2,99 USD Produktbeskrivelse: Pensel magi! Denne store, flate vifterbørsten brukes til en lettstøvende applikasjon av pulver eller som opprydningsverktøy for å fjerne overflødig pulverfall. Med eksklusivt utformede børster og et ergonomisk grep, er denne børsten et helt nytt medlem av ditt perfekte børstebesetning. Cruelty-Free, Gluten-Free, og Vegan. To-tonede syntetiske polymaxfibre som etterligner konsistensen av naturlig hår. Ergonomisk håndtak for håndtakskontroll.

Min erfaring med Wet n Wild Fan Brush:

Wet n Wild Fan Brush kommer pakket i et gjennomsiktig plasthus med en svart etikett med børstetaljer og beskrivelse trykt over den. Emballasjen er lett og reisevennlig. Wet n Wild Fan børste er veganer og grusomhet fri. Det syntetiske børstehåret er super mykt for å berøre og ser ut som en naturlig børste. Den består av to-tonet syntetisk polymax fiber. Børstens lengde er verken for lang eller for kort; Jeg finner det bare perfekt å jobbe med. Det hvite plasthåndtaket er lang nok til å understøtte enkel bruk. Duftet på håndtaket gjør det mulig for meg å holde børsten lett.

Børstehårene har blitt farget i tofarget hvite og babyrosa nyanser, som ser vakker ut. Wet n Wild fan pensel er ikke veldig myk. Det er slank. Børsten lar meg bruke en tynn stripe av høylytten på toppen av kinnene og på nesen min. Børsten lar meg blande høylytten uten problemer. Samlet gir penselen meg med presis bruk av highlighter.

De tynne børstene er veldig enkle å rengjøre. Jeg rydder mine børster med en babysjampo. Det tørker også raskt opp. Den vakre hvite og rosa fargetonen utvies imidlertid med vanlig vask. Jeg skjønte ikke at det var noen bølger.

Borstene har beholdt formen og mykheten selv etter så mange bruksområder. Ikke engang en børste har kommet av selv etter flere vasker. Kvaliteten på børsten er så fantastisk for prisen. Jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt flere back-ups av denne penselen.

Wet n Wild børst rekkevidde er så nyttig for makeup nybegynnere og denne vifter børsten er definitivt en fantastisk apotek perle.

Fordeler med Wet n Wild Fan Brush:

  • Myk, syntetisk vifte børste hvit og rosa børster.
  • Blender highlighter enkelt og veldig bra.
  • Vakkert hvitt håndtak med en nyttig pute.
  • Lett å rengjøre og tørker raskt.
  • Bristles skjuler ikke i det hele tatt.
  • Vegan og grusom-fri pensel.
  • Enkel å bruke og gir gode resultater.
  • Veldig rimelig og lett tilgjengelig.
  • Nybegynner-vennlig pensel.
  • Reise vennlig.

Cons av Wet n Wild Fan Brush:

  • Ingen.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg Wet n Wild Fan Brush? Ja, jeg anbefaler absolutt å plukke opp de nye Wet n Wild vegan penslene. Ville jeg tilbakekjøp våt n Wild Fan Brush? Ja, jeg vil definitivt kjøpe multipler av denne penselen. Jeg vil også prøve de andre børstene fra dette området.

Wet n Wild Large Eyeshadow Brush Wet n Wild Small Eyeshadow Brush Wet n Wild Powder Brush Wet n Wild Foundation Brush Våt n Wild Flat Top Brush MAC 184 Duo Fiber Fan Brush Sigma Beauty F41 Fan Brush Zoeva 129 Luxe Fan Brush Alv. Profesjonell vifterbørste Sephora Collection Pro Fjærvekt Fanebørste # 92 BH Cosmetics Deluxe Fan Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: