Hudtype: Normal til tørr Hudton: Rett til Wheatish

Hei damer!

Sommeren er i full gang, og jeg sliter med å holde huden frisk og tanfri. Nylig kjøpte jeg en leppebalm fra Jovees for å beskytte mine lepper mot harde solstråler. La oss komme inn i anmeldelsen og se hvordan det gikk for meg.

Pris og antall: INR 140 for 2 g Produktbeskrivelse: Strawberry Hydra Lip Care er beroligende, fuktighetsgivende og inneholder naturens antioksidanter og naturlige voks som hjelper seg med fuktighet. Denne unike formelen beroliger og betingelser den delikate leppeområdet, gjenoppretter fuktighet og gir glans og lykke. En utmerket oppskrift på kjedelige, tørre og hakkede lepper.

Aktive ingredienser: Jordbær Frøolje, Mulberryfrøolje, Avokadoolje, Jojobaolje, Druefrøolje, Brokkoli Frøsmør, Mango smør, Vitamin E, Carnaubavoks, Naturlig bivoks. Anbefalt for: Tørre og hakkede lepper

Min erfaring med Jovees Hydra Lip Care Strawberry:

Jovees Hydra Lip Care Strawberry kommer i en enkel hvit papemballasje. Alle detaljer er pent beskrevet på ytre emballasjen. Emballasjen inneholder ingredienslisten. Det hevder å ha så mange naturlige ingredienser. Lip balm tube er en enkel uttrekkbar type. Luken lukkes tett og gjør det dermed reisevennlig.

Leppebalmen kommer i en kuleemballasje. Røret er i slank kremfarge. Leppebalsammen har en sterk jordbær candy-like duft. Jeg elsker denne duften. Det er så fristende og søtt. Så for meg er duften absolutt ikke plaget. Den forblir i nesten 15-20 minutter og forsvinner super fort.

Kulen er rosa i fargen. På håndsekker ser det også veldig lyserød ut på mine lepper. Det ser naturlig og pent ut på leppene mine. Det føles smøraktig glatt og lyser på leppene. Den glir jevnt over leppene. Det er ikke klistrende. Den har et veldig rent pigment som ikke kan skjule pigmenteringen på leppene. Jeg skulle ønske det var mer pigmentert fordi jeg elsker sin duft.

Leppebalmen kommer også med en SPF 10 som er god, men ikke tilstrekkelig til sommer. Det hevder også å ha naturlige voks og antioksidanter. Så det vil også ta vare på fine linjer på leppene. Formelen er fin og fuktighetsgivende. Det holder mine lepper hydrert. Det helbredet opp mine tørre og hakkede lepper. Den varige kraften er et sted rundt 4 timer med drikking. Leppebalmen overlever ikke noe måltid, men leppene mine føles ikke tørre selv etter at leppebalmen forsvinner.

Leppebalmen er tynn lang kule, så det er en sjanse for brudd mens du bruker den. Jeg åpner det ikke mye mens du bruker det på leppene mine fordi leppebalsam er blitt for myk i dette varme været. Totalt sett er det et godt produkt. Den kan brukes som en god base for leppestifter. Jeg er fornøyd med dette produktet, da det er noe du kan søke på daglig basis. Det gir et naturlig utseende mens du bryr deg om leppene dine.

Pros av Jovees Hydra Lip Care Jordbær:

• Inneholder naturlige ingredienser • Leveres med naturlige voks og antioksidanter • Veldig rosa fargetone for naturlig utseende • Fantastisk duft • Kremet tekstur • Glider lett • Inneholder SPF 10 • Fukt og hydrater • Healer lekkede lepper

Cons av Jovees Hydra Lip Care Jordbær:

• Ikke godt tonet • Noen kan ikke like sin sterke duft • Ikke super effektiv for ekstremt tørre og tynne lepper • Skjul ikke leppepigmentering

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Jovees Hydra Lip Care Strawberry? Ja, det er et must-ha for å beskytte leppene dine mot de skadelige solstrålene. Hva kan være bedre enn et slikt konserveringsfritt alternativ?

Jovees Hydra Lip Care Passion Fruit Jovees Hydra Lip Care Kiwi Jovees Sandalwood Protection Day Cream SPF 20 Jovees Hair Solution Argan Kjernel Oil Hair Repair Shampoo OPI Classic Nail Lacquer - Strawberry Margarita og Cajun Reker Kroppsbutikken Strawberry Clear Glossing Shampoo Lakme Blush og Glow Strawberry Face Pack L'Oreal Paris Color Riche Shine leppestift Lacquered Strawberry

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: