Dette er gjennomgangen av den andre neglelakkfjerner av et koreansk merke. Jeg kjøper vanligvis neglelakkfjernere fra min lokale apotek, og legger ikke særlig vekt på kvalitet eller ytelse. I min siste koreanske makeup haul bestemte jeg meg for å legge til to neglelakkfjernere også, for å se om de er mildere enn de vanlige apotekene jeg kjøper. Jeg kjøpte to: en av merkevaren Missha og andre av Etude House. I dette innlegget gjennomgår jeg en av Etude House.

Pris: $2 Produktbeskrivelse: Nail Remover fjerner effektivt polsk mens fuktighetsgivende negler.

Min erfaring med Etude House Spiker Remover Mild:

Som jeg nevnte i mitt tidligere innlegg om Missha neglelakkfjerner, bærer jeg ikke neglelakk ofte fordi først, jeg liker ikke nagelmaling fjerningsprosessen. For det andre bærer jeg ikke gummihansker mens du gjør mine retter eller renser huset mitt, og det ødelegger neglelakken og spretter den. Imidlertid trenger jeg neglelakkfjerner for anledninger når jeg må fjerne neglelakk eller rydde opp rotete negleløsning.

Produktet kommer i en klar, rosa farge plastflaske med en rosa hette på toppen. Emballasjen er skuffende fordi åpningen gir mye produkt om gangen og forårsaker mye spredning. Jeg skulle ønske det hadde en mindre åpning eller en sprøytedyse eller noe for å hindre produktspill.

Den største ulempen ved produktet er at hele ingredienslisten ikke er beskrevet. Bare en liste over essensielle oljer som er tilstede i fjerneren, er nevnt på den amerikanske nettsiden (kanskje den koreanske nettsiden har en detaljert ingrediensliste). Jeg er ikke sikker på om og hvor mye aceton det inneholder. Men jeg er sikker på at den inneholder aceton (har en subtil aceton lukt), prosentandelen er ikke avslørt på engelsk.

Alle som er forsiktige med å bruke aceton på huden, bør unngå det. Konsistensen av produktet er som vann eller heller den vanlige neglelakkfjerneren. Produktet er rosa i farge og har en jordbær duft. Dette produktet kan også brukes til å fjerne gel neglelakk. Den beste måten å gjøre det på er å følge det som skjønnhetsekspertene gjør i salongen.

Begynn med lett å skrape overflaten av negler med en fil for å fjerne gelen lett. Deretter suge en bomullspute med remover og plasser den på negler og vikle med folie. Etter 10-15 minutter, fjern folien og skyv forsiktig gelen med en pusher. Denne prosessen skader neglene, men det er hvordan gel og pulver negler fjernes. Det er en rimelig spiker maling remover som inneholder noen essensielle oljer som er gunstig for negler og cuticles.

Pros av Etude House Spiker Remover Mild:

• Leveres i en god størrelse, lekkasikker flaske. • En liten mengde er nødvendig om gangen. • Lett tilgjengelig på nettet. • Synes å inneholde aceton, men er ikke for hard på negler eller negler. • Har en subtil jordbær duft. • Fjerner malingen lett uten for mye rubbing eller langvarig bløting. • Fjerner også gelspikerfarge, men krever lengre bløting av neglene.

Cons av Etude House Spiker Remover Mild:

• Flaskeåpningen gir mye spill og sløsing med produktet. • Den komplette ingredienslisten er ikke offentliggjort på engelsk. • Ikke sikker på acetonprosenten.

IMBB Rating: 4.5/5 Kjennelse: Dette produktet er rimelig og fungerer bra. Det fjernet neglelaket mitt uten å tørke min fingerpensler eller overdreven gnidning. Det fungerer også bra for fjerning av gelmaling.

Etude House My Lash Serum Etude House My Beauty Tool Eyelashes # 04 Longlash Etude House Styling Eyeliner i svart Etude House Mascara Remover Utrolige måter å fjerne neglelakk uten å bruke Remover Kara nagelpolsk Remover Wipes Rose Colorbar Ultimate Spiker Emalje Remover Dark Chocolate Skjønnhetsformler Acetonfri Nail Polish Remover Wipes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: