Hei damer,

Hvis huden din ikke er akne utsatt, ta et øyeblikk å takke Allmektige og føle deg velsignet. Akne-utsatt hud er så vanskelig å håndtere. Det blir lett irritert Noen kviser forårsaker smerte, og noen forlater evige arr som ikke ser ut til å falme bort, uansett hva vi gjør. Vi alle er vant til å takle sporadiske breakouts som de på "den tiden av måneden, men når det bare er akne det du ser i speilet hver dag, vet du at du er akneopptatt. Slike hudtyper trenger spesiell omsorg og oppmerksomhet på daglig basis for å holde ting under kontroll og ansiktet ditt ar-fri. Dagens innlegg er om A til Å for omsorg for akne utsatt hud. Vennligst fortsett å lese for å vite.

1. Vær forsiktig

Uansett hvordan kløen kommer under nervene dine eller det døde skrapet er i ferd med å falle fra en tørket set, må du være forsiktig og tålmodig med huden din. Behandle huden din som en nyfødt baby og se forskjellen. Rubbing hardt, kløe med negler og trekke død hud med hender, skal bare gi deg bakterier, mer kløe og arr som kan være permanente også. Uansett hva du gjør i ansiktet ditt, er det å vaske, toning eller bruke fuktighetskrem, vær forsiktig og myk.

2. Forskning, finn spesielle hudpleieprodukter og hold deg til dem

Du kan til og med ta hjelp av en hudlege hvis tilstanden er ganske alvorlig og det trenger medisinsk hjelp. Eller, undersøk og finn produkter som er ment for din hudtype. Du kan ha fet hud og akne, tørr hud med akne, eller kombinasjonssensitiv med akne. Ja, akne er der, men hudtype din trenger også behandling mens du velger hudpleie for deg selv. Når du gjør det, og det virker, må du holde fast i denne rutinen og være punktlig for å se resultater. Noen vanlige aknebekjempende ingredienser er teetre, salicylsyre, retinol og benzoylperoksid. Du kan sjekke ingredienslisten for en av dem mens du velger.

3. Riktig måte å vaske ansiktet på

En akne-utsatt hud blir veldig irritert. Så det er en måte du må følge når du vasker ansiktet ditt. Fukt ansiktet ditt og ta tid. Skyll langsomt og forsiktig lunkent vann (ikke for kaldt, ikke for varmt) på ansiktet ditt. Når du føler at huden din er hydrert, ta din rensemiddel og press den anbefalte mengden på din våte håndflate. Nå jobber du for å danne skummet mellom hendene dine bare. Ikke bruk produktet på ansiktet ditt og lakk der. Bruk hendene dine for det og arbeid skummet forsiktig på ansiktet ditt. På nytt, skyll vann for å rense skummet og tørk deretter på det. Pass alltid tørr og hold ansiktstøyet rent. Endre det hver dag for å unngå bakterier og ytterligere infeksjoner.

4. Ikke velg

Jeg vet hvor fristende det føles å plukke det zit og da dekker overflaten med concealer og fundament mens du drar til en fest. Men denne vanen kommer til å forlate deg med arr som ikke helbreder i måneder. Gruene som er opprettet på ansiktet ditt ser veldig dårlig ut og uansett hvilke produkter du bruker, blir de ikke fylt opp. Så ikke velg. Bare hold hendene av ansiktet for å holde huden jevn og sunn på lang sikt.

5. Diverse tips

• Drikk mye vann, alle sier det og du vet det. • Begynn å ha grønn te. • Exfoliate forsiktig to ganger i uken for å kvitte seg med død hud. • Skift pute deksler daglig. • Rengjør mobilskjermbildet for å unngå tilbakevendende kinnutbrudd. • Unngå søppelmat så mye som mulig. • Bruk solkrem for å unngå permanent pigmentering dannet av arrdannelse. • Bruk bare retinolprodukter om natten. • Begynn å ha vitamin C. • Spis papaya og se forskjellen (min personlige erfaring).

Best Makeup For Acne Prone Skin Beste salicylsyrebaserte produkter for akne-utsatt hud En Makeup Guide for Acne Prone Skin Beste Toner for Acne Prone Skin tilgjengelig i India 10 Noter for jenter med akne og kvise-utsatt hud Beste måter å exfoliere akne-utsatt hud Best Acne Face Washes tilgjengelig i India Best Drugstore Brand Face Packs (Under Rs.300) For Fetaktig Acne-Prone Skin

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: