Hei alle sammen!

I dag har jeg en gjennomgang av en flytende leppestift fra Australis. Og gjett hva! Denne skyggen kalt "Sun-Dae" er en veldig nær deg til vår egen MAC Ruby Woo. La oss komme i gang.

Pris: $10.49 Produktbeskrivelse: En langvarig matt leppe krem ​​som er vår letteste formelen enda! Denne svært pigmenterte, men lette formelen glir lett på med full dekningsgrad. Perfekt for når du vil ha varig leppefarge uten kakking og flaking.

Hvordan å bruke: Påfør væskeformede lepper jevnt med fotfederen for å rengjøre leppene for best mulig resultat. Tillat å tørke i 90 sekunder.

Min erfaring med Australis Liquid Lips Sun-Dae:

Dette er mitt første produkt fra merkevaren Australis. Siden flytende leppestifter er veldig i trend i disse dager, fortsatte jeg med å bestille en nyanse fra deres 'Liquid Lips' rekkevidde. Det er omtrent 19 flotte farger å velge mellom i dette området, men bare noen få er tilgjengelige i India. Da jeg sjekket deres offisielle nettside, ble jeg overrasket over å se en svart nyanse kalt "I-Scream" og lurte på hvordan folk trekker seg i så dristige farger.

Jeg valgte skyggen 'Sun-Dae' fordi jeg likte hvor levende skyggen så ut og ønsket å sjekke hvordan denne ville fare på meg. Det er en vakker nyanse med lyse rødt med en oransje undertone. Jeg er sikker på at folk med rettferdige og middels hudfarger vil rocke denne. Siden denne leppestiften fungerte bra, ser jeg på nyansene 'Pav Lover', 'T-Art' og 'Pan NA Cot' neste.

Den kommer i en slank lang glassflaske med en svært funksjonell og brukervennlig applikator. Jeg liker formen og størrelsen på applikatoren som det er lett for meg å dekke de tynnere sidene av mine lepper med den. Utskriften av dryppende væske gir et meget tiltalende utseende til hele emballasjen av denne flytende leppefargen.

Emballasjen er fargekodd og skyggelabelet er merket nederst. Jeg personlig elsker den fargekodede emballasjen, da det gjør det enkelt å plukke opp riktig nyanse som i vårt valg. Totalt sett liker jeg emballasjen, og jeg har ikke hatt noen problemer med det så langt. Konsistensen er verken tynn eller tykk - bare et sted i mellom.

Jeg finner konsistensen til å være perfekt og det glir lett på leppene uten å gjøre leppene tørre eller flakete. Fargen er intens og ser nydelig ut etter applikasjonen. Så snart jeg bruker leppefarge, ser det glanset ut og tar tid å slå seg ned og tørke. Det har blitt nevnt i produktbeskrivelsen at det tar 90 sekunder for formelen å tørke helt, men i henhold til min erfaring kan jeg si at det tar mye lengre tid enn det.

Siden jeg sveiper den flere ganger for å justere fargen, blir ventetiden utvidet. Når det tørker og legger seg helt, gir det leppene en matt finish med en liten glans. Det som er bra med denne leppefarge er at uansett hvor mange ganger jeg bruker denne nyansen, føles det fortsatt lys på leppene; det føles ikke tungt i det hele tatt. Ellers har de fleste flytende leppestifter en tendens til å føle seg tung eller kaket på leppene.

Likevel må du være litt forsiktig under bruk, da dette produktet ikke ser bra ut hvis det bløder. Så, det er nødvendig å linje leppene eller kontur leppene før du fyller i fargen. Jeg er imponert over sin oppholdsstyrke som det varer lenge. Det fades litt etter et måltid. Men siden fargen er veldig lys og intens og det etterlater en flekk, er fading knapt merkbar.

Den lyse flekken ser fortsatt godt etter et måltid. Dessuten overfører dette ikke og er også kissesikkert. Jeg er ennå ikke å prøve Velour Lips-serien fra dette merket, så jeg kan egentlig ikke kommentere hvilken som er bedre. Men etter min mening er Australis Liquid Lips Sun-Dae en god leppestift, og jeg kan ikke vente å prøve flere nyanser fra dette området.

Pros av Australis Liquid Lips Sun-Dae:

• En god dupe for MAC Ruby Woo. • Tynn skygge av lyse rødt med en oransje undertone. • Passer til rettferdige og middels hudtoner. • Fargekodet emballasje. • Funksjonell applikator. • Perfekt konsistens. • Glir lett uten å gjøre leppene tørre eller flakete. • Føler ikke tungt på leppene. • Overfører ikke. • Kyssesikker. • Leaves en pen flekk på leppene. • Langvarig. • Rimelig.

Cons of Australis Liquid Lips Sun-Dae:

• Tar mye tid å tørke og bosette seg på. • Fôr leppene med en liner er nødvendig ettersom det smelter litt under leppelinjen. • Flere swipes er nødvendig for jevn applikasjon. • Vanskelig å fjerne. • Noen av dere kanskje ikke liker flekken.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Australis Liquid Lips Sun-Dae? Ja.

Australis Banana Powder Australis Show Some Cheek Blush Fame Australis Show Some Cheek Blush Dreamy Australis Cosmetics Midas Touch Serum Primer Australis Make-up Finishing Spritz Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion Bitter Søt Coloressence Intense Long Wear Liquid Lip Farge i Rose Petal bareMinerals Swag Gen Nude Matte Liquid Lip Color MAC Oh Lady Retro Matte Liquid Lip Color Alle Huda Beauty Liquid Matte leppestift bilder, fargeprøver, leppeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: