Du vet hvordan jeg elsker "brightening" -produkter i hudpleierutinen, enten det er serum, kremer eller ansiktsmasker, jeg elsker alt som hevder å "lysere" opp hudtonen min. Her er en gjennomgang på en slik maske - fra Skin Inc - det blir Glowin 'Brightening Mask. Les videre for flere detaljer:

Pris: $65 Produkt detaljer: En prisbelønt lysende maske med naturlige asiatiske ingredienser for glødende hud på så lite som 10 minutter. Få Glowin 'Brightening Mask inneholder anerkjente asiatiske naturlige og banebrytende lysende ingredienser for uovertruffen kraft for å lyse hudtonen, minimere utseendet til porene, og redusere utseendet på mørke flekker, alder flekker og hyperpigmentering. Den rike, kremete, hydratiserende formelen passer for selv den mest følsomme huden, da det bidrar til å redusere betennelse uten å tørke det ut. Det lyser, forbedrer og forbedrer gløden og translucensen av huden din over tid. Den er formulert uten parabener.

Min erfaring med Skin Inc. Få Glowin 'Brightening Mask:

Skin Inc.-lysmasken kommer inn i en gjennomsiktig krukke med en sølv vriddeksel. Navnet på merkevaren er trykt på forsiden av krukken. Jeg har prøvd flere hud Inc produkter, og ingen av dem har skuffet meg. Denne masken skal brukes etter rensing av huden, og selskapet har rådet til å la den stå på i 10 minutter og deretter skylles av, og det er akkurat det jeg har brukt den. Hver gang jeg har brukt denne masken, føles huden mykt opp og hydrert.

Denne lysermasken har en kremaktig tekstur som er veldig lett å påføre og vaske av, og det er det jeg liker mest om dette produktet, siden noen masker er veldig vanskelig å ta av og det tar neppe mye tid. Da jeg først applicerte det, kunne jeg se at huden min ser veldig ren og lyset opp. Hvis du forventer å redusere arr, da skjer det ikke. Det vil bare gjøre huden din ser polert og lyst ut.

Denne masken har også gjort hudens tekstur bedre, og hver gang jeg bruker den, føles huden min også hydrert. I tilfelle av hud får Incl. Glødende lysmaske, mindre er mer. Jeg har brukt dette produktet på tre måneder og brukt det hver annen dag. Denne masken er helt trygg for følsomme hudfolk og har ingen duft i den.

Pros av Skin Inc. Få Glowin 'Brightening Mask:

  • Lett å påføre og vaske av.
  • Glød på 10 minutter.
  • Hudtone ser jevn ut.
  • Hud føles hydrert.
  • Lysende effekt.
  • Forbedrer hudens tekstur.
  • Bra for sensitiv hud.
  • Ingen duft.

Cons of Skin Inc. Få Glowin 'Brightening Mask:

  • Scoops ut produkt fra glasset gjør det mindre hygienisk enn pumper eller rør.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøpe Skin Inc. Få Glowin 'Brightening Mask? Ja. IMBB Rating: 4.9/5

5 enkle måter å få glødende hud uten fancy behandlinger Hvordan få Blemish-fri, plump og glødende hud uten å bryte banken Kaya Insta Brightening Micro Mask Peter Thomas Roth Brightening Bubbling Mask Natio Apricot & Orange 10 Minute Brightening Mask The Face Shop Løsningen Brightening Face Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: