Hei IMBBians,

Jeg hadde nylig hentet noen få produkter fra Catrice, og en av tingene jeg hadde plukket opp var Kohl Kajal fra merkevaren. Dagens gjennomgang handler om Catrice Cosmetics Kohl Kajal 240 My Dream of Caribbean. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 2,50 for 1,1 gm

Produktbeskrivelse: Fremhever øynene og setter aksenter For perfekt øye sminke Stort utvalg av farger Gir Smokey Eyes en særegen aksent og kommer i en rekke fargeeffekter - fra mykt glitrende til metallisk til glanset eller fløyelsaktig.

ingredienser: Octyldodecyl Stearoyl Stearate, C10-18 Triglycerides, Copernicia Cerifera (Carnauba) Voks, Myristyl Lactat, Hydrogenert Vegetabilsk Olje, Rhus Succedanea Frukt Voks, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Voks, Nylon-12, Sukrose Acetat Isobutyrat, Olus Olje (Vegetabilsk Olje), Cera Alba (bivoks), tokoferylacetat, silika, sorbinsyre, Ci 77491 (jernoksid), Ci 77492 (jernoksid), Ci 77499 (jernoksid), Ci 77891 (titandioxid).

Min erfaring med Catrice Kohl Kajal 240 Min drøm om karibien:

Kohl er en trepennbar blyant. Skyggen av kohl er den samme som fargen på blyanten og hetten. Plasthetten lukkes tett og åpnes ikke når den holdes i posen. Det er noen grunnleggende opplysninger om blyanten. Produktet leveres uforseglet og du må sjekke produktet for å sikre at hvis det er brukt eller ikke, og velg deretter produktet. Den slanke, praktiske stilen gjør blyanten reisevennlig.

Skyggen, "Dream of Caribbean" er en turkis-tealfarget blyant med en matt finish. Ved farging blir fargen overført veldig bra, men saken er ikke liknende når den brukes på øynene. Produktet er ikke veldig kremaktig og det slår øyelokkene og du må bruke en lighter for å smelte produktet litt og deretter bruke det over øynene. Selv om skyggen ser vakker ut i fargeprøven, når den brukes på øynene, passer den ikke til alle hudtoner. Jeg antar at dette produktet ville passe folk som er på de rettferdige hudtonene, da det føles litt ashitt på øynene mine. Fargen lyser ikke opp i ansiktet. Selv om det er pigmentert, for å formidle fargen på øynene, må du glide på 3-4 ganger, og bare da kan du få fargen bygget opp.

Eyeliner har ingen glitter eller glimmer og er matt matte. Produktet skjerper godt uten problem. Produktet gir ingen irritasjon i øynene, og jeg antar at den også passer for følsomme øyne. Produktet forblir i omtrent 30 minutter på vannlinjen og fades bort, men på lokket holder den seg i rundt 6 timer og blekner veldig lett, og jeg tror dette er flott for et merkevarebutikk. Produktet forblir satt til og med oljede lokk. Jeg har brukt dette nå til å smette i øynene og gir en god definisjon.

Produktet er veldig enkelt å fjerne også. Med bare en rengjørings- eller sminkefjerner, kan du få produktet ut. Produktet vaskes ikke med vann, men det er ikke vanntett. Produktet smelter veldig lett. Produktet er greit, men jeg er ikke så glad i fargen.

Fordeler av Catrice Kohl Kajal 240 Min drøm om karibien:

  • Travel-vennlig.
  • Rimelig.
  • Opphold for rundt 5-6 timer, som er imponerende.
  • Veldig mindre flekker.
  • Lett å fjerne.
  • Ingen irritasjon.

Ulemper med Catrice Kohl Kajal 240 Min drøm om karibien:

  • Kan ikke passe middels mørkere hudfarger.
  • Ikke veldig kremaktig.
  • Tugs øynene under påføring.
  • Bor ikke på vannlinjen.

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøp Catrice Kohl Kajal 240 Min drøm om karibien? Hvis du er på den rettferdige siden, kan du prøve det, ellers kan du hoppe over det.

Catrice Cosmetics Kohl Kajal 260 Så Bluetiful Catrice Kohl Kajal 140 Chocwaves Catrice Kohl Kajal - 160 Jeg har en grønn Catrice Kohl Kajal - 010 Ultra Svart Catrice Kohl Kajal -200 Du er min Rosen One Catrice Cosmetics 070 Ta Greyhound Kohl Kajal Catrice 190 Cleopetrol Kohl Kajal Catrice Cosmetics 130 Greentings fra Kohl Kajal Crabtree og Evelyn Caribbean Island Wild Flowers Ultra-fuktighetsgivende håndterapi Natasha Denona Golden Caribbean Coral Blush Duo Fa Caribbean Citron Deo Roll On

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Aug 15 2020