Hei, kjære Damer,

I dag deler jeg med deg mine siste 2 omtaler på Hourglass Confession-serien. Håper du har nytt nyansene så mye som jeg har hatt nyter av å teste dem og gjennomgå dem for deg. For mine toppvalg i dette området - sjekk ut Rati's Beauty App! Jeg har delt min Top 12 fra Hourglass Confession Range!

Produktbeskrivelse: Hva det er: En ultra-slank, påfyllbar luksusleppestift som gir mettet, slitesterk farge med satinfinish.

Hva det gjør: Bekjempelse Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick leverer kremaktig, mettet, slitesterk farge med satinfinish uten flekker eller fjerning. Hver leppestift er innkapslet i en slank gullapplikator for å gi den ultimate kontrollen å presisere, konturere og definere leppene. Med den ultimate luksuslepptilbehøret kan gullapplikatoren brukes sammen med den komplette samlingen av Confession Ultra Slim Lipstick Refills (selges separat).

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater • Gluten • Silikon D5 • Talc • Triclosan • Mineralolje • Ikke testet på dyr

Hva annet trenger du å vite: Bekjennelse Ultra Slim Lipstick forvirrer linjen mellom skjønnhet og tilbehør. Det er den ultimate luksusleppestiften som diskret passer i lommen eller clutchen. Den slanke gullapplikatoren kan brukes sammen med den komplette samlingen av Confession Ultra Slim Lipstick Refills.

Timeglassprodukter er 100 prosent grusomløse.

Foreslått bruk: -Vrid den ultra tynne leppestiften for å avsløre produkt og bruk. Trekk produktet ned igjen før du går tilbake. -Hold spiss ende av gullapplikatoren, fjern gullhetten og trekk ut leppestiftfat. -Fjern svart hette på refillskygge, trekk leppestift fat trekk ut av den sylindriske sorte basen. -Koble igjen påfyll svart hette og base med gjenværende leppestift. -Hold spiss ende av gullapplikatoren og sett inn ny refill-nyanse i åpningen til den klikker på plass. -Sekret gull applikatorhette etter hver bruk.

Pris: Refillable Lipstick US $ 34 for 0.9gm Påfyll $ 22 for 0,9gm Ja, du leser det riktig - 0,9 gm produkt. Det er faktisk mindre enn noen leppe blyanter eller til og med deluxe størrelse utvalg av leppestifter! 😉

Min erfaring med Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Første gang kan du finne meg:

emballasje: Se bildene, og jeg vil prøve å forklare emballasjen her. Jeg deler bilder av begge - Refillable leppestifter og de enkelte påfyllene.

Den etterfyllbare leppestiften: Den påfyllbare leppestiften er denne elegante og ekstremt tvilsomme (kommer til det på et minutt) gylden applikator. Applikatoren har mye heft og skrik luksus. Du skiller lokket fra den spisse enden av applikatoren for å se på en vrikket leppestift. Lippestiften er en tynnere versjon av en vanlig leppestift med en skråsting. Normalt har jeg problemer med søknad - spesielt på cupidens bue - med en riflet skråstilt leppestift.

Men i dette tilfellet er det ikke et problem fordi leppestiftet selv har en mindre diameter og det klemmer cupidens bue pent. Skyggenavnet er skrevet på siden av leppestifttunnelen. Så hvis du har mer enn en av disse, må du åpne den hver gang og sjekke skyggen. Skyggenavnet er forsiktig satt på siden av leppestiftfatet og ikke den gyldne applikatoren, siden samme applikator kan brukes til å passe inn i en ny nyanse av påfyllingsleppestiften. Mekanismen for å bytte er ekstremt lett - refillet løsner lett og kan erstattes raskt.

Kommer til den tvilsomme delen - den gyldne applikatoren minner om sigarettholdere som brukes av vestlige verden - for det meste kvinner - fra 1910-tallet til 1970-tallet. De ble gjort ikoniske av Audrey Hepburn (i frokost på Tiffany's) og Lucille Ball (i Love Lucy). Når det er sagt, lurer jeg personlig på hvordan etisk det er for et merke å glamorere med å røyke! Uansett.

påfyll: Refillet består av en svart plast leppestift veske med en skikkelig passende hette. Du trekker ut hetten for å avsløre leppestiftrøret. Lippestiftskyggen er skrevet på siden av fatet og i bunnen. Denne bunnpluggen trenger faktisk å bli trukket ut av fatet for å fikse leppestiftet inn i den gyldne applikatoren. Mens den gyldne applikatoren legger til den luksuriøse følelsen og hele sjarmen til samlingen, trenger du IKKE den gyldne applikatoren. Påfyllingen kan enkelt fungere på egenhånd. Saken er ingen måte billig plast og er ganske sikker å bruke på egen hånd.

En rask kort om samlingen: Dette er som den frie samlingen fra Hourglass. Alle skyggenavn gjenspeiler en "bekjennelseserklæring." Som "Jeg Desire" "If Only", "I'm Addicted", etc.

Den første gangen: Beskrevet av selskapet som en "Pinky Beige." Første gang er en lys, alltid så litt melkaktig, dempet peachy beige nakenskygge med kremfarge. Ikke det enkleste av nyanser å trekke av, men ikke så ille som si - True Love Means. Den svake melkenheten - hvit base - i skyggen gjør det ser rødt ut på mitt lys til middels hudtone. Det er ikke en umulig farge å trekke av for meg, men det er heller ikke flatterende.Jeg kunne få det til å fungere med en leppeforing som base, men alene. Jeg vil nok ikke nå for det. Når det er sagt, bør skyggen lett virke til rettferdig til selv lys hudton - men ingenting dypere enn det.

Du kan finne meg: Beskrevet av merkevaren som en "Coral Pink". Du kan finne meg er en middels, lys korall med en kremfarge. Det er en pen og en lykkelig nyanse. Jeg pleide å elske koraller ikke så lenge tilbake. Hvis det var en ny koral leppestift på markedet, ville jeg være over det! Skyggen handler om sommer og strender i et rør. Veldig pen og bør fungere for de fleste hudtoner.

Tekstur: Formelen for You Can Find ME er konsistent med resten av linjen - satinfinish, kremaktig, lettvektig tekstur som glir jevnt over leppene uten å være for glatt. Når den er påført, glir den ikke rundt og holder seg godt til leppene. Skyggen The First Time har imidlertid det samme problemet som med noen andre naken nyanser i denne linjen - formelen har mer glid på leppene som gjør produktglasset en gang brukt, og det synker inn i de fine linjene, og forsterker dem. Samlingen har en rekke nakenyster. Jeg føler at dette problemet bare skjer med nyanser som har en hvit base - jo mer melkaktig utseende. Nakenhetene uten den hvite basen syntes å være konsistente med de andre nyanser i linjen. Begge nyanser er behagelige å bære og mildt hydrerende. Å være en satinfinish, overfører den lett til hvilken overflate den berører - kopper, skjeer, etc. Det smusser ikke ut av leppe linjer eller fjær eller bløder. Jeg følte at skyggen The First Time kunne ha nytte av bruk av en leppeforing under den.

pigmentering: Du kan finne at ME hadde god pigmentering og var ugjennomsiktig i en enkelt sveipe. Skyggen The First Time behøvde imidlertid et andre sveipe for å se helt ugjennomsiktig og å bruke jevnt.

Varig kraft: Skyggen, The First Time gir ca 4 timer slitasje og etterlater ingen flekk. Også, det ser ikke jevnt på gjennom de 4 timene, på grunn av bevegelsen av produktet på leppene. Skyggen du kan finne meg gir omtrent 5,5-6 timers slitasje, men forlot veldig lite flekk.

Parfyme: Det er en liten duft som virker som en tilsatt parfyme, men det er ikke ubehagelig for nesen. Når det er sagt - gjør oppmerksom på at jeg bare kunne lukte den når jeg faktisk snuset produktet. Jeg registrerte ikke det under søknad.

For å oppsummere dette for deg:

Fordeler med Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Første gang kan du finne meg:

 • Skyggen du kan finne meg er en fin koral - som ville være vanskelig å motstå av alle som elsker koraller.
 • Lettvekt tekstur.
 • Utmerket pigmentering.
 • Veldig behagelig å ha på - Ingen følelse av tørrhet eller kløe.
 • Lett å påføre og få rene linjer.
 • Det gjelder jevnt og jevnt uten tråkk eller trekk.
 • For du kan finne meg - pigmentet synker ikke inn i de fine linjene i leppene.
 • Finner ikke eller bløder.
 • Luksuriøs emballasje (selv om jeg har delt min motsatte mening på dette også).
 • Anstendig slitasje tid.
 • Grusomhet-fri.
 • Fri fra parabener, sulfater, ftalater, gluten, silikon D5, talkum, triclosan, mineralolje.

Cons of Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Første gang kan du finne meg:

 • Mengden leppestift er tydelig lavere enn hva en annen slank leppestift tilbyr. Men så er Hourglass ikke egentlig et apotek eller til og med middels priset merke. De har posisjonert seg bevisst som et luksusmerke og gjør ingen unnskyldninger for det.
 • Skyggen Første gang gjorde ikke for godt. Ikke bare var det ikke-flatterende på min hudtone, den hadde også mer glid når den ble påført og senket inn i leppelinjene over tid.

IMBB Rating: Første gang - 3/5 Du kan finne meg-4.25 / 5 Anbefaler jeg Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Første gang, kan du finne meg? Hvis du elsker koraller, vil du ikke kunne motstå skyggen du kan finne meg. Koraller har en tendens til å ha den effekten på mennesker. Imidlertid ser jeg ikke meg selv når jeg kommer for første gang når som helst - heller ikke jeg kan anbefale det. Som nevnt tidligere har samlingen en rekke nakenyster. Jeg føler at nyanser som har en hvit base - de mer melkefulle - har bekymring med tekstur. Naken nyanser uten den hvite basen syntes å utføre mye bedre.

Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Mitt Ønske, Når Jeg Er Med Deg Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable leppestift jeg vil ha, True Love Means Hourglass Confession Ultra Slim Refillable Lipstick Jeg er alltid, du er min Hourglass Confession Ultra Slim Refillable Lipstick Jeg ønsker, jeg har vært Hourglass Confession Ultra Slim Refillable Lipstick En dag og en gang Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Hvis bare, har jeg kysset Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable leppestift jeg krever, mitt ikon er Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Jeg kan ikke vente, jeg lever for Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Jeg tror, ​​jeg er avhengig Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Leppestift - Hemmelig og om natten Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable leppestift jeg lust for, min favoritt Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Jeg våknet opp, ingen vet Hourglass Confession Ultra Slim High Intensity Refillable Lipstick Jeg har aldri, når jeg er alene

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 20 2020